|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() niechirurgiczne uzupełnianie włosów : rokoko, secondhair, handsome men wasze opinie
Witam podzielcie się swoimi opiniami na temat klinik oferujących niechirurgiczne uzupełnienia włosów. Coraz więcej firm oferuje systemy integracyjne za które trzeba zapłacić niemałą kase... Wybór ogromny... -Opinii brak
![]() Piszcie jaki był cel zabiegu, jaki rodzaj systemu,całkowity, częściowy, długość waszych włosów rodzaj, gramatura, cena i wasze odczucia? jak długo nosicie włosy jak czesto uzupełniacie i za jaką cene. ?? pozdrawiam gorąco wszystkich włosowiczów ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: niechirurgiczne uzupełnianie włosów : rokoko, secondhair, handsome men wasze op
Ja od lat jestem z rokoko secondhair powiązana. Porównując z innymi chyba maja najlepsza cena do jakości. Za włos słowiański 30 cm płace 4300. Średni okres jaki używam to 3 lata i wymieniam na nową ale myślę ,że można nosić troszkę dłużej. Nigdy nie uzupełniam tylko wymieniam na nową. Cel?? hmmm mam brak włosów??
![]() Nie wiem czemu piszesz ,że mało opinii jest na necie. Wydaje mi się ,że jest strasznie dużo i ten wątek raczej mało potrzebny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: niechirurgiczne uzupełnianie włosów : rokoko, secondhair, handsome men wasze op
witaj zaczęłam sie takze interesowac klinikami uzupełniającymi włosy tzw systemy,od 2 lat łysieję podobno androgenowo
nie zalezy mi na długich włosach-powiedzmy srednie mam jeszcze trochę swoich ale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
też chciałabym dowiedzieć się jak to jest z tymi włosami. Jestem umówiona na konsultacje we wrocławiu do second hair na koncówke listopada. Trochę się boje ze wydam kupe kasy a efekt bedzie niezadowalajacy. Czy ktoś z was ludzie nosi takie włosy ;-) Piszcze, prosze. Ja jestem juz zdesperowana. po porodzie tak mi sie posypaly wlosy ze szok. Mineły juz dwa lata a ja dalej nie moge sobie z nimi poradzić. Mam już napawde dosyc swojego wygladu i tego ze wszytsko co robie nie przynosi zadnego skutku. Dodat tylko ze od 8 miesiecy chodze co dwa tygodnie na mezoterapie i leże 40 min pod laserem który teoretycznie zbawiennie wpływa na włosy. Niestety chyba nie u mnie. Wielkie nadzieje wiazalam z tymi zabiegami. Niestety wydalam majatek na to a efekt marny. Dosyć mam już tej walki z wiatrakami i chce wkoncu wygladac NORMALNIE. Więc jeśli jest ktoś kto nosi już takie włosy napiscie.
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Hej
też potwierdzam, iż Secondhair chyba najlepsze w tej chwili na rynku. Najlepsza obsługa i włos Miałam robione w 2 klinikach ale z sh jestem bardziej zadowolona. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Widzę, że nikt się nie udzielał w temacie przez dłuższy czas, postanowiłam go odkopać, ponieważ od jakiegoś czasu mam system
włosów od hairagain i jestem z niego bardzo zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Super że są tu opinie na temat uzupełniania włosów. Wiadomo, że na stronach miejsc w których można wykonać usługę można znaleźć same pochwały. Zastanawiam się nad wykonaniem systemu rokoko, chciałabym dowiedzieć się jak najwięcej. Czy ktoś z Was wie jak z farbowaniem włosów? Czy podczas noszenia systemu jest to możliwe? Kolejna ważna rzecz to czy naprawdę możliwe jest pływanie w nim? Będę wdzięczna za odpowiedź.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:00.