|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Kto zrzuca ze mną pare zbędnych kilogramów :)?
Zamierzam od jutra,czyli 23 stycznia,przejść na intensywną dietę z ćwiczeniami.
3 posiłki dziennie + ewentualnie jabłko jako czwarty. ZERO słodyczy. ZERO fast foodów. 100 brzuszków dziennie. Kto się przyłącza ?
|
|
#2 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kto zrzuca ze mną pare zbędnych kilogramów :)?
Cytat:
.Może dołącz się do jakiegoś wątku? Tyle ich ostatnio powstało że jest w czym wybierac
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
ja sie moge przylaczyc
![]() tzn odchudzam sie juz od kilku dni hehhe tzn ograniczam niektore rzeczy, cwicze. mam podobna wage do ciebie. mam ok. 55 kg a chce 50-49 ![]() ile masz lat?i jaki wzrost
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
ja zrzucam!!!! 4kg chce, waze 56 i miesnieeeeeee !!
trzeba cwiczyc, szybciej wiosna bede biegala heheh
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez sie przyłanczam
![]() mam do zrzucenia z 6 z okolic samego brzucha, bo tlko tu się u mnie to kumuluje. Macie jakies metody na " odtłuszczenie" brzucha? Jestem na diecie 1000 kcal, 2 razy w tyg basen i tak 4 razy w tyg po godz rowerek stacjonarny. No i brzuszki po pół godz dziennie. Oto moje postanowienia. Czy można cos jeszcze zrobic? |
|
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam 15 lat,169 cm i ostatnio zauwazyłam że strasznie odstaje mi brzuch ![]()
|
|
|
#7 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
a macie jakis sposób na walke z naciagnietą skóra na brzuchu by jakoś sie wstapiła?
oczywiście poza chirurgiem
|
|
|
|
|
#9 |
|
Raczkowanie
|
ja też się dołączam
lekarz kazał mi zgubić na z 5 - 6 kg!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
|
Witam , dziewczynki
![]() dołączam się do Was i mam nadzieje , że wspólnymi siłami damy radę uporać się z naszymi zbędnymi kilogramami ![]() Mam do zrzucenia 10 kg , no może troszkę mniej , w każdym bądź razie takie mam marzenie ![]() Ważę 70 kg na 171 cm , 2 miesiące temu ważyłam 84 więc sukces już osiągnęłam . Odchudzałam się wiele razy , chyba nie mam "skłonności" do efektu jo-jo ;D .Najwięcej po diecie przybrałam 4 kg . Na diecie jestem już 3 dni , ale wątek jest nowy i świeży , więc się przyłączam ... Ograniczam jedzenie , zero słodyczy , spacery , idę co najmniej 20 minut na 3 przystanek autobusowy i 2 razy dziennie z pieskiem oczywiście jeszcze 60 minut jeżdżę rowerkiem ![]() Przyznam się jednak , że nie robię tego dla siebie , więc będzie mi dwa razy ciężej . ![]() DAMY RADĘ ! |
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko ładnie pięknie, ale odsyłam do lektury na temat odżywiania (przywieszone wątki na dietetyce). Na samym początku warto poznać podstawowy odżywiania.
Miskoczka dieta 1000 kcal stosujemy najczęściej u osób, które prowadzą , a właściwie w ogóle nie prowadzają aktywnego trybu życia. Jeżeli Ty planujesz ćwiczyć taka dieta NIE JEST dla Ciebie, bo Ci wyniszcza organizm. Zwiększ kaloryczność do 1400 kcal i będzie okej. Edytowane przez Marzeniatko Czas edycji: 2009-01-23 o 20:04 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja dzis zjadłam zupkę chińską,obiad(ziemniaki,s urówka z ogórków i ryba),jogurt i jabłko. chyba jest ok ^^
|
|
|
#13 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
Szybko nie znaczy skutecznie i zdrowo.
na WO popierane są diety powyżej 1000 kcal! |
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
nie lubię mieć takiego ograniczenia w kaloriach , przyznam się szczerze , że nawet nie liczę kcal .
![]() Nie przygotowuje sobie posiłków smażonych itp , a to ile ma co kcal mnie nie interesuje . Ważne żebym się najadła zdrowo
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Czy ja też mogę się przyłączyć?? Mam do zrzucenia 6 kg
|
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
U mnie teoretycznie jest 1000 kcal a praktycznie o z reguły pod 1200 sie uzbiera
staram sie miec codziennie 2 godz ruchu np godz basen i druga godz cwicze oponke ![]() najgorsze u mnie jest to, ze nogi i tylek mam szczuple, a brzuch wyglada jakbym byla w 7 miesiacu ciazy:-( a jeszcze gorsze jest to, ze zawsze odchudzaja mi sienogi i tylek, a jak juz nie mam co z nich zrzucac to lci dopiero biuts:-( i brzcu:-( macie sposoby by to jakos odwrocic?
|
|
|
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
myślę , że nie ma żadnych sposobów na odwrócenie tego ..
Swoją drogą zupka chińska jest strasznie nie zdrowa , oj strasznie...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#20 |
|
Raczkowanie
|
Zupką chinska sie nie odchudzicie.. tak samo ziemniakami zbytnio...
a jes;li chodzi o brzuszki to wiele wam one nie pomoga przy duzym brzuchu pon iuewaz brzuszki uwidaczniaja miesnie i przekształcaja tluszcz na brzuchu w miesnie.. wiec zamiast tluszczu bedziecie mialay duze miesnie.. Najpierw radze spacery... bieganie.. i silownie.. tzn bieznie rowerek stacjonarny(cos co nie dziala zbytnio na miesnie.. ) No i zapomnijcie o smazonych potrawach.. gazowanych napojach...slodycze i fast foody w zapomnienie! I ograniczenie do minimum cukru w kawie i herbacie. Nie jedzenie po godzinie 18... Sniadanie pozywne... Ogolnie to 5 posiłkow dziennie.. co około 2 godziny.. ostatni o 18... ;] Sniadanie. obfite, drugie snidanie np. jogurt z musli, obiad np. gotowana piers z kurczaka z warzywami bez zadnych ziemniakow. podwieczorek kolo 16 jedno jabłko czy banan. no i kolacja o 18.. najlepiej nic co jest ciezko strawne. Jesli sie do tego zastosujecie to zobaczycie napewno jakies poprawe ;] A jesli juz musicie przekasic cos miedzy posiłkami to kupcie sobie wafle ryzowe lub chlebek wasa. ![]() Pozdrawiam i powodzenia! Edytowane przez patuska88 Czas edycji: 2009-01-24 o 16:08 |
|
|
|
|
#21 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ostatni posiłek 3h przed pójściem spać (jeżeli chodzisz spać o północy, to jesz o 21.00) a nawet godzinę przed jeżeli jest czysto białkowy. Ziemniaki nie są złem, są źródłem wielu cennych witamin i związków, ważne to znaleźć umiar: do obiadu wystarczy 1-2 małe ziemniaczki a resztę zastąpić surówką. Nie widzę konieczności całkowitego z rezygnowania z węglowodanów. Jabłko czy banan nie są posiłkiem, a już absurdem wydaje mi się traktowanie jabłka jako posiłku a wafla ryżowego jako "przegryzki". Odchudzajcie się z głową.
|
|
|
#22 |
|
Przyczajenie
|
Swoją drogą ja nigdy nie jadłam 5 posiłków dziennie , po prostu nie potrafię, ale najważniejsze jest śniadanie . Jeśli chodzi o to rzucenie się na jedzie jest to święta prawda! Nie można chodzić głodnym , pierwsze kilka dni może ktoś wytrzyma , ale później nie zapanujecie nad tym i będziecie jadły wszystko co zobaczycie .
Ja jeżdżę na rowerku codziennie i ziemniaki też jem , nie mogłabym bez nich żyć heh ale nie jem chleba , tylko razowy
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie dziewczyny
Postanowiłam dołączyć do Was i od dziś zaczynam się odchudzać. Muszę się Wam pochwalić że dziś mijają 3 tygodnie odkąd rzuciłam palenie także dietka tym bardziej mi się przyda. Mam jednak kłopot i proszę o radę gdyż ja mam problem z nogami a głównie z udami są wielkie i muszę się pozbyć z nich tłuszczu...... Jednak za kazdym razem jak np pojeżdżę z 20 km na rowerze zaczynają mi wychodzić mięśnie i nogi nadal wydają się grube. Chciałabym zrzucić z nich tłuszcz ale tak żeby nie zastąpić go mięśniami, tylko żeby były chude.Pomocy!!!!!!!!!.......
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
ja z nóg schudłam dużo jeżdżąc na rowerku i trochę z talii
|
|
|
|
|
#25 |
|
Przyczajenie
|
Witam.!
![]() przy zwroście 163 ważę 63 kg! chciałabym schudnąć do 57 kg.! Dziewczyny! z Czego wy się chcecie odchudzać? Przy zwroście 169 ważycie 55 kg.! przecież to idealna waga.! Od jutra zaczynam odchudzanie. Czy zielona herbata sprzyja odchudzaniu? Przez ostatnie 5 dni ograniczałam jedzenie i zrzuciłam 1 kg. Jednak wczoraj sobie odpuściłam i ten 1 kg wrócił. CHUDNIJMY. razem, zawsze raźniej
Edytowane przez cappuccinooooo Czas edycji: 2009-01-25 o 19:56 |
|
|
|
|
#26 |
|
Przyczajenie
|
ja słyszałam, że na noc się nie je.
obiad zjadłam o godz. 14, do 18 godz. kilka mandarynek i ciastek.... idę spać o 22, teraz zjadłam jałbko? nie zaszkodzi? jeszcze wypiłam 3,5 litra wody niegazowanej i dwie filizanki zielonej herbaty. |
|
|
|
|
#27 |
|
Przyczajenie
|
ja piję zieloną i czerwoną herbatkę , niby pomaga , ale bez diety to nie ma sensu jej pić , chyba , że Wam smakuje
![]() jabłko nie zaszkodzi , przecież to owoc , ale ciastkami się nie najesz . |
|
|
|
|
#28 |
|
Raczkowanie
|
podobno ocet jabłkowy bardzo pomaga.
na pół godziny przed posiłkiem wypijasz szklankę przegotowanej wody (przegotowana nie znaczy gorąca) z dwoma ŁYŻECZKAMI octu jabłkowego. podobno wspomaga trawienie. jeszcze octu ne kupilam. ale planuje jutro ![]() pozdrawiam. |
|
|
|
|
#29 |
|
Przyczajenie
|
muszę spróbować z tym octem jabłkowym.
słyszałam, ze dobrze jest rano wypić sok z cytryny, albo wode z cytryną. przyśpiesza spalanie... czy coś takiego. ![]() ad. ciastek. xD wiem.... ale nie mogłam się powstrzymać. muszę popracować nad silną wolą |
|
|
|
|
#30 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
cappuccino. racja na noc sie nie je. o 18 ostatni posilek. ewentualnie o 19. woda mineralna oczywiscie wskazana i bardzo dobrze ze pijesz jej tak duzo. ale jedno zastrzezenie. z Twojej wypowiedzi wynika ze nie jadasz o stalych porach. trzeba bedzie zmienic nawyki. (nie jestem specjalistka, ale dosc duzo czytam na ten temat) 4, 5 posilkow dziennie. sniadanie i obiad wieksze. pozostale troche mniejsze. staraj sie jesc co 3, 4 godziny. |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

?

.
62,7.........53-52-51,3-51 

Ślubujemy: 11,06,2016

wystarczy Marzena