|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Tanie kawalerki w okolicach Katowic
Hej,
mam prośbę. Czy są może wizażanki, które orientują się, gdzie szukać tanich kawalerek (w okolicach 500-600zł całkowitej opłaty) w Katowicach Sosonowcu lub okolicach (Bytom, Chorzów, Mysłowice - tutaj pewnie jest taniej). Może sa jakieś miejsca z ogłoszeniami, strony.. A może ktoś miałby taką ofertę, jestem bardzo zainteresowana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Tanie kawalerki w okolicach Katowic
Cytat:
Będzie cięzko bo zaczyna sie rok akademicki. Moi znajomi zaklepywali sobie mieszkania juz przed wakacjami i za nie płacili przez trzy miesiace wakacji,bo tak trudno jest znaleźć mieszkanie we wrzesniu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
W centrum Katoiwc i sosnowca nawet nie szukaj.To nierealne bo sam czynsz w Katowicach jest wysoki.Ktos musialby ci odstapic mieszkanie za czynsz i media.. Poszukaj w Czeladzi,Chorzowie,Bytomi u.Iziaczek ma racje teraz bedzei ciezko bo zaczal sie rok akademicki i miezkan nie ma ...wiem bo znajomi szukali mieszkania.
Wpisz po prostu w google mieszkania do wynajecia np.Katowice ![]() Poszukaj w Gazecie Wyborczej,mozesz zajrzec na strone www.us.edu.pl tam sa odnosniki do forum i pojawiaja sie ogloszenia. Mozesy sama dac ogloszenie... No i pojezdzic po wydzialach tez warto czesto pojawiaja sie ogloszenia.
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Mysłowic nie polecam ni trochę
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
podobijam, jestem w tej samej sytuacji... moze ktos..? cos..?
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.