|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Marvelon - prosze o opinie :)
Za jakiś czas rozpoczynam stosowanie pigułek antykoncepcyjnych Marvelon. Czy któraś z drogich wizażanek je brała?? Jakie macie z nimi wspomnienia, jak cera ?? Proszę o opinie i pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Re: Marvelon - prosze o opinie :)
Brałam Marvelon przez kilka miesięcy (wcześniej Cilest i Logest-paskudztwo
![]() ![]() Nie mam jednak zamiaru Cię wystraszyć, może na Twój organizm podziała inaczej...
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Mam nadzieję, że nie będzie tak źle. Ja też brałam Cilest i jakoś nieźle go znosiłam, ale moja cera wołała o pomstę do nieba... a teraz zobaczymy jak to będzie ....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja stosuję Marvelon od mniej więcej 1,5 roku i ... właśnie przymierzam się do zmiany
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Witaj, więc ja nie tolerowałam Cilestu - miałam po nim straszne doły i wogóle paskudnie się czułam. Przed porodem zażywałam Marvelon i po prorodzie też. Ostatnio przez rok. Teraz zrobiłam sobie przerwę. Na plus było to, że mniej przetłuszczała mi się cera i włosy. Nie przytyłam, nie miałam depresji. Jedynie ostatnio libido zmalało mi praktycznie do zera
![]() A poza tym dobrze się czułam zarówno fizycznie jak i psychicznie. Ale jak będzie u Ciebie??? Któż to wie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź, mam szczerą nadzieję, że przyjmę Marvelon prawie tak bezproblemowo jak Ty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:45.