![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Poczujmy sie idealnie! :) ZAPRASZAM:)
Witam wszystkie odchudzające sie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Poczujmy sie idealnie! :) ZAPRASZAM:)
Jasne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
BAN stały
|
cześć odchudzające
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no pewnie, że jakoś to będzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
no co wy dziewczyny chcecie wszystko załatwić proszkami??? Ja j[U]ż nie raz prubowałam tej metody i nic z tego za to dokładna dieta składająca się z 5 posiłków o niewielkiej ilości zjadanych regularnie to moim zdaniem najleprzy sposób na schudnięcie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Też chciałabym rozpocząć walkę z zbędnymi kilogramami , konkretniej chcę zrzucić 5 kg. Chcę poczuć się lepiej i lżej , no i oczywiście piękniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() znalazłam wątek przez przypadek, spodobał mi się tytuł no i zajrzałam ![]() ![]() Tu nie chodzi o to żeby wszystko załatwić proszkami... przecież to, że biorę tabletki nie oznacza, że nie ćwiczę, że jem wszystko co wpadnie mi w ręce. Z tym, że ja jem w miarę normalne posiłki a nie takie składające się z marchewki czy jednej kanapki. Jak przychodzę z pracy to jem normalny obiad tyle, że mniejszy niż wcześniej. A to, że przed biorę sobie tabletkę to jedynie mi pomaga a nie szkodzi. Schudłam już trochę i wiem i wierzę, że schudnę jeszcze więcej! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
BAN stały
|
ja od lipca zrzuciłam 16 kg. Mam do zrzucenia jeszcze 4 ale i tak już czuję się wspaniale, można powiedzieć, że prawie idealnie. Już niedługo pewnie odstawię tabletki. Droga Abi22. Te tabletki były dla kogoś takiego jak ja ostatnią deską ratunku. Kiedyś już schudłam i nie zdążyłam jeszcze odstawić poprzednich tabletek a już tyłam. Myślałam, że już nic mi nie pomoże. Był okres, że nic nie brałam. Ćwiczyłam, mniej jadałam, i chudłam, ale co z tego skoro nagle napadała mnie dzika ochota na hamburgera i musiałam go zjeść. Teraz przynajmniej to odchudzanie nie było okupione maltretowaniem się głodówkami. Schudłam jedząc mniej, ale jedząc to co chciałam. I to jest dla mnie najważniejsze. Może i zgubiłam to w kilka miesięcy więc nie za szybko, ale przecież chodzi o to żeby było bezpiecznie a nie szybko...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
póki co moja elektroniczna waga wskazuje pół kilograma mniej :P nie za dużo, ale przecież już krok bliżej celu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Droga Gisiu 00 a jakich konkretnie tabletek uzywasz?? musze przyznac, ze jestem pod wrazeniem Twoich -16kg i szczerze Ci tego gratuluje
![]() ![]() mam nadzieje, ze zechcesz podzielic sie swoja "tajemnica"; kto powiedzial, ze to jest grzech zeby pomagac sobie roznymi dostepnymi srodkami jesli chodzi o tak trudna walke jaka jest odchudzanie?!?! po to ktos w oncu te tabletki wymyslil, zeby ludzi mogli z nich korzystac!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
To i ja się przyłączam
![]() Od jutra juz na pewno niczym nie grzesze. Tez mam cel 10 kg ale do swiat chcialabym chociaz 4-6 Postanowienia to zero słodyczy, napojow i sokow, nie podjadać między posiłkami, biegac 3x w tyg, i na kolacjie nakladac sobie jak najmniej na talerz. Moze w przyszlym miesiacu kupie sobie jakies tabletki wspomagajace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
eh, mogę się przyłączyć?
![]() ja chce zrzucić ok 5 kg, ale właściwie najbardziej zalezy mi na utracie centymetrów w talii i udach ![]() moja dieta polega na kilku (niekoniecznie pięciu) małych posiłkach, na które głównie składaja się warzywa, owoce, jogurty, czasem kasza gryczana i moje ulubione zupy które tak wspaniale wypełniają żołądek i rozgrzewają... ![]() a cwiczenia? cóż, z tym troszkę gorzej - godzina hula hopu dziennie, 2 wf-y w tygodniu... a, no i codzienne spacery z moim olbrzymem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Jsa rowniez sie dopisuje
![]() ![]() ![]()
![]() |
#14 |
BAN stały
|
o tych tabletkach pisałam już w innym wątku :P nazywają się Formoline, jak chcesz anusiaczku to się do nas przyłącz, razem z dziewczynami się odchudzamy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Dzieki za zaproszenie, z ktorego skwapliwie skorzystam
![]() Ja jestem uzalezniona od slodyczy ito jest moj najwieszy problem. mialam w planach zakupienie chromu ale slyszalam ze po tym wypadaj wlosy ![]() ![]() ja sobie zamowilam therma line i chce to wyprobowac w pierwszej kolejnosci - czy jest to faktycznie warte polecenia?? Aha, a czy to Formoline jest ogolnodostepne - czyli czy mozna to kupic np w aptece?? i gdybys mi mogla jeszcze powiedziec na jakiej zasadzie sie to stosuje i przez jaki okres?? Tez chce sie poczuc IDEALNIE - czas jaki sobie daje to maj przyszlego roku, bo wtedy mam urodziny i to bedzie moj prezent dal samej siebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkie walczace i zdeterminowane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
cześć
![]() ![]() ![]() Gisia moją idolką też jesteś, naprawdę podziwiam Twoje osiągnięcie i wytrwałość :P co do formoline, no to są dostępne bez recepty. W aptece są trochę droższe, na internecie można kupić już za 60-65 zł. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Pinezka - masz stuprocentowa racje!!! grunt to pozytywne myslenie i to jest jesden z glownych kluczy do sukcesu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
no pewnie, tzreba pozytywnie myśleć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Mnie się wydaje, że pozytywne myślenie to jedno, ale efekty to drugie. Łatwiej się odchudzać jak się widzi efekty. No a poza tym pogoda jakaś taka... najlepiej zrobić sobie jakąś fajną sałatkę i obejrzeć komedię :P ja tak dziś wieczorem chyba zrobię. Przyda się chwila relaxu. No i formoline mi się kończy. A nie wiecie czy jak się zamawia więcej opakowań to jest taniej?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Hej Motylku, a jak na Ciebie dziala Formoline??uwazasz, ze jest skuteczne i ze warto w to zainwestowac?? sprobuj przejrzec oferty na allegro i ewentualnie skontaktowac sie ze sprzedawca, czy da Ci rabat jesli zamowisz wieksza ilosc. napewno za przesylke nie bedziesz musiala placic podwojnie, ale nic wiecej niewiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny.ja też mam do zrzucenia zbędne kilogramy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
cześć Molerka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
BAN stały
|
hehe cieszę się, że jestem czyjąś idolką :P ale tak naprawdę to przecież każda z nas może zrzucić te wstrętne kilogramy
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Raczkowanie
|
hej ;*
ja się też przyłączę, od jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
muszę się przyznać, że ja ostatnio trochę zapomniałam o odchudzaniu :/ wyjechałam na weekend i zapomniałam wziąć tabletki. Dobrze, że można je brać tylko okazjonalnie, bo inaczej byłabym ciężkiej sytuacji, no ale na szczęście nie jest najgorzej. W piatek stanę na wagę to się okaże co i jak :P
Cześć dobtful :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Ja dzis zaczynam kolejny "pierwszy" dzien; tym razem na SB. A czy stosujac SB mozna przyjmowac jednoczesnie np Therm LineII ???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
BAN stały
|
SB?? może coś przeoczyłam, ale nie wiem co to jest :P
u mnie cudnie... kilogram mniej... o raju po prostu już nie mogę się doczekać... jeszcze zostały 3 kg i będę ważyć tyle ile zawsze chciałam ![]() ![]() Anusiaczek życzę ci powodzenia i mam nadzieję, że Ci się uda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Achh, strasznie milo z Twojej strony, dziekuje
![]() Niestety nie jestem zbyt cierpliwa i efekty chcialabym widziec od razu, ale tak chyba ma kazda z nas ![]() ![]() ![]() sciskam Cie goraco Gisiu i ciesze sie razem z Toba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
No Gisia to tutaj wymiata. No ale już sporo sie odchudza
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
no a kto jej nie zazdrości :P u mnie pół kilograma mniej niż ostatnio :P małymi kroczkami do celu też się dojdzie! może to faktycznie nawet bezpieczniejsze. Jak dla mnie to jedyne rozwiązane które naprawde daje jakieś efekty...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:32.