|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Stylessence Jil Sander
Czy wachalyscie juz ten nowy zapach? Zupelnie przez przypadek odkrylam, ze pojawila sie ta nowosc - wariacja na temat Style. Oto co o nim znalazlam:
"Stylessence is described as a "an intense and sensual interpretation of the original", and was developed by perfumer Bernard Ellena, who also created the original Style. The notes for the woody floral fragrance include orange leaf, cardamom, freesia, orange blossom, jasmine, violet, hinoki, amber and musk." - tyle na nowsmellthis A oto fotka: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Stylessence Jil Sander
Sam flakonik kusi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
W perfumeriach jeszcze nie widziałam, ale cieszę się próbeczką tego zapachu. Mogłam dorwać się do Gucci by Gucci bądź Stylessence. Wybrałam drugie ze względu na ładny, czarny kolor
![]() Zapach zaczyna się przerażająco pięknie, czuję tam bez i pudrowe fiołki, mocne, kwiatowe, z jakąś "szklaną" nutką. Kwiaty, coś słodkiego, trudno powiedzieć, ale robi na mnie wrażenie. Potem delikatnie fiołkowo, potem mniej delikatnie kwiatowo, wydaje mi się, że wyczuwam jaśmin. Kończy się delikatniej, niż cieplej. Jest... dziwny. Obawiam się, że po kilku godzinach (Opinia oparta na razie o jeden test) traci odrobinę uroku, ale jest mocny, esencjonalny, kwiatowo- duszący (Ta iluzja delikatności pojawia się tylko na początku). W pewnym aspekcie bardzo przypomina Aliena. Jeszcze się w nich zakocham, ale na razie daję sobie na to czas ![]() Opinia TŻ: Syta Pani Z Klasą Sprzedająca Biżuterię W Komercyjnej Galerii ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Czy Stylessence są wycofywane?
![]()
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.