![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Doprowadzić się do porządku -17 stycznia studniówka :)
Moje pierwsze kroki na forum.
![]() ![]() Zakładam wątek aby się sama zmobilizować a także zachęcić do wspólnego odchudzania tego roczne maturzystki oraz wszystkie inne kobietki niezadowolone z nadmiernego tłuszczyku. Cel zmienić dietę, zwiększyć aktywność fizyczną a w efekcie piękny wygląd na ważnym pierwszym balu. Nie zakładałabym forum gdyby nie efekt jo-jo po wakacjach. Była już dobra waga w miarę ![]() ![]() W dużej mierze spowodowane stresem dużo nauki-maturka itp. Wtedy na pocieszenie podjadanie a w rezultacie przybywa tu i ówdzie. ![]() Teraz musi się udać zrzucić na trwałe, zbędne kg!! Razem się uda (wsparcie i możliwość wygadania się bardzo ważne) Mój plan działania 1. Zauważyłam, że po węglowodanach np.:warzywach, owocach produkty z pełnego ziarna dobrze się czuje nawet jak trochę za dużo zjem to szybko mija uczucie przepełnienia- w przeciwieństwie do zjedzonej za dużej ilości białka i tłuszczów. *włączenie dużej ilości tych produktów 2. Wyłączenie lub całkowite zniwelowanie produktów z duża ilością cukrów prostych!! *głowa boli i napada mnie uczucie zmęczenia choć czasem trudno jest sie oprzeć smakałykom 3. Aerobic z shapem minimum 30 minut dziennie Cel 52-----------48 ![]() ![]() Serdecznie zapraszam: do wymieniania swoich doświadczeń do wspólnego zmieniania swojego ciała a w rezultacie życia na lepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Doprowadzić się do porządku -17 stycznia studniówka :)
Podsumowanie dzisiejszego dnia
![]() Nawet nieźle 1. Brak słodkości 2. Aktywność fizyczna jak najbardziej. Ćwiczenia z dnia na dzień dają coraz więcej satysfakcji ![]() 3.Warzywa owoce i pełne ziarno dominuje na talerzu. Po waszych wpisach na forum wnioskuję że najlepiej ważyć się raz na tydzień a więc małe postanowienie aby zważyć się jutro rano a następnie za tydzień w poniedziałek i podsumować swoje postępy. Zachęcam do aktywnego tygodnia Dzielcie się swoimi doświadczeniami pozdrawiam życzę Wam i sobie dużo wytrwałości w dążeniu do wytyczonych celów;] Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Hmm..tez mam ten sam problem..tyle tylko ze ja studniówkę mam 10stycznia...
![]() ![]() Wiec pora się za siebie zabrać...żeby nie było fałdek widać spod sukienki^^ Postanowiłam sobie ,ze wezmę się za to od dzisiaj i słowa mam zamiar dotrzymać ![]() Na razie mam zamiar ograniczyć pieczywo,ale jakoś mi to nie wychodzi... Słodkości zamienię na owoce..może coś z tego będzie ![]() mam nadzieje ,ze do studniowki osiagniemy cel i bedziemy wygladac pieknie ![]() ![]()
24.11-8.12<-1fSB 8.12-?? <-2fSB ABS+TSE Wymiary: -biust 87-84,5 -talia 72-68-67-66-65-64-63-62-61-60 -boczki 85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74 -biodra 87-83 Waga-54-52.8-51.3-50-49-48-47-46-45 Wzrost-162cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Miło że się ktoś odezwał
Zawsze raźniej jeśli to Twoje wymiary to jesteśmy bardzo podobne Ja mam 160 cm a waga zobaczę jutro z rańca ![]() A później za tydzień ![]() Jaki masz pomysł na aktywność ja kupiłam shape ostatnio z płytą i jak na razie jestem zadowolona z tego treningu. Może masz jakieś inne pomysły. Kiedyś robiłam 6 weidera efekty widoczne. Wytrzymałam 4 tygodnie zachęcam do tego typu ćwiczeń ja jak się zmobilizuję to także porobię będę pisać o postępach i dzielić się wrażeniami. Jeśli chodzi o pieczywo nie wiem jakie jesz ale ja jem ciemne z dużą zawartością błonnika może Cie to zainspiruje. Także zamierzam dotrzymać danego słowa i się nie wyłamać i wyglądać pięknie!! Życzę Ci tego samego. Ps. Moze będziemy realizować takie 2-3 dniowe diety np.: owocowa, bądź jogurtowa/ kefirowa warzywna zawsze organizm sie troche oddtruje. Takie jadłospisy oczywiscie jak najzdrowiej. Moze jakieś pomysły? ![]() Postaram sie jutro a jak nie to pojutrze coś fajnego zaproponować teraz już zmykam od komputera 3m się cieplutko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
Hmm..polecono mi dietę South Beach...
Myślę,ze może ta dietkę byśmy zaczęły..całkiem ciekawie się ona zapowiada.. ![]() (dostępna na forum-Poludniowa plaza) Tylko hmm 2 tyg bez pieczywa i owoców ![]() ![]() No wlasnie spotkalam sie z twierdzeniem,ze A6W nie jest takie dobre na moje ,,ow boczki,,... a wlasnie z niczego wiecej nie potrzebuje schudnosc jak brzuszek i ,,boczorki,,... ![]() ![]()
24.11-8.12<-1fSB 8.12-?? <-2fSB ABS+TSE Wymiary: -biust 87-84,5 -talia 72-68-67-66-65-64-63-62-61-60 -boczki 85-84-83-82-81-80-79-78-77-76-75-74 -biodra 87-83 Waga-54-52.8-51.3-50-49-48-47-46-45 Wzrost-162cm |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
![]()
No to dołączam do was
![]() ![]() czekam na wasze opisy i pomoc ![]() I co najważniejsze 17 stycznia mam studniówkę a moj cel to około 56-57 kilogramów Edytowane przez wendi99 Czas edycji: 2008-11-23 o 22:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]()
No to witamy nowa cooleżanke na pokładzie
![]() ![]() ![]() Studniówkowy Team Skład^^ ![]() Jutro pierwszy dzień ,,SB,, ![]() Mam od 6-9kg do zrzucenia ![]() ![]() ![]() No ale co nam tam laseczki damy radę ![]() Potrzebujemy jeszcze tylko dobrych ćwiczonek... ma któraś pomysł?????? ![]() Czas na spanko ![]() ![]() P.S Wagi przedstawiamy w każdy poniedziałek???
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Witam witam wszystkie bardzo serdecznie
![]() Widzę coraz milej się robi ![]() To tak zacznę od wagi tak jak się domyślałam dokładnie 52.3. Możemy podawać wagę zawsze z poniedziałku ![]() ![]() Co do diety kiedyś myślałam żeby ja zastosować ale samej brakowało mi motywacji czytałam dużo o niej nawet przepisy sobie nazbierałam ale na tym się skończyło. Teraz drogie koleżanki jestem pewna uda się nam wspólnie przez nią przejść ![]() Wtorek 25.11 ===> zaczynamy życzę dużo wytrwałości ![]() Może podzielcie się co zamierzacie pić i jeść. Jeśli chodzi o mnie * do picia podstawa woda + czerwona zielona herbata a także rumianek oglądałam ostatnio program na TVN Style i tak wymieniali wiele jego dobroczynnych skutków ![]() * posiłki jeszcze dokładnie nie wiem myślę ze wspólnymi siłami razem do tego dojdziemy NA PEWNO!!!! -na 2 tygodnie rezygnujemy z owoców na rzecz warzyw!! -całkowita rezygnacja z chleba - rezygnacja ze słodkości Jeśli chodzi o ćwiczenia ja myślę ze minimum 30 -40 minut dziennie Jak już wspomniałam - ćwiczenie z płytą shape ja jestem zadowolona - uważam że może być również spacer jak macie możliwość basen siłownia może do jakiegoś fitnessu ( myślę ze dobry pomysł a w grupie to zawsze raźniej jeśli jednak boicie się o kondycję to możecie same w domciu przez 2 tygodnie poćwiczyć a później ruszyć z kopyta na podbój ![]() Wszystko zależy od was Ważne aby aktywność dawała was satysfakcje to będziecie chciały ćwiczyć ![]() Pomyślcie o kondycji jaką osiągniemy będziemy przetańczyć całą noc będziemy królować na parkiecie piękne z mnóstwem energii !! ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Mała relacja;]
Właśnie niedawno skończyłam ćwiczyć czyli punkt aktywność odhaczony ![]() Jeśli chodzi o jedzonko hmmm także. Wczoraj zrobiłam sobie zupke na warzywach brokuły i inne warzywa wcinam i powiem że długo utrzymuje się uczucie sytości ![]() ![]() - Głowa nie boli - Coraz więcej energii - Uczucie większej kontroli ![]() - I nawet ciałko trochę bardziej jędrne ... hmm... ![]() Słodkości brak ![]() A wiec jak na razie jestem zadowolona fajny pomysł dzielić się swoimi małymi osiągnięciami zachęcam do wspólnego dzielenia się ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
zacęłam SB co prawda zabiła mnie jedna cholerna babeczka- mamy czterdzieste urodziny, ale i tak sa postępy- jutro zamierzam potraktować się bardsziej rygorystycznie chociaz będą moje imieniny
![]() ![]() ![]() na razie nie ćwiczę bo jestem chora więc pół dnia śpię, pół leżę w łóżku... ćwiczenia zacznę jak już wyzdrowieję, mój zestaw to ćwiczenia na takich niby nartach jak są w siłowni- tak około 30 minut, 50 scyzoryków najlepiej dwa razy dziennie i ćwiczenia z 2kilogramowymi hantlami- bo moim największym problemem jest brzuch i strasznie obwisłe ramiona WAGA Z RANA DNIA 24.11.2008- 61.5 kilograma ![]() trzymajcie się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Szybkiego powrotu do zdrowia!!
Najlepsze życzenia z okazji imienin. 3m się cieplutko ![]() SB ------> 25.11 Dziewczyny zaczynamy ostro !!;] Życzę smacznego !! Ja na I śniadanie zjem jajecznicę z 2 jajek + jakieś warzywa do tego czerwona herbatka II śniadanie do szkoły wezmę sobie tradycyjnie termosik z herbatką zieloną, twarożek + 8 orzechów włoskich Obiadek chyba będzie rybka to do tego warzywa a później to się zobaczy A wy dziewczyny co tam będziecie konsumować ?? Pozdrawiam Ps. Klasa maturalna jak tam przygotowania do maturki u was wyglądają mnie troche stres łapie poprzez szybko uciekający czas a tyle jeszcze materiału do przerobienia zdaję chemie i biologie a wy jak tam ?? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam cooleżanki
![]() Moj pierwszy dzien SB: ![]() ![]() -śniadanko:Serek wiejski z rzodkiewka i szczypiorkiem -obiado-kolacja: Sledzik w occie..a na przekaske 50g platkow kukurydzianych ![]() Ogolnie samooczucie w normie... Glodna nie jestem Nic mnie nie boli... Ćwiczonka: 200 półbrzuszków rano ![]() 200 półbrzuszków wieczorem + skłony w bok ![]() ![]() ![]() Waga:52.8kg ![]() Dobranoc ![]() P.S Maturke zdaje z polskiego,angielskiego,ma tematyki i biologi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Gratulacje Sweetdari- z opisu wynika ze już schudłaś 1,2 kilograma
![]() PS mature zdaje z polskiego angielskigo wosu i historii- wszystko rozszerzona... ![]() Edytowane przez wendi99 Czas edycji: 2008-11-24 o 22:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() widzę ze wy jednak już wczoraj zaczęłyście dietkę SB ja dołaczam od dzisiaj ![]() Mój dzisiaj pierwszy dzień Za późno wstałam i 1 śniadanko nie wyszło zjadłam na szybkiego trochę surówki a jak przyszłam ze szkoły to przekąsiłam serek wiejski 150g + orzechy włoskie ok 10 trochę jednak za dużo zjadłam bo czuję się trochę ciężko na drugi raz zjem trochę mniej. Zastanawia mnie Twój jadłospis Sweetdari napisałaś ze jadłaś śniadanie obiado-kolacje i przekąskę. Z tego co piszą o diecie SB polecane są 5-6 posiłków u Ciebie są tylko 3. Planujesz tak jeść czy ziększy troche ilość posiłków. Gratuluję postępów !! Wklejam produkty dozwolone w naszej I fazie ![]() Produkty przyjazne diecie (zalecane):
Odezwę sie później jak tam z realizacja innych rzeczy ćwiczenia itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
Witam...
Planuje jesc czesciej ale niestety jakos brak mi czasu.. ![]() Hmm na sniadanko z tego co wybralam i co lubie..bede jadac jogurty naturalne i twarozki,serki wiejskie ![]() Hmm..co do obiadu to nie mam pojecia...ryb i kurczak..ale jeszcze nie wiem jak przyrzadzony ![]() Kolacje jadam rzadko...ale jakis jogurcik lub cos lekkiego...na o jeszcze nie mam pomyslu..cos wybiore z jadlospisu ![]() Moze jakies pomysly???? ![]() Hmmm..czy schudlam to nie wiem..moze poprostu waga dokladniejsza ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Wyczytałam dziewczyny że jak się je jajecznikę rano to dłużej trzyma i nie odczuwamy tak szybko głodu. Jakis czas temu oglądałm program: naukowcy,lekarze badali kiedy więcej jemy czy po posiłku bardziej węglowodanowym białkowym czy z przewagą tłuszczu okazało się że najdłuzje trzyma białkowy posiłek. I pewnie stad ta informacja którą dzisaj znalazłam. Może którąś jakoś natchnie ![]() Ja jutro wypróbuje o ile wczesniej wstane i zdorzą przygotowac ![]() A oto małe sprawozdanie ćwiczenia tak <tak> pochwale się że zaczęłam 6weidera zobacze jak mi się uda tym razem a to co dzisiaj wszamałam surówke, serek wiejski 150g + orzechy do tego ale troche mnie zmuliło troche za dużo i do tego fasolke po bretońsku ale bez kiełbasy samą fasolke wybrałam bo wczoraj jak zjadłam kiełbase to źle sie czułam po niej. słodkości brak pieczywa także owoców też ![]() Odczucia : na razie pozytywnie A u was dziewczyny co tam słychać ?? Jeszcze raz najlepsze życzenia z okazji imienin dla wendi99 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Witam..
![]() Mój drugi dzień z dietka i nawet pozytywnie,lecz niestety uległam 2 cukierkom(zbliża mi się okres i mam wielka ochotę na słodkie,ale obiecuje poprawę ![]() Co zjadłam dziś?? Na śniadanko jogurt naturalny ![]() Na obiadek makrelkę ![]() A na kolacyjkę 2pomidorki i z 50g płatków kukur. ale na sucho...(od jutra koncze z platkami bo tego nie ma w 1fSB) No i nieszczęsne 2 cukieraski... ![]() mam nadzieje ,ze jutro nie ulegne pokusie i obedzie sie calkowicie bez slodyczy... ![]() Teraz smigam robic brzuszki i reszte cwiczonek...3majcie sie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=south+beach
to jest obszerny watek dotyczacy south beach ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za życzenie, neistety imieniny mają to do siebie że są ciasta cukierki i dużo zakazanej pyszności...dopiero drugi dzie diety a ja znajlam kolejną babeczke
![]() poza tym rozkochałam się w sałatce z sałaty, pomidora, papryki, szczypiorku i rzodkiewki... jem bez niczego, oliwy nie dodaje bo nie lubię, a soli nie można, czasami dodaje kawałki duszonej piersi z kurczaka i mam obiad... noim największym problemem jest przyzwyczajenie do podjadaia, zawsze jadlam obiad a potem od razy cos słodkiego i teraz strasznie mi tego brakuje, zjadam obiad i ciągle czegoś szukam chociaz nie ejstem głodna... ale podsumowując zjadłam dziś: ŚNIADANIE -jajecznicę z warzywami sałata, papryka, szczypiork, pomidor -serek homogenizowany (moge?!?!) OBIAD -20 dag dotowanej piersi z kurczaka z warzywami -babeczke ![]() PODWIECZOREK -serek wiejski 200g -kilka plasterków jabłka(chyba nie powinnam ale nie mogłam się oprzeć KOLACJA -sałatka z warzyw i kilku plasterków wędliny ogólnie odczucia pozytywne ale nie powiem ze chodzę jakoś wyjątkowo najedzona ![]() ![]() trzymam za wszystkie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Witam cooleżanki
![]() Jak tam dietki??? ![]() U mnie dzisiejszy jadłospis to: Śniadanko...standard jogurcik naturalny... Obiadek to jajeczko sadzone z maślanka A na kolacyjkę zjem serek wiejski z rzodkiewka,cebulka i przyprawami ![]() ![]() Może a nóż do studniówki coś z tego wyjdzie...zobaczymy w poniedziałek ![]() Hmm..już nie mogę doczekać się 2 fazy mojej dietki...wkoncu jakies jałuszko będzie można zjeść ![]() A to jeszcze 1,5tyg ![]() 3mam kciuki za siebie i za was...ze dotrwamy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Gratuluję trwania przy dietce!! * wendi99 nie przejmuj się ![]() ![]() Ja jak na razie trwam bez grzeszków Aktywność fizyczna odliczona weidera zrobiłam 2 dzień ;] A to co zjadłam dzisiaj śniadanko 2 jajeczka z groszkiem od 7.25 do 12 praktycznie nie odczuwałam głodu ![]() 2 śniadanie serek wiejski 150g obiadek talerzyk zupki + wątróbka z cebluką uprózoną ale chyba troche przesadziłam bo mam rewoluje żołądkowe ![]() i do tego zjadłam troche kapusty ![]() samopoczucie z dietki ok ![]() Tylko trochę się złoszczę na siebie że tak mało udaje mi sie realizować rzeczy zwiazanych z maturką i mnie to trochę przygnębia na szczęście nie uciekam sie do poprawiaczy humorku -słodkosci ale cos jest nie tak .... A wy dziewczyny jak tam radzicie sobie z nawałem nauki moze oprócz diety poplotkujemy na ten temat ?? Dodamy sobie troche otuchy ?? Sweetdari jeszcze troszeczke i sobie pokosztujesz owoce ![]() Widzę ze cosik mało jesz nie odczuwasz zmeczenia ?? Nie chcę się narzucać ale moim zdaniem za ubogi jest troszeczke. Dorzuć może jakieś przekaski ![]() Trzymajcie sie cieplutko Team Skład ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
zaczęłam ćwiczyc
![]() ![]() ![]() co do jadłospisu to śniadanie -ser biały z mała ilością niesłodzonego dzemu Obiad -10gad piersi z kurdzaka uduszonej ze świeżymi wązywami -na deser 3 plasterki sera białego z 2 łyżeczkami dzemu bez cukru Podwieczorek -50gram rodzinek:/:/:/ Kolacja -sałatka z warzyw i kilka plasterków drobiowej wędliny Co prawda nie zjadlam babeczki ale za to grzeszyłam z rodzinkami... no i wypiłam posłodzoną herbatę:/ ale ćwiczyłam to jakoś będzie co do owoców to umieram że nie mogę jeść babcia dziś upiekła takie pyszne placuszki z jabłkami i ani jednego nie zjadłam.. jak o tym pomyśle to nie wiem czy sie cieszyć czy płakac ![]() co do matury to zostało 5 miesięcy a ja mam wrażenie że stoję w miejscu, ucze się ciągle i tylko tego co na następny dzien do szkoły nie mam czasu na powtarzanie a tym bardziej pisanie prezentacji maturalnej... jestem przerażona...ale wiecie co będzie lepiej ![]() trzymajcie się ciepło dbajcie o siebie PS a może jeszcze poza matura poruszymy przejemniejszy temat taki jak sukienki na studniówkę? ja 6 albo 7 grudnia jadę jakąs kupowć ale na razie nie wiem co i jak... czekam więc na pomoc przesyłajcie jakieś zdjęcia i opisy http://allegro.pl/item479285011_vict...a.html#gallery Edytowane przez wendi99 Czas edycji: 2008-11-26 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Ubogo to jest zgodzę się,ale ze mało??hmmm nie uważam...po prostu mam czas to szamam i tyle
![]() Nie martw się mój facet na pewno nie da mi się zagłodzić ..codziennie pyta co jem ![]() A dużo rzeczy z tej fazy po prostu nie lubię i powoli się przyzwyczajam...moja mam usłyszała,ze jem ser to aż mi pogratulowała:P Na razie przemogłam się tylko do bialego ![]() ![]() Hmm...w sumie to nawet nie mam pomyslu na przekaske do 75kcal..???jakis pomysl?? ![]() Co do maturki...hmm biologi to jeszcze w ogóle nie ruszyłam...a matma to zadania zawsze coś się wykombinuje ![]() ![]() generalnie powiedziawszy nie uczę się wcale,chyba ze na sprawdziany... wendi99 co do grzeszków to ja się obżarłam dzisiaj znów płatkami...i to nie z głodu,nie z chęci..a po prostu z nudy...muszę sobie znaleźć jakieś zajęcie bo za łakoma się robię ![]() ![]() Dzisiaj aż zapakowałam te płatki i głęboko zabunkrowałam w szafce ![]() ![]() Idę nynki...jutro znów szkoła niestety ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=291197&page=4
ZAPRASZAM DO POCZYTANIA TROSZKE O DIETKACH, OSTATNIA NA TAPECIE DIETA Z JOY'A, JAK MYSLICE WARTA ZACHODU?
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() jak tam dietka??? U mnie dziś dzień prawdziwe sałatkowy ![]() Moje menu to: śniadanko: -sałatka ogórkowa Obiadek -pomidory z cebulka w jogurcie naturalnym ![]() Pycha..i nie czuje się głodna ani nic... teraz myślę nad jakaś przekąska ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Witam witam towarzyszki
![]() Gratuluję wytrwałości ![]() Ja się pochwale że u mnie bez grzeszków ![]() Poćwiczyłam sobie dzisiaj + 6W dzisiaj odhaczona. Moje menu dzisiejsze Śniadanko; 2 jajeczka + groszek 2 śniadanko ; serek wiejski + ok 10 orzeszków włoskich obiadek zupka ogórkowa talerzyk kolacja sałatka ; własna wena heh ![]() ![]() Sweetdari jak lubisz to możesz na przekąski sobie jeść pestki dyni może słonecznika ![]() Jak masz swojego Anioła stróża to już się nie martwię ![]() Gratuluje postępów z serkiem ![]() ![]() wendi99 Ja już na studniówkę mam sukieneczkę byłam we wrześniu na weselu i sobie kupiłam od razu z myślą o studniówce. Jeśli chodzi o tą sukieneczkę co podałaś linka ładna, tylko ze jak bedziesz tańćzyc żebyś sobie nie zachaczała obcasami takiej długiej ..... Ps. na wagę nie wchodzę hmmm no jestem ciekawa jak tam w poniedziałek będzie.... Pozdrawiam 3m sie cieplutko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Relacja z wieczorka...
Na kolacyjkę zjadłam: -śledziki w occie -3 herbaty miętowe -i nie oparłam się pokusie płatków niestety,ale już ich nie ma i nie kupię,więc od jutra dzień bez płatków... ![]() A no i zjadłam 2 kostki czekolady...dostałam okres i nie mogłam oprzeć się pokusie ![]() odpracuję w brzuszkach... ![]() Idę się uczyć na Wos ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
![]()
Mi się na razie nie zapowiada żebym poszła spac
![]() ![]() to już 4 dzien mija, więc chyba będzie tylko lepiej co? piątek to jakoś zleci, szybko spać pójdę, weekend to zawsze jakos za szybko mija a potem to już półmetek ![]() Sweetdari po pierwsze masz śliczne zdjęcie a po drugie z takiego zdjęcia napewno nikt nie pwoiedziałby że masz się z czego odchudzac?! wyglądasz jak modelka! wprzeciwieństwie do mnie bo ja mogę schudnąć 20 kilko a twarz i tak będzie okrągła jak księżyc w pełni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Witam cooleżanki
![]() Co tam ciekawego u was słychać ??jak tam dietki??? Ja właśnie wcinam serek wiejski z warzywkami i herbatka miętowa bo nie chce mi się nic gotować ![]() ![]() Mam nadzieję ze dziś nie po chamie się na nic słodkiego ![]() ![]() wendi99 jedyne co potrzebuje zrzucić to brzuszek....hehe ![]() ![]() ![]() i dziękuje za komplement ![]() A co do modeleczki...to czasami robię za fotomodelkę ![]() Ale tylko w ubrankach ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Mogę wiedzieć ile masz wzrostu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.