|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Avon - nowe kosmetyki
Witam
Wymieniam tu kosmetyki całkowicie nowe, które leżą w szafce i czekają w kolejce do zużycia, ale mogą się nie doczekać, a szkoda, żeby się zmarnowały. Nie wymieniam się na siłę, a jedynie na to, czego poszukuję, ewentualnie na to, czym mnie skusicie. Wysyłam zawsze dobrze zabezpieczoną przesyłkę i informuję jej adresatkę o fakcie nadania, tego samego oczekuję od drugiej strony. Lista kosmetyków - post nr 2. Rzeczy wymienione będą z niej znikać, a zastępować je będą rzeczy nowe. Zdjęć brak. Zainteresowane wiedzą, co wystawiam, zresztą zawsze można zerknąć do KWC lub innych źródeł. Na specjalne życzenie mogę pstryknąć fotkę. Lista poszukiwanych - post nr 3. I tego będę się trzymać ![]() Do tej pory miałam same pozytywne doświadczenia w związku z wymiankami i liczę na to, że tak pozostanie ![]() Zapraszam! PS. Jeżeli nic u Was nie znajdę, odpisuję u siebie.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2009-01-04 o 12:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Avon - nowe kosmetyki
Do wymiany:
1. Lyrical (edp) - 50 ml, z kartonikiem, folii nie było, data produkcji 26.06.08. 2. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z MMM (Planet Spa) - 200ml, słoiczek, data produkcji 03.04.07. 3. Krem do stóp z MMM (Planet Spa) - 75ml, stare opakowanie - słoiczek, data produkcji 16.02.08. 4. Preparat do usuwania skórek - z kartonikiem, data produkcji 26.07.07. 5. Odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci - 9ml, z kartonkiem, data produkcji 27.12.07. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Szukam:
- za Lyrical najchętniej inna woda, np. Perceive, Be spontaneous lub podobne mu "zielone" zapachy, - wszelkie materiałyprzydatne w scrapbookingu (papiery, dziurkacze, szablony, stemple, tusze, koraliki, ćwieki, cekiny, scrapki i tego typu śmieci ![]() - skarpetki palczaste (tylko nowe), - i być może coś jeszcze, dopiszę, jak mi się przypomni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Lady of Harley-Davidson
|
czy cos u mnie za krem do stop z mmm? blagam prosze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
2. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z MMM (Planet Spa) - 200ml, słoiczek, data produkcji 03.04.07.
3. Krem do stóp z MMM (Planet Spa) - 75ml, stare opakowanie - słoiczek, data produkcji 16.02.08. 4. Preparat do usuwania skórek - z kartonikiem, data produkcji 26.07.07. 5. Odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci - 9ml, z kartonkiem, data produkcji 27.12.07.
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za 4. Preparat do usuwania skórek - z kartonikiem, data produkcji 26.07.07. 5. Odżywka wygładzająco-peelingująca do paznokci - 9ml, z kartonkiem, data produkcji 27.12.07. ?
![]()
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za 1. Lyrical (edp) - 50 ml, z kartonikiem, folii nie było, data produkcji 26.06.08.
3. Krem do stóp z MMM (Planet Spa) - 75ml, stare opakowanie - słoiczek, data produkcji 16.02.08. Mam w wątku tylko odlewkę Percieve, a po za wątkiem mam dziurkacz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hops
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie? za:
4. Preparat do usuwania skórek - z kartonikiem, data produkcji 26.07.07. 2. Detoksykująca i ujędrniająca maska do ciała z MMM (Planet Spa) - 200ml, słoiczek, data produkcji 03.04.07.
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Hestio - nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.