|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Anastim ampułki do włosów
cZesc dziewczyny czy ktoras z was stosowala ampulki anastim?Bardzo wypadaja mi wlosy nie nie wiem juz co mam robic.Znalazlam artykul o tych ampulkach ale chcialabym znac wasze opinie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Anastim ampułki do włosów
ja mam z kolei ampułki seboradinu (regeneracja wlosow i ogolnie, po farbowaniu, chcialam cos dla nich zrobic) i sa dobre
![]() wolalabym najpierw sprobowac tanszych i niz ladowac odrazu 100 zl w ampulki, ale twoj wybor ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
kochana,Niestety bardzo wypadaja mi wlosy jest to problem o wiele wiekszy niz regeneracja ich po farbaowaniu i nie jak narazie nie dziala oprocz tabletek inneov.Probowalam ampulek vichy,seboradin i revalid.Narazie bez skutku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Ja miałam kiedyś 3 msc. kurację. Pieniądze wywalone w błoto. Nie pojawił się po nich ani jeden nowy włos, w dodatku po wtarciu włosy były brzydkie, b. przetłuszczone. Stosowałam zgodnie z instrukcją i totalna klapa. Nie wiem, jak z wypadaniem, bo gdy ich stosowałam już mi nie leciały.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Mario, a jak walczysz z wypadaniem wlosow???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Mnie juz od dawna nie wypadają, teraz walcze tylko o odrosty. Obecnie stosuję gotowce np. Neril, ale za ajkiś czas wrócę pwenie do wcierek.
Wewnętrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnętrznie: szampon/żel do mycia ciała glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost włosów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
a ja dzis zakupilam ampułki revalidu...zobaczymy
![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja stosowałam kurację tymi ampułkami (ok 150 zł) łącznie z szamponem Ducray (50 zł) i powiem szczerze-bez rewelacji. Szampon wysusza włosy i ściaga kolor. Ampułki trochę zachamowały wypadanie ..ale nie wiem czy nie zawdzięczam tego jedynie zmianie szamponu, który okazał się strzałem w dziesiatkę (CRESCINA) Stosowałam sporo produktów-niewiele pomogło... Tych ampułek bym raczej nie poleciła-może gdyby kosztowały 40 zł to warto by było kupić 2 pudła i wcierać codziennie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja stosowałam tej firmy toniki na dzień i na noc Chronostim (zuzyłam 3 opakowania 2x50ml) i łykałam kapsułki Anacaps przez ok pół roku. Może i są kosztowne, ale efekty też są. Włosy, które wyłaziły mi garściami ustabilizowały się i pomału odrastają ![]() ![]() Kolejną kuracją, którą planuje zacząć to stosowanie preparatów CRESCINA, które sa mega drogie, ale słyszałam, że skuteczne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.