|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
postanowienia na najblizsze miesiące:) kto dołączy się do mnie?? mianowiecie jakie macie postanowienia moje są takie:dwa razy w tygodniu umyć włosy radicalem (nie lubie tego bo się nic anic nie pieni) raz w tygodniu maska z nafty codziennie godzina na test teoretyczny na prawko codziennie 15 minut pocwiczyc na drązku lub po tańczyć jescze dołańczm ![]() co dwa dni po balsamować ciałko po kapieli jak narazie do 13 listopada ani raz nie prostować włosków ![]() a teraz wy piszcie swoje razem zawsze łatwiej i rażniej pewnie któreś z waszych postanowień tez mi się spodoba to sobie dołoże![]() jak narazie postram się to wypełniać trzymcie za mnie kciuki ja za was też bedę
Edytowane przez katttkaa Czas edycji: 2009-01-27 o 16:52 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: postanowienia na najblizsze miesiące:) kto dołączy się do mnie??
Moje
nr1-oszczędzanie nr2-zabrać się ale porządnie za angielski nr3-tej zimy nauczyć się jeździć na nartach |
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
katttka nie sądzisz, że dobrze by było nieco skrócić tą Twoją listę? W ten sposób będą większe szanse, że wytrwasz w postanowieniu
![]() A teraz moja kolej: 1. Znajdę pracę (ale po przeczytaniu wątku o bezrobotnych magistrach dam sobie na to 3 miesiące i mam nadzieję, że będzie to dobra praca )2. Zacznę przynajmniej raz w tygodniu robić sobie maseczkę lyb peliing na twarzy 3. Ponownie zacznę uczyć sie angielskiego(a za miesiąc uściślę trochę te plany) Resztę dorzucę za miesiąc
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
1.chodzić na fitness 2x w tygodniu
2.zdrowiej.. się odzywiac 3.uczyc sie jezyka 4.rzucic nalog 5. oszczędzać na wyjazd na deske 6.robic systematycznie peeling kawowy ciała 7.uzywac masazera na cellulit ;d
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
sporo tego ;/
-wiecej czasu poświęcać na hiszpański -przyłożyć się bardziej do angielskiego -OSZCZĘDZAĆ -kupić wszystkie pozostałe płyty RBD które chce kupić -żeby mi dobrze poszło na humanistycznym teście i została laureatką -być na koncercie RBD przed ich rozpadem ;( al to nie jest wykonalne już chyba -przestac być tchórzem -nauczyć się grać na gitarze -zgłosić się do 2 edycji mam talent takie postanowienia na za 9-11 mcy dopiero: -poleciec w wakacje do hiszpanii -dostać się do gimnazjum z hiszpańskim na wszystkich mi zależy jak nie wiem co może za dużo wzięlam na siebie, ale przynajmniej robie cos w kierunku spełnienia swoich marzeń.
|
|
#8 |
|
Wtajemniczenie
|
*schudnąć
*oszędzac *biegac chociaz 3 razy w tyg. * przestac sie obijac w pracy *wziaść sie za ang. *wytrwać w planie zapisu od lutego na szwedzki *uczyc sie do poprawki *nie obijac sie w robocie
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(może go troche za dużo jest w MT, ale jestem w takim wieku, ze do innych programów typowo śpiewających za mloda jestem )
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
oszczędzać i uczyć się
|
|
|
#11 |
|
Konto usunięte
|
Ja chce:
uzbierać pieniążki na aparat zacznąć nauke do sesji wcześniej niż dwa dni przed czyli podwyższyć bardzo mizerną średniąnauczyć sie gotwać (20 lat to czas najwyższy chyba... aż wstyd) no i rzecz jasna sie odchudzić
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
moje postanowienia:
- zaczac zdrowo sie odzywiac ![]() - zrzucic na diecie okolo 5kg ![]() - regulanie sie uczyc do sesji ![]() - codziennie uzywac balsamu do ciala na razie to tyle,ciekawe czy wytrwam,ale zaczynam od jutra.....
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
1. dwa razy w tygodniu maseczka waxa na włosy
2. dwa razy w tygodniu maseczka na moją twarzyczkę 3. dwa razy w tygodniu moczenie pazurków w ciepłej oliwie z oliwek 4. codziennie godzina na naukę 5. trzy razy w tygodniu po godzine pouczyć się z angielskiego 6. trzy razy w tygodniu po godzine pouczyć się na geografię 7. codziennie ćwiczyć 8.zdrowiej się odżywiać,nie jeść bułeczek tych pysznych z piekarni obok szkoły i tych pysznych zupek ze szkolnego sklepiku. 9.dotrzymać,wytrzymać I TYLKO GODZINKA DZIENNIE PRZY KOMPUTERZE!!!!!!
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja postanawiam:
- uczyć się do matury - przyłożyć się do angielskiego - znaleźć czas na fotografię - mniej siedzieć przed kompem, bo w większości i tak nic konkretnego nie robię - i w ogóle się bardziej skupiać podczas nauki bo coś co mi może zająć 30 minut zajmuje mi 2 godziny
|
|
|
|
|
#15 |
|
Zadomowienie
|
heh i jak Wam idzie w postanowieniach?? bo mi okropnie!! a Wam? jakoś tu ucichł ten watek:/hm..zaniedbany ale trzeba to zmienić..
|
|
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
Moje właściwie już noworoczne, bo w święta to może być ciężko z tym odchudzaniem:
1. schudnąć, w związku z czym przestać się obżerać batonami i czekoladą ![]() 2. poprawić swoją kondycję fizyczną, w związku z czym ćwiczyć 3 razy w tygodniu 3. mieć stypendium naukowe w następnym roku, w związku z czym sumiennie uczyć się do kolokwiów i do sesji 4. nie obcinać włosów 5. zaoszczędzić kasę na kupno soczewek korekcyjnych 6. zrobić balejaż 7. mieć więcej cierpliwości do ludzi 8. dbać bardziej o cerę 9. kupić sobie jakieś nowe, fajne ubrania 10. chodzić wcześniej spać Długa ta lista nie ma co... |
|
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mam postanowienia noworoczne:
- zadbać o kondycję - zgubić kilka cm w pasie ![]() - tracić mniej kasy na kosmetyki bo zapasy to na następne pół roku mam ![]() - poduczyć się angielskiego
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Rozeznanie
|
postanowienia na najblizszy/ze miesiac/ce
1przytyc(rece glownie, biust^^lydki, okolice zeber a w innych czesciach ciala mi nie potrzebne wiec trzeba bedzie wprowadzic potem cwiczeniowa korekte)-akurat ida swieta wiec wystarczy nie marudzic, no i jesc a nie zasypiac na uczelnie^^ 2zrzucic brzuch i uda(to co bedzie w wyniku kroku^bo teraz jest cacy)albo zamienic tluszcz na miesnie-> 3cwiczyc min 2 razy w tyg brzuch 4zerwac ze slodyczami lub zmniejszyc drastycznie ich ilosc(skutki ostatnioch przezyc z dentysta),albo przestac jesc nascie razy dziennie lecz 3-4 a konkretnie- tez bedzie ten sam efekt 5uczyc sie->zabrac sie pozadnie za te nieszczesne 5 przedmiotow z gatunku nudne niepotrzebne na moim kierunku wykladowe i wogole blee zeby je zaliczyc na egzaminach na sesji(do reszty sie ucze teraz bo fajne^^) 6po sesji isc do pierwszej pracy a pierwsze zarobione przeznaczyc na wyrobienie ksiazeczki sanepidu eh duzo tego. mam nadzieje ze lista noworoczna nie bedzie miala nowych pozycji tylko bedzie taka sama ale z niektorymi juz odchaczonymi^^
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil." podczytuje: http://slawek34.blog.onet.pl/ i http://dwojako.blog.onet.pl/ od 15.02.09:bez chipsow,alkoholu(poza piwem),cwicze na stepie,dbam o cere, //bez kawy od 12.03.09 |
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Przyłączę się
Lista najważniejszych postanowień:1) schudnąć! ![]() 2) łykać codziennie skrzyp polny i witaminy 3) wziąć się za hiszpański, fizykę, biologię i chemię ![]() 4) więcej ruchu! 5) uporządkować wszystkie niewyjaśnione sprawy, żeby spać spokojnie. |
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
hmmm wątek umarł ale spróbujmy go ożywić
moje postanowienia które podałam na początku nie wytrwały..miałyście racje za dużo ich.. skracałam już tą pierwszą listę wiele razy.. teraz mam postanowienia na najbliższe dwa tygodnie'(ferie) *codziennie uczyć się na biologię ,angielski i polski *codziennie dbać o włoski *suszarka jedynie w weekend jedynie na grzywkę |
|
|
|
|
#22 |
|
Wtajemniczenie
|
- kłaść się spać nie później niż o 24
- przejść metamorfozę wewnętrzną i zewnętrzną - oszczędzać - porządnie wziąć się za naukę niemieckiego - przeczytać wreszcie jakąś lekturę szkolną - schudnąć - chodzić z psem do lasu jest jeszcze więcej postanowień, ale te są priorytetowe.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

mianowiecie jakie macie postanowienia moje są takie:

)
może za dużo wzięlam na siebie, ale przynajmniej robie cos w kierunku spełnienia swoich marzeń.

(zebym Cię potem rozpoznala w tv 

)