|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Fuksjowa sukienka i...Pomocy!
Witam!
Liczę na inspirującą pomoc ![]() Kupiłam sukienkę w kolorze fuksji, ale teraz nie jestem zdecydowana, jakie dobrać do niej dodatki: rajstopy (może fiolet?), torebka, buty, jakiś żakiet oraz biżuteria oczywiście. W sukience tej wybieram się na wesele w sierpniu, ale chciałabym założyć do niej kryjące rajstopy, ponieważ na łydce po ciąży pojawił mi się żylak... Dodam tylko, że jestem brunetką. Z góry dziękuję za pomoc i wskazówki! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fuksjowa sukienka i...Pomocy!
na pewno nie fioletowe rajstopy. jeśli koniecznie chcesz kryjące załóż czarne z mikrofibry + czarne szpilki = nogi do nieba. wtedy możesz dobrać fioletową torebkę
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
dokladnie ..
kolorowe rajstopy nie beda tu pasowac .. proponuje czarne kryjace .. ewentualnie cieliste i peep toe. nikt nie bedzie zwracal uwagi na zylaka. i oczywiscie srebrne dodatki ![]() a w ogole piekna sukienka ![]() mozesz zdradzic skad i za ile ?
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
jeszcze ewentualnie szare rajty powinny pasować, ale jak pisały dziewczyny na pewno nic kolorowego bo będzie za pstrokato
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Czarne rajstopy + czarne buty i czarna torebka. Biżuterie dobrałabym w kolorze fuksji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
podejrzewam, że prędzej ktoś zwróci uwagę na kryjące rajstopy w sierpniu, niż na żylaka..
chyba, że naprawdę byłaby bardzo brzydka pogoda, to jakoś by uszło ![]()
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zgadzam się w 100%... Po za tym czarne rajstopy kompletnie do tej sukienki nie pasują. Szare czy fioletowe prędzej... Generalnie zdecydowałabym się na jakąś burzę kolorów, skoro już sukienka jest w takim tonie. Biżuterię ograniczyłabym do minimum.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
czarne rajstopy + czarne szpilki ,torebka wedle uznania 9czarna ,szara,fuksjowa) a bizuteria ...hmm widzi mi sie jakas bransoletka typu bangla w rozowo-czarne wzory ..i jakies skromne kuleczki kolczyki
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Ja myślę, że ciemnofioletowe są ok! I buty takiego koloru jak rajstopy. Co do biżuterii proponuję tylko kolczyki, naszyjnik odpada ze względu na kokardę. Ewentualnie zegarek, bransoletka. Torebka albo identyczna jak buty i rajstopy albo jak różowa część sukienki! Powodzenia!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.