|
Notka |
|
Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Suknie ASPERA Alicji Eklow
Dziewczyny orientujecie się gdzie na Górnym Śląsku i okolicach(do 100 km) dostanę sukienki marki ASPERA Alicji Eklow?
Wiem, że studio mody Evita ma je w sprzedazy ale czy gdzies jeszcze są??? Na stronie internetowej ASPERA niestety są podane nieaktualne salony współpracujące bo niektóre z nich już nie istnieją ![]() Z góry dziekuję za pomoc ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknie ASPERA Alicji Eklow
Ja mierzyłam suknię tej firmy w salonie w pasażu weneckim w krakowie - mięli jeden model chyba (taka w kolorze ecru i wyszywana czarnymi kwiatami - nie widziałam jej jeszcze an stronie aspery). Aktualnie ta sukienka znajduje się w ich salonie w Toruniu, ale wiem, że za opłatą (40zł, które później jeśli się zdecydujesz odliczają od ceny sukienki), mogą ją zamówić i przysłać do tego salonu. Nie wiem jak jest z resztą kolekcji, czy mają te sukienki czy nie, więc najlepiej chyba zadzwonić. Sklep w pasażu, w którym była ta sukienka to Maria Magdalena
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Suknie ASPERA Alicji Eklow
Dziekuję za odpowiedź
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.