|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Pozbędę się...! :)Chętnie pozbędę się tych wszystkich kosmetyków, które zalegają mi na półkach. Liczę na to, że coś dla siebie znajdziecie, bo nie są mi one potrzebne, a szkoda wyrzucić.
Oto lista: Suplementy diety: Viva c.l.a. z zieloną herbatą - PŁASKI BRZUCH Termin ważności: 01.06.2010 Pozostało 25 kapsułek [z 30] Bioforte: Omega Vit Termin ważności: 09-07-2010 Całe opakowanie [40 kapsułek] Kremy do rąk: Oriflame: Hand & Nail Cream [krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów] - Leci do megan111 Termin ważności: 08-10 [jedyne cyferki, jakie znalazłam na opakowaniu, więc to chyba data ważności ![]() Użyty raz, więc ubyło ok. 5ml. ze 100. Avon Care: Rich Moisture - Krem do rąk z gliceryną [+ wit. E] Data produkcji: 16-04-07 Nieotwierany. Avon Care: Extra Firming - Krem do rąk [+ prow. B5] - Leci do megan111 Data produkcji: 17-06-06 Nieotwierany. Ciało: Lirene: Nawilżający balsam [wyciąg z bambusa, lotosu i lilii wodnej] Termin ważności: 17-08-2010 - Leci do megan111 Użyty kilka razy, z 250ml. brakuje około 20ml. Garnier Skin Naturals: Intensywna pielęgnacja suchej skóry - mleczko do ciała, przeciw wysuszaniu skóry - Leci do megan111 Termin ważności: 19-06-2011 Użyty dwa razy, z 400ml., brakuje ok 20ml. Luksja Fruity, różowy grejfrut - izotoniczny żel pod prysznic - Leci do megan111 Termin ważności: 24-09-2010 Z 350ml. brakuje ok. 50ml. Oriflame: żel pod prysznic z limonką i imbirem - Leci do vanesia1 Termin ważności: [prawdopodobnie] 01-11 Z 200ml. brakuje ok. 10ml. Oriflame: Mydełko kokosowe z mleczkiem ryżowym. - Leci do vanesia1 Termin ważności: [jak mniemam] 10-10 Nowe, zapakowane. Włosy: Gliss Kur: szampon Color Protect - Leci do megan111 Termin ważności: właściwie żadnej daty tu nie widzę, ale kupiłam do dwa tygodnie temu, więc pewnie jeszcze parę lat jest ważny ![]() Nowy, nieotwierany. Twarz: L'Oreal: Pure Zone - żel głęboko oczyszczający - Leci do vanesia1 Termin ważności: 24-04-2010 Użyty raz, więc z 200ml może brakować z 10 ![]() Delia Cosmetics: Henna do brwi i rzęs, czarna Termin ważności: 12-2010 Nowa. Oriflame: cienie Eye Trio, kolor fioletowy - Leci do megan111 Uzyte raz, na próbę, więc są niemalże całe.
Edytowane przez Futbolowa Czas edycji: 2009-01-02 o 00:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pozbędę się...! :)
Garnier Skin Naturals: Intensywna pielęgnacja suchej skóry - mleczko do działa, przeciw wysuszaniu skóry
Termin ważności: 19-06-2011 Użyty dwa razy, z 400ml., brakuje ok 20ml. Oriflame: Hand & Nail Cream [krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów[ Termin ważności: 08-10 [jedyne cyferki, jakie znalazłam na opakowaniu, więc to chyba data ważności ![]() Użyty raz, więc ubyło ok. 5ml. ze 100. Avon Care: Rich Moisture - Krem do rąk z gliceryną [+ wit. E] Data produkcji: 16-04-07 Nieotwierany. Avon Care: Extra Firming - Krem do rąk [+ prow. B5] Data produkcji: 17-06-06 Nieotwierany. jak długo sa wazne kremy do rak z avonu od daty wazności - powinno byc napisane na kremie. Edytowane przez czarna248 Czas edycji: 2008-12-30 o 17:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
Luksja Fruity, różowy grejfrut - izotoniczny żel pod prysznic Termin ważności: 24-09-2010 Z 350ml. brakuje ok. 50ml. Oriflame: żel pod prysznic z limonką i imbirem Termin ważności: [prawdopodobnie] 01-11 Z 200ml. brakuje ok. 10ml. Oriflame: Mydełko kokosowe z mleczkiem ryżowym. Termin ważności: [jak mniemam] 10-10 Nowe, zapakowane. Włosy: Gliss Kur: szampon Color Protect Termin ważności: właściwie żadnej daty tu nie widzę, ale kupiłam do dwa tygodnie temu, więc pewnie jeszcze parę lat jest ważny ![]() Nowy, nieotwierany. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Możemy sie wymienić za :
Kremy do rąk: Oriflame: Hand & Nail Cream [krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów Avon Care: Extra Firming - Krem do rąk [+ prow. B5] Lirene: Nawilżający balsam [wyciąg z bambusa, lotosu i lilii wodnej] Garnier Skin Naturals: Intensywna pielęgnacja suchej skóry - mleczko do działa, Luksja Fruity, różowy grejfrut - izotoniczny żel pod prysznic Gliss Kur: szampon Color Protect Oriflame: cienie Eye Trio, kolor fioletowy interesują mnie te kosmetyki -za które ewentualnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
Oriflame: Hand & Nail Cream [krem do rąk i paznokci z olejkiem ze słodkich migdałów[
Termin ważności: 08-10 [jedyne cyferki, jakie znalazłam na opakowaniu, więc to chyba data ważności ![]() Użyty raz, więc ubyło ok. 5ml. ze 100. Avon Care: Rich Moisture - Krem do rąk z gliceryną [+ wit. E] Data produkcji: 16-04-07 Nieotwierany. Avon Care: Extra Firming - Krem do rąk [+ prow. B5] Data produkcji: 17-06-06 Nieotwierany. Ciało: Lirene: Nawilżający balsam [wyciąg z bambusa, lotosu i lilii wodnej] Termin ważności: 17-08-2010 Użyty kilka razy, z 250ml. brakuje około 20ml. Garnier Skin Naturals: Intensywna pielęgnacja suchej skóry - mleczko do działa, przeciw wysuszaniu skóry Termin ważności: 19-06-2011 Użyty dwa razy, z 400ml., brakuje ok 20ml. Oriflame: żel pod prysznic z limonką i imbirem Termin ważności: [prawdopodobnie] 01-11 Z 200ml. brakuje ok. 10ml. Oriflame: Mydełko kokosowe z mleczkiem ryżowym. Termin ważności: [jak mniemam] 10-10 Nowe, zapakowane. Twarz: L'Oreal: Pure Zone - żel głęboko oczyszczający Termin ważności: 24-04-2010 Użyty raz, więc z 200ml może brakować z 10 cos u mnie?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
Lirene: Nawilżający balsam [wyciąg z bambusa, lotosu i lilii wodnej] Termin ważności: 17-08-2010 Użyty kilka razy, z 250ml. brakuje około 20ml. Luksja Fruity, różowy grejfrut - izotoniczny żel pod prysznic Termin ważności: 24-09-2010 Z 350ml. brakuje ok. 50ml. Oriflame: żel pod prysznic z limonką i imbirem Termin ważności: [prawdopodobnie] 01-11 Z 200ml. brakuje ok. 10ml. Oriflame: Mydełko kokosowe z mleczkiem ryżowym. Termin ważności: [jak mniemam] 10-10 Nowe, zapakowane. Gliss Kur: szampon Color Protect Termin ważności: właściwie żadnej daty tu nie widzę, ale kupiłam do dwa tygodnie temu, więc pewnie jeszcze parę lat jest ważny ![]() Nowy, nieotwierany. ???
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
dorzucisz te kolczyki http://www.wizaz.pl/forum/attachment...2&d=1230421909 i możemy wymieniać się adresami ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
cos zA:
Viva c.l.a. z zieloną herbatą - PŁASKI BRZUCH Termin ważności: 01.06.2010 Pozostało 25 kapsułek [z 30] Oriflame: żel pod prysznic z limonką i imbirem Termin ważności: [prawdopodobnie] 01-11 Z 200ml. brakuje ok. 10ml. Oriflame: Mydełko kokosowe z mleczkiem ryżowym. Termin ważności: [jak mniemam] 10-10 Nowe, zapakowane. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Niestety, za bluzeczkę już nic nie widzę. Torebkę oddam chętnie za koszt wysyłki, tak jak pisałam ma wytarty róg - widac go przy literce 'w' loga wizażu, zaznaczony czerwonym kółeczkiem.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Oriflame: żel pod prysznic z limonką i imbirem
Termin ważności: [prawdopodobnie] 01-11 Z 200ml. brakuje ok. 10ml. Oriflame: Mydełko kokosowe z mleczkiem ryżowym. Termin ważności: [jak mniemam] 10-10 Nowe, zapakowane. Twarz: L'Oreal: Pure Zone - żel głęboko oczyszczający Termin ważności: 24-04-2010 Użyty raz, więc z 200ml może brakować z 10 ![]() Może coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...0&d=1230478725
5) DVD SHAPE - Płaski Brzuch 9) Vita, kolekcja fitness, płyta 2 - Dirty Dancing fitness Zmysłowy aerobik inspirowany filmem "Dirty Dancing" 10) Gry Extra, wydanie specjalne - 13 000 dodatków do The Sims 2 znalazłam jeszcze to ![]() Gdyby okazało się za dużo, mogę zrezygnować z mydełka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
A jednak wzrok naprawdę nie ten. Chętnie oddam torbę i bluzeczkę, a przygarnęłabym:
L'Oreal: Pure Zone - żel głęboko oczyszczający Termin ważności: 24-04-2010 Użyty raz, więc z 200ml może brakować z 10 ![]() i kolczyki: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1230829950 Zmierzyc bluzeczkę?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
Decydujesz się więc na samą torbę za koszt wysyłki? Czy zupełnie rezygnujemy?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:19.