|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Apel :)
Ja mam taki apel: jak zobaczycie kiedyś na ulicy, w szkole dziewczynę, która "przemiękła" w czasie okresu, powiedzcie jej o tym dyskretnie.
Ja dzisiaj przynajmniej przez całe miasto przejechałam z gigantyczną plamą na niemal białym płaszczu. ![]() ![]() Tak się teraz zastanawiam jak długo miałam tą plamę. Taki wstyd! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Apel :)
Serdeczne wspolczucie to chyba przytrafia sie tylko w koszmarach sennych
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Pewnie się straszliwie czujesz.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję!
![]() Fakt, czuję się strasznie. Tym bardziej, że nie wiem jak długo tak chodziłam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ami! Bardzo dobry pomysł z tym apelem.
Ja mam z kolei miłą historyjkę w tej tematyce. Moja mama w latach studenckich jechała w białych spodniach tramwajem. Podszedł do niej chłopak i dał jej swój sweter, powiedział dlaczego to robi. Zostawił swój nr telefonu. Piękny gest, prawda? Ona przewiązała się swetrem w pasie a następnego dnia odwiozła sweter właścicielowi.
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
sarenko! Twoja historyjka brzmi jak początek jakiegoś filmu romantycznego, w którym zakończenie powinno brzmieć: "i zyli długo i szcześliwie"..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Podobna sytuacja miala miejsce u mnie w klasie na poczatku roku. Sorka na matmie wziela do odpowiedzi kolezanke ktora akurat dostala okres i tez nic o tym nie wiedziala. Miala jasnokremowe spodnie z plama na pupie.. Pare osob zaczelo sie podsmiewac, sorka nie powiedziala nic (na szczescie) a mi osobiscie bylo glupio... bo co by bylo gdybym to ja stala wtedy pod tablica?
Dziewczyna zaraz po dzwonku pojechala do domu przebrac sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście piękny gest.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Kurczę, ale jazda. Ostatni raz zdarzyło mi sie to w początkach szkoły średniej. Pamietam, jak siedziałam na przerwie pod ścianą z kolanami pod brodą, a na przeciwko siedzieli chłopcy... Ale obciach... Dopiero koleżanki mi powiedziały. Napewno nie jest to nic miłego.
Na pocieszenie dodam, że Nam to się tylko ZDARZA, a znam kobietę, która co miesiąc notorycznie ma krwawe plamiska na tyłku... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
No właśnie... mnie strasznie denerwuje jak ktoś NIE powie mi, że mam rozmazany tusz. I w sumie potem nie wiem ile czasu chodzę z tym... Ale z tym okresem...no...ale nie martw się, Emi!! Nikt z tych ludzi w autobusie przecież Cię nie znał
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
ewkakonewka napisał(a):
> sarenko! Twoja historyjka brzmi jak początek jakiegoś filmu romantycznego, w którym zakończenie powinno brzmieć: "i zyli długo i szcześliwie".. ![]() To prawda, tak to brzmi.. ale gest jest tym piękniejszy, że facet wcale nie chciał jej poderwać. Po prostu pomógł drugiemu człowiekowi w przykrej sytuacji.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:53.