|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Wyniki matury
Chwalić się wynikami, ale to już
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Re: Wyniki matury
U mnie wyniki dopiero we czwartek-chyba najpóżniej w krakowie-stresik jeszcze 3 dni!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
a buu polak 3( szkoda), włoski 4 a jutro łacina ustna
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jutro o 18tej. Ale sie nie denerwuje bo wiem ze zdalam, a oceny nie maja dla mnie wiekszego znaczenia...
Pierwszy ustny w czwartek... :/
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Polski 4 i geografia 4
W kazdym badz razie BAAAARDZO SIE CIESZE!
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
4 polski i 5 z matmy
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Nie najdalej, w jednym LO poznaja je dopiero 21 w godzinach wieczornych :P A ja mam dzisiaj o 16.00 i zoladek z nerwow juz mnie niemilosiernie boli...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wróciłam z ustnej z polskiego... 5!!!
Niestety, najgorsze sie jeszcze nie skonczyło, w przyszłym tygodniu angielski Wyniki pisemnych były u nas juz w poniedziałek (4 polski; 5 matma) |
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
No to ja strasznie gratuluję, ale trochę przysmucę wątek. Jak pocieszyć ambitną dziewuszkę, która oblała matmę ??? Jest załamana, poddała się i twierdzi,że jest do niczego i nie ma po co sie pchać dalej, bo i tak się nie uda??? Poradźcie coś kochane, szczerze powiem, że mi łapki opadły, a pocieszyć chyba trzeba , co ? jak myślicie ?
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
U mnie piateczka z polskiego na 95%, no bo to jeszcze nieoficjalnie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
szczesciarz :P gratuluje
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
Wlasnie wrocilam ze szkoly
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
O kurcze! To ja widzę , że tu sami geniusze na wizażu przesiadują.
|
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam wyniki dopiero w przyszlym tygodniu!!!!
|
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam jeszcze rok do egzaminu dojrzałosci(nie wiem czy się zdecyduje za głupi jestem)
O tak mozna z pewnościa stwierdzić,że dobrze poszła matura wizazystkom. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Ja geniuszem nie jestem bo nie dostalam 5 ani 6
Ale ze swoich dwoch 4 z pisemnych jestem bardzo zadowolona, bo choc trudno w to uwierzyc prawie sie do nich nie uczylam. Do gegry tylko 2 dni a i tak trafilam na tematy ktorych nie zdazylam przerobic (ale na szczescie wystarczylo sobie troche poprzypominac i odrobine poimprowizaowac)... No a do polskiego w ogole sie nie uczylam, bo i czego tu sie uczyc do napisania wypracowania? Mam ogromna satysfakcje ze nie zmarnowalam pieknych wiosennych dni siedzac nad ksiazkami... Nie mowie ze wizazanki tak robily, ale bardzo wiele osob z mojej klasy tak. I wcale nie dostaly lepszych ocen od moich... No ale najgorsze dopiero przede mna... Jutro po poludniu ustna geografia... A 6 dni po niej polski... I tego najbardziej sie boje bo lektur za bardzo nie czytalam, a i poezja nie jest moja mocna strona. Bede sie cieszyc jak zdam. Na deser zostanie mi hiszpanski. I tu podobnie jak w przypadku gegry mam jakies ambicje i bardzo bym chciala dostac chociaz 4 A w ogole to po co tyle zamieszania wokol ocen, przeciez nikt nam nie bedzie na nie patrzyl! Zdobywamy je wlasciwie chyba tylko dla wlasnej satysfakcji i aby wypasc lepiej niz nasi znajomi...
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też dostałam dwie 4 na maturze(tylko że to było 5 lat temu).I wcale nie uważam, że jestm głupia.
Ps. Za to na ustym z polaka dostałam 5. Matura to badziewie, jednym słowem,hehe. A załozyłam taki wątek z ciekwaości, tak sobie. |
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Miałam dziś wyniki... Dwie piątki! (matma i polski) Jestem bardzo szczęśliwa, bo dużo się uczyłam i dałam z siebie wszystko. Został więc tylko jeden ustny - z angola. Boże jak ja się cieszę!
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki
Ja tez nie uwazam zeby te oceny mialy duze znaczenie, no chyba ze sie idzie gdzies gdzie jest konkurs swiadectw. Mi zalezalo na 5 tylko ldatego, ze nie chcialo mi sie uczyc do ustnej... |
|
|
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
hihihihi a ja mam 5 z polskiego, z anglika zwolniona bo certyfikat... teraz zostala mi tylko gegra w sobote... niewiele z niej umiem ale moze akurat
jak myslicie- i tak zdam te gegre no nie?? nawet jak pojecie mam o niej srednie?? |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
Ustna gegra 5
Mialam szczescie z pytaniami... No i staralam sie byc pewna siebie, nawet jak nauczyciel sie z czyms ze mna nie zgodzil to i tak udowodnilam mu ze to ja mam racje No to koniec sukcesów
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Ines 1985 ,chciałbym ci pogratulować.
Napewno dasz sobie radę przy zdawaniu egzaminów na studia. Pozdrawiam ciebie,jak równiez wszystkie wizazystki,które zdawały maturę. No i co ja się mam z tymi dziewczynami
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki
A na studia nie ide w tym roku... Musze dac sobie rok na nauczenie sie angielskiego na tyle aby sie dostac na te studia (30 osob na miejsce No i oczywiscie postaram sie nie zapomniec o geografii... Zalezy mi na tych studiach, wiec mysle ze zmobilizuje sie do nauki podczas tego roku. Niestety narazie musze sobie odmowic dalszej edukacji takze ze wzgledow finansowych, w ogole nie zaleznych ode mnie
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
Ines1985 napisał(a):
> A na studia nie ide w tym roku... Ines, ale przecież Twoja matura za rok chyba nie będzie już ważna (wprowadzili taki przepis), chcesz ją zdawać drugi raz w przyszłym roku? |
|
|
|
|
#25 |
|
Zakorzenienie
|
Bedzie wazna, ten idiotyczny przepis istnial tylko kilka dni
Poza tym to nie tak ze ja nie chce isc na studia w tym roku... Ja po prostu nie mam innego wyjscia, musze zmarnowac rok... Choc bede robic wszystko aby nie byl taki do konca zmarnowany
|
|
#26 |
|
Raczkowanie
|
...a ja mam jutro gegre ustna.... tak sie boje i juz histeryzuje, ze nie wiem co ze soba zrobic....
![]() ale bedzie wstyd jak tego nie zdam :P
|
|
|
|
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
Zdasz
Wiele zalezy od szczescia... Ja je mialam, wylosowalam to co umialam. Podstawa to zapanowac nad nerwami... no i badz pewna siebie i usmiechnieta! nie pokazuj strachu a okrecisz sobie komisje wokol palca
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
Apel do Maturzystów!!!!!
Dawno tu nie zagladalam..
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
Re: Apel do Maturzystów!!!!!
Ja mialam usnty pl w piatek,wiecej nerwow niz to jest warte.Traflam na banalne pytania.
1.wzorce osobowe w srendiowieczu 2.opowiadania borowskiego i dzuma camusa-postawy ludkzie wobec zagrozenia 3.pawlikowska-czmeu nazywana jest polska safona omow tematyke i specyfike jezyka To moja patronka. Dostalam 4
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie, tak i dla jednej z wizażek, jedna wielka parodia. Kręci się wszystko wokół ściąg i dobrych układach z nauczycielem z danego przedmiotu. Ja do matury nie uczyłam się. Efekt - z pisemnych 2 x 4 a z ustnych 2 x 5 (chociaż nie wiem jakim cudem). Polak przeleciałam na ściągach a z historii trafiły mi się pytania (chociaż na ustnej nie odpowiedziałam na jedno pytanie). Poza tym z nauczycielami miałam dobre układy.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.