![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Brak podrozy poslubnej
Czy ktos procz mnie nie wybiera sie w podroz poslubna czy tylko ja? U mnie to ze wzgledow finansowych- po prostu nie starczy nam na to kasy. A to co dostaniemy od gosci bedzie rpzeznaczone za urzadzenie sypialni. Chcialabym wyjechac chodz na tydzien gdzies za granice a tu nic z tego;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Brak podrozy poslubnej
My najprawdopodobniej też nigdzie nie pojedziemy, także ze względów finansowych. Za to chcemy rodzicom w ramach podziękowań zasponsorować jakąś zagraniczną parodniową wycieczkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
a ja mysle,ze podroz poslubna nie musi byc droga...przeciez nie musza to byc jakies zagraniczne wojaze...
Mozna pojechac gdzies chocby na weekend lub pare dni i niekoniecznie za granice...w Polsce jest mnostwo pieknych miejksc gdzie mozna milo spedzic pare dni
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja sobie nie wyobrazam nie wyjechac choc bna pare dni, spedzic razem troche czasu tylko we dwoje...
A nie...slub i jakby nic sie nie wydarzylo w poniedzialek do pracy,....
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Hmmm w sumie macie rację, pomyślimy o jakiejś krótkiej wycieczce w Polsce. Od jakiegoś czasu chodzą za mną Bieszczady i Kazimierz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Bieszczady i Kazimierz - przepiekny wyjazd.... wszystkie Turcje i inne sie chowaja ![]()
gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... Edytowane przez arrakis Czas edycji: 2009-03-12 o 18:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ja również nie będę miała podróży poślubnej. Choćby dlatego, że mam mało urlopu, poza tym finanse nie pozwalają. TŻ ma taką pracę, że już w poniedziałek po weselu będzie musiał wracać do pracy, bo raczej nie dostanie urlopu. Możemy sobie jechać gdzieś zimą... Tak więc nie ma co płakać, podróż poślubna może być nawet na pierwszą rocznicę
![]()
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
my też nie byliśmy. ale to był nasz świadomy wybór. pojechaliśmy za to miesiąc później w góry z moim bratem i mamą i wcale nie żałujemy, że nie wydawaliśmy jakiś chorych pieniędzy na podróż zagraniczną.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
My nigdzie nie byliśmy i żyjemy
![]() Po pierwsze z powodu braku czasu, po drugie z powodu braku kasy, po trzecie nie czuliśmy że musimy ![]() Nadrobiliśmy zimowym wyjazdem na narty ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
My również nic wielkiego nie planujemy. Chcemy najpierw urządzić Nasze mieszkanko i jak finanse pozwolą, rok moze 2 po ślubie udac sie na wymarzone 2 miodowe tygodnie w ciepłe kraje
![]() urolp po ślubie oczywiście będzie ale raczej na nacieszenie się sobą jako mąż i żona nawet w świeżo pomalowanych ścianach mieszkania a nie na słonecznej plaży....eh.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
My też nie planujemy żadnych wyjazdów, ale na pare dni na pewno gdzies wyskoczymy w jakieś romantycznej miejsce, z kominkiem. Wazne, ze z mężem, a gdzie to juz mniej istotne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Nam rowniez wzgledy finansowe nie pozwalaja na podroz poslubna z prawdziwego zdarzenia za granice.. ale tak jak inne wizażanki sie wypowiadaly wazne ze z mezem i my mamy zamiar wybraz sie samochodem gdzies na kilka dni gdzie nas poniesie i pozwiedzac
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Podróż ślubna zagraniczna nie musi być droga, wystarczy dobrze poszukać i na pewno znajdziemy cos dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a na zime z rodzinka moze skoczymy do Szwajcarii na narty do wujka Nałęczów i Kazimierz polecam bo pieknie (szczegolnie Kazimierz) ale ze mieszkamy blisko to za kazdym razem tam uderzamy, teraz woloalabym cos innego... Ale rownie taniego bo remont nas wykonczy. Jak znacie ładne miejsca w Polsce to piszcie gdzie dokładnie ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
ja co prawda jeszcze zaręczona nie jestem więc to podrózy poślubnej też mi jeszcze daleko ale wydaje mi sie ze jakies dlugie zagraniczne podroze sa niepotrzebnym wydawaniem pieniedzy
![]() ![]() ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja za to polecam Wisłę, niedrogie noclegi, spokojne miasto, a można poobcować z naturą, i ze sobą oczywiście
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
mi to oczywiście całe mnóstwo cudownych miejsc się marzy, ale wcale nie zagranicą... wystarczyłaby mi wyprawa w góry, moje ukochane tatry i już będę happy
![]() myślę, że coś takiego będziemy planować.. zgadzam się z diamondbabe ![]() jakąś niezbyt drogą wycieczkę można w biurze wynaleźć a jak nie, to samemu taki wyjazd zaplanować, zapakować śpiwory i namiot (tak na wszelki wypadek, jakby żaden ciekawy nocleg się nie znalazł) i wyruszyć ze swoim już mężem... w końcu najważniejsze, że razem... bo każde miejsce będzie wtedy piękne, nieważne gdzie.... ![]()
![]() |
#21 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:30 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- a na fajna niedroga zagraniczna i trozke egoztyczna wycieczke polecam wybrzeze Costa de Sol - przejechac je cale - od Malagi po Gibraltar (kolonia brytyjska), i zatrzymywac sie w malych hiszpanskich miasteczkach (biale domki, palmy, morze, pyszne jedzenie i jeszcze raz palmy), - NAJLEPIEJ WIOSNĄ - cieplutko i nie ma tylu turystow i jest naprawde tanio. taniej niz w miedzyzrojach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
akurat suknię w tej cenie trudno nazwać drogim zakupem...
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ upiera się, że pojedziemy w podróż poślubną. Chce mnie zabrać na kilka dni do Austrii, bo wie, że zawsze o tym marzyłam. Do tego chcemy zahaczyć o Pragę czeską, może Budapeszt, a przy okazji pojawić się w Bawarii. Jak tak będzie planował, to z tych kilku dni zrobi się dwa tygodnie
![]() Ja już mu powiedziałam, że jak dla mnie to wcale nie musimy nigdzie za granicę jechać, wystarczy mi romantyczny weekend we dwoje, gdzieś w Polsce, najlepiej w naszych polskich pięknych Tatrach. Oboje kochamy góry i myślę, że to byłaby najwspanialsza podróż poślubna, bo już nie z TŻ-em, tylko z mężem ![]() Niestety mój TŻ na wyjazd w góry się nie zgadza, powiedział, że w góry to zawsze można jechać, a podróż poślubna musi być wyjątkowa, taka, którą zapamięta się na całe życie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że kiedy już ktoś wydaje te tysiące na jednodniową imprezę, to co mu szkodzi wydać dodatkowe trzy i wybrać się w jakieś ciekawe miejsce, choćby na weekend. Jakieś romantyczne spa, albo wycieczka do wymarzonego kraju. Dla mnie podróż poślubna jest dużo dużo ważniejsza niż wesele
![]() ![]() Na wycieczce będziemy tylko we dwoje i będziemy się cieszyć sobą, w nieznanych nam okolicznościach przyrody i oceanu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
To na te dwa dni, w zaciszne góry na spa
![]() ![]() http://www.wyspazdrowia.pl/spa/dla_dwojga/max/400 zobacz co znalazłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Nas spłukała naprawa auta
![]() Większość z tych SPA znam, często się zdarza, że robimy im w mojej fimie reklamę. Jak się tak człowiek napatrzy to ma ochotę tam być, hihi. Dzięki za link ![]()
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
swietne te SPA :0 zapisze sobie ta stronke - dzieki
![]()
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie ma za co
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:40.