|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pies na balkonie
Witam,
niedługo przeprowadzę się do nowego mieszkania i mam tam problem z balkonem. Mianowicie: barierka jest w dosyć dużej odległości od podłogi. Nie wiem co za kretyn to projektował, być może miało być trendy ale wyszło tak że przy podłodze jest ponad 10 centymetrowa szpara między barierką a podłogą. Boję się że jak mi się pies zapędzi w zabawie to po prostu spadnie z balkonu ![]() Tak sobie pomyślałam że można to zastawić jakimiś doniczkami ale mało mnie kręci takie rozwiązanie. Może macie jakieś sugestie? Z góry dziękuję, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pies na balkonie
możesz zamontować w połowie tej odległości pręty metalowe (przykręcić) do balustrady lub przyspawać ewentualnie drewniane listewki pomalowane na kolor balustrady (montaż od przykręcenia po zaczepienie na plastikowe opaski)
ja mam drewniane w kolorze barierki (2 koty), wcześniej była odległość od posadzki po podwyższeniu przez płytki na balkonie do barierki ok 20 cm Edytowane przez sunshain Czas edycji: 2010-05-10 o 11:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.