|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
House, Mohito, TRL, markowe i w dobrym stanie. XS, S, M
Serdecznie zapraszam do mojego wątku wymiankowego.
Myślę, że reguły są jasne opisy dokładne itd. w razie czego, chętnie służę zdjęciem, czy odpowiedzią. Zwykle jestem w okolicach poczty w czwartek. Staram się wysyłać paczką pocztową, ale na życzeniem mogę wysłać np. listem poleconym priorytetowym. Ciuchy są wyprane i wyprasowane, aczkolwiek wiadomo, że podczas podróży pocztą polską się zgniotą. Mogę podać wymiary. Well...1. Szary róż, golf, House, XS. Stan: -bardzo dobry, dlaczego minus? jest trochę skudłacony na rękawach i na ściągaczu dolnym, aczkolwiek łatwo można to 'obrać', wygląda cudnie na ciele, podkreśla biust i figurę. Kupiłam go za bodajże 60, albo 70 zł. Zdjęcia 1, 2, 3, 4.2. Brązowa tunika, krótki rękaw, brodowo-kremowo-zielone wzorki, House, S. Stan: bardzo dobry. Wygląda jak nowa, jest zwiewna, przepuszcza powietrze, nawet w czasie upałów. Byłaby idealna, gdyby nie mój zmieniający się gust. Lekki ściągacz pod piersiami, idealnie eksponuje biust. Kupiłam za 39, 99. Zdjęcie 5,6,7,8.dokładka na stronie 1 UWAGA! Wymianek nie prowadzę do końca sierpnia! Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2010-08-31 o 09:23 |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: House, Mohito, TRL, markowe i w dobrym stanie. XS, S, M
hej cos u mnie
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
3.Beżowy sweterek, Amisu, S. Stan:średni. Dlaczego? Jest nieco skudłacony, porozciągane ma rękawy (lekko) i dół, myslę, że jest jednak fajny i przyjemny.
Wymienię za drobnostkę np. za jakiś fajny podkoszulek, czy biżuterię. Zdjęcia: 1,2,3,44.Brązowy kangurek, żłoto-brązowo-kremowe napisy, ONLY,S. Stan:bardzo dobry. Napisy i materiał były takie od nowości. Kieszonka. Cudny i przyjemny. Kupiłam za bodajże 80 zł. Zdjęcia:5,6,7.5.Kolorowa, w paski, sukienka, Madonna (dostępna np. w Ryłko), XS. Stan: bardzo dobry. Będzie idealna na nadchodzące lato, do lekko zarumienionej skóry, czy do legginsów na chłodniejsze dni... Kupiłam za 69,50. Ściągacz na biuście, regulowane ramiączka. Zdjęcia;8,9,10.
Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2010-08-31 o 09:25 |
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
6.Trawiasto-zielony nietoperz, XS, Mohtio. Stan:--dobry. Jest cudaśny!
Niestety się skudłacił, a ja nie mam tego urządzenia. Myślę, że ktoś kto je ma, od razu się ze mną wymieni, bo nietoperz jest cudny! Kupiłam za 80 zł. Zdjęcia;1,2,3,47.Musztardowa bluzeczka, z aplikacją po lewej stronie (dół), S, Reserved. Stan:-bardzo dobry. Posiada niestety małą dziurkę na lewej piersi. Mimo to, bluzeczka jest świetna, ma cudny kolorek. Można doszyć inną aplikację, taką jaka jest na dole. Kupiłam za 40 zł. Zdjęcia;5,6,7,8.
Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2010-08-31 o 09:29 |
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Coś u mnie za 5 ?
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#8 |
|
BAN stały
|
coś za brązową tunike?
|
|
|
|
#9 |
|
Zadomowienie
|
Nowe są dziś.
![]() 8.Brązowe spodenki, House, S. Są cudowne i w idealnym stanie! Miałam je może na sobie ze dwa razy, albo raz. Zapłaciłam 80 zł. 9.Malinowe butki! Bezfirmowe, rozmiar 35/36. Są cudne, urocze i wygodne. Na mnie niestety za małe. Najchętniej wymienię za jakąś spódniczkę, albo bluzeczkę. Trzeba wymienić fleki.10.Niebiesko-zielone butki, do szpica, lekko zaokrąglonego (bardzo korzystnie wygląda), z dziurkami , też są cudne i wygodne, na bardzo wąską stopę, 35/36. Trzeba wymienić fleki.11. Szare peep toe, rozmiar 35, ale ja obecnie noszę 36,5/37 i też są dobre... wygodne no i śliczne. Za coś mega oddam.12.Chusta Troll, panterka biało-czarno-zielona. Stan idealny.
Edytowane przez Reavela Czas edycji: 2010-08-31 o 09:41 |
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
coś za:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1275149067 ? proszę, zajrzyj na drugą wymiankę
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Coś za tą sukienkę w paski?
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
cos za chustkę ?
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś za sukienkę w paski i spodenki housa ewentualnie?
|
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
problem w tym, że tylko ta bluzka mi się podoba. ale pisałaś, że będzie jakaś dokładka w środę. to ja zaczekam. może masz coś z mojej wish?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=428491 na to zawsze jestem łasa
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
Coś za Chusta Troll, panterka biało-czarno-zielona. ?
|
|
|
|
#20 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
8.Brązowe spodenki, House, S. Są cudowne i w idealnym stanie! Miałam je może na sobie ze dwa razy, albo raz. Zapłaciłam 80 zł.
coś u mnie?
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
o tą chustkę mi chodzi 12.Chusta Troll, panterka biało-czarno-zielona. Uwielbiam ją i trudno będzie ją wysępić ode mnie. Stan idealny. to cos dobiorę i oddam ci sukienkę + tam jeszcze jest bolerko ;d a spódnice mam narazie w rezerwacji
|
|
|
|
#22 |
|
Rozeznanie
|
Ok, podaję więc wymiarki:
szerokość pod pachami: 44cm, długość(od ramienia) : 71cm |
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
cos za malinowe butty i chuste?
|
|
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
coś za
8.Brązowe spodenki, House, S. Są cudowne i w idealnym stanie! Miałam je może na sobie ze dwa razy, albo raz. Zapłaciłam 80 zł.
|
#26 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za 8.Brązowe spodenki, House, S. Są cudowne i w idealnym stanie! Miałam je może na sobie ze dwa razy, albo raz. Zapłaciłam 80 zł. i chustę w panterkę?
|
#27 |
|
Zakorzenienie
|
co za chuste troll i spodenki house?
|
|
#29 |
|
Zadomowienie
|
w wątku juz nic nie widzę ;d moze masz poza wątkiem jakąś biżuterię ;>;p
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:27.

Myślę, że reguły są jasne
opisy dokładne itd. w razie czego, chętnie służę zdjęciem, czy odpowiedzią. Zwykle jestem w okolicach poczty w czwartek.
Kupiłam go za bodajże 60, albo 70 zł. Zdjęcia 1, 2, 3, 4.
Lekki ściągacz pod piersiami, idealnie eksponuje biust. Kupiłam za 39, 99. Zdjęcie 5,6,7,8.

wygodne no i śliczne. Za coś mega oddam.