|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
1. pierwsze czarne koty za zielono-fioletowe płoty... :)
a więc... (nie zaczynam zdania od więc, ino od a, więc sza!
![]() ... WITAM! ![]() Oglądam Was od paru miesięcy, kocham się na zabój w kilkunastu z Was i jestem uzależniona od Waszych makijaży. Rano, jeszcze zaśpiochowana ![]() ![]() Wiadomo, że moje do Waszych zdolności mają się jak wróblowatość do kolibrowatości, ale co mi tam... dwa różne oka do oceny i co ma być to będzie! ![]() I mówić mi tu zaraz co począć z tymi czerwonymi gałkami, poza kroplami ofkors, bo tych już 27636 litrów w oczy wlałam :| artykuły malarskie: * baza Soraya * ASTOR Age Vitality * puder Too Faced * róż Too Faced * tusz Max Factor MasterpieceMax * cień czarny - MAC * cienie zielony, seledynowy i fioletowy - Inglot sękju for jor atenszyn end stej tjund ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: 1. pierwsze czarne koty za zielono-fioletowe płoty... :)
Heloł
![]() No więc...ja Ci powiem że mi się to zielone oko bardziej podoba ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
no jak na debiut to jest super! zielony jest naprawde bardzo ladny
![]()
![]() |
#4 |
Organizatorka
|
Przede wszystkim- witaj na MM
![]() Oba makijaże jak na debiut są bardzo przyzwoicie wykonane. Szkoda tylko, że nie pokusiłaś się o zdjęcia twarzy, abyśmy mogły ocenić, jak wygląda całość i czy kolorki do Ciebie pasują, ale rozumiem, że samo wstawienie oczu jest już stresem jak na początek, więc nie każda ma odwagę pokazać się od razu w całości ![]() Właściwie nie ma się do czego przyczepić, poza ciemnymi zdjęciami. Nie jestem też pewna, czy przy zielonym makijażu nie jest za ciemno w zewnętrznym kąciku, ale dopóki nie zobaczymy twarzy, ciężko coś więcej na ten temat powiedzieć. Być może akurat do Ciebie taki ciemny kącik pasuje ![]() Zielony i fiolet to moje dwa ulubione zestawy, ale zieleń jakoś bardziej mi się podoba,bo ten fiolet nieco przygaszony Ciężko też ocenić, czy pasuje Ci taki kształt wyciągnięcia cieni, bo... nie ma całej twarzy ![]() Nie wiem, czy dobrze widzę, ale na kilku zdjęciach widać dość intensywną plamę różu, ale jako iż .... nie ma całej twarzy ![]() ![]() tyle ode mnie, czyli jednym słowem- udany początek i czekamy na więcej Twoich propozycji, może tym razem bardziej odważnych ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Witamy na MM
![]() Mi się podobają oba makijaże, jak zwykle najbardziej patrzę na kolory i one mi się bardzo widzą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
aj rili du lajk de griiin łan
![]() bat olso anoder is priti! pieknie slicznie i czyściutko, bardzo udany debiut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
sękju babeczki
![]() ![]() ![]() zdjęcia ciemne, bo gdyż ponieważ dysponuję ino telefonem fotograficznym, także pod tym względem lipa panie... no ale jeśli dalej tak pójdzie, to się wezmę w garść i kupię wreszcie aparata dobrego ![]() wrzucam jeszcze inne fotki, byście miały poglad na całokształt, nie ukrywam, że od jakiegoś czasu szczelałam fotki cieniowanek, bo się zbierałam i zbierałam by do Was dołączyć, ale wciąż nie byłam z siebie do końca zadowolona ![]() art. kosm. z 2 pierwszych zdjęć (o ile dobrze pamiętam) : * podkład Lancaster * puder Too Faced * róż Too Faced * tusz Lash Architect * czarny cień Mac * różowy cień Infinity * błyszczący pyłek Golden Rose * błyszczyk Stila na trzecim zdjęciu jakiś tam zwykły codzienniak, mażnięty na szybko byle czym ![]() zdjęcie pokazuje mój obecny kolor włosów ![]() pe.es. wspominałam już, że jesteście moją kokainą? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
ehhh...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Bardzo udany debiut.
![]() witamy na MM. ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja również witam na MM
![]() Makijaże jak na debiut ładne(szczególnie ten turkus). Czekam na więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
sękju kobitki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
did aj toldź ju
you ar mejking bjutiful mejk apsssss? didynt aj? soł ajm dułing it nał ![]() argh ale sie tak trudno pisze. Kurcze rozszalałaś sie ! debiut dopiero, a już milin makijaży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
nobo nobo nobo... no booo miała być cała twarz, a tu robiłam ino oczne zdjęcia i tak o, musiałam cuś dołożyć, by sprostać i nie podpaść na wstępie
![]() oraz sądzę, że będę dziś miała senny oczopląs makijażowy spowodowany wrażeniami z debiutu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
kufajko gratulejszyn
![]() witaj na MM ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
blagam nie piszcie takim angielskim plisssssssssssss
![]() no witaj na MM makijaz pierwszy mi sie podoba-kolorki pasuja do twojego oczka-popracowalabym nad dolna powieka troszke-tzn.bardziej sie przylozyc szkoda ze fotki szarawe-no ale nie najgorsze bo cos tam widac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
no zdjęcia szare i niejakie, bo jaki pisałam wcześniej - nie dorobiłam się jeszcze aparatu, ino cykam sprzętem podręczno-telefonicznym
![]() Sylwia - ten angielski to taki Boratowy, jak możesz nie lubić Borata? ![]() pzdr. i dzięki za opinie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:33.