|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Boję się ospy wietrznej-ratunku!!
W dzieciństwie nie chorowałam na ospę,tak jakoś wyszło,nikt mnie nie zaraził.We wtorek ja i mój 2-letni synek mieliśmy styczność z dzieckiem,które w środę zachorowało.Wiem,że już przed objawieniem się choroby osoba taka prądkuje.Czy my też będziemy chorzy?Czy mój synuś nie jest za malutki?,a ja 7 czerwca mam obronę pracy mgr,nie mogę być chora.Poradźcie mi proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: Boję się ospy wietrznej-ratunku!!
co sie stalo juz sie nie odstanie,ale mozna zawsze zapytac lekarza bo wiem ze na ospe juz sie szczepic mozna,tak juz zachowrujesz (mam nadzieje i zycze ci oby nie) to nie drap pod zadnym pozorem bo blizny zostana pozdriawiam i napisz jak mozesz za pare tygodni czy zachorowalas bo troche czasu zawsze mija zanim sie choroba objawi
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
hey
bez paniki ,jeżeli załapałas ospe to wyjdzie za jakies 2 tygodnie ,co d synka to lepiej przejśc te chorobę za małego ,poniewaz przechodzi się znacznie lzej,często widuje dzieci w piaskownicy ponakrapiane ![]() ty dasz sobie rade i zycze dobrej oceny na magisterce. pzdr. paula |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Dzięki za wsparcie.Czytałam,że można się szczepić przed kontaktem z chorym,lub najpóźniej 48godzin po kontakcie,ale dowiedziałam się o tym za późno.Jeszcze jesteśmy zdrowi,jak będzie dalej dam znać.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witam Drogie Wizażanki.Minęły dwa tygodnie od kontaktu z osobą chorą na ospę i zarówno ja,jak i mój synuś jesteśmy zdrowi.Jestem wyjątkowo szczęśliwa bo obroniłam się.Mama magistra.Pedagog-pracownik socjalny-brzmi pięknie.Pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:11.