|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() kosmetykow wzamian za ciuchy.!poszukuję perfumow takich jak: kenzo amour chloe chanel dkny (delicious night) kate moss etc. I NIE TYLKO chętnie resztki, na spróbowanie ![]() oraz pudrow mineralnych ! lub innych (jasne, odpowiednie dla młodej,wrazliwej skóry) i smackersów -nowych wzamian ciuchy,dodatki i perfumy z mojego wątku (link w podpisie) poza tym co w wątku mam probkę bazy silikonowej i make up sceniczny soraya
oraz próbke heiress by paris hilton jak również balsam peeling i płyn do kapieli aquolina Edytowane przez whoai Czas edycji: 2009-01-15 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Dot.: kosmetykow wzamian za ciuchy.!
no dobra. Podoba mi się sukienka xs H&M i tunika Deep s.
Poza wątkiem dysponuję ok 10ml z 15 Neonatury Seve YR, mam resztę wody malinowej YR (ok 10ml pozostało ze100ml), odżywkę L'oreal Elseve z cementem ![]() ![]()
Łatwiej patyk obcinkować niż go potem pogrubasić.. ![]() Wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post68212696 Edytowane przez olcia7 Czas edycji: 2009-01-11 o 22:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.