|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informacjê jak zmieniæ swój wygl±d, styl, makija¿, fryzurê oraz sposób ubierania siê. Poddaj siê metamorfozie i zaskocz sam± siebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 6
|
Jak zmieniæ siê na wiosnê?
Witam, mam na imiê Magda
![]() ![]() Jestem szczup³±(52kg), do¶æ wysok± (170) szatynk±. Chcia³abym zmieniæ co¶ w swoim wygl±dzie ( ju¿ przesz³am z okularów na soczewki ![]() ![]() I macie jakie¶ rady, aby rozja¶niæ pieprze?? Mam ich dosæ sporo,wiêc chcia³abym chocia¿ je rozja¶niæ, heh, najlepiej sie ich pozbyæ, no,ale.. Mam nadziejê, ¿e mi pomo¿ecie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Dot.: Jak zmieniæ siê na wiosnê?
Je¶li chcesz jakiej¶ niewielkiej zmiany mog³aby¶ postawiæ na delikatny makija¿: wytuszowane rzêsy wydadz± siê d³u¿sze,a z ró¿em buzia zyska ¶wie¿o¶ci. Doradzam te¿ chocia¿ bezbarwny b³yszczyk.
A je¶li chcesz jaki¶ bardziej widocznych zmian to spróbowa³abym pokrêciæ trochê w³oski np. na palpilotach. Krêcone w³oski dodadz± Ci uroku. To wszystko z mojej strony. Jak co¶ jeszcze przyjdzie mi do g³owy to napisze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 528
|
Witam!
![]() ![]() A wiêc tak, proponowa³abym : 1) makija¿ - lekki, np. jakie¶ zielone cienie, lekkie br±zy? Mo¿e niekoniecznie jaskrawe, raczej matowe. Mocno wytuszowane rzêsy, skoro nie lubisz kreski (a szkoda!). Ró¿ na policzkach i ewentualnie trochê pudru je¶li masz problematyczn± cerê. I koniecznie b³yszczyk! Ale niebezbarwny, znajd¼ jaki¶ ³adny, odpowiadaj±cy Ci odcien ró¿u, be¿u itp. ¿eby by³ to wyrazisty punkt w makija¿u ![]() 2) ubiór -> przede wszystkim ¿ywe kolory, ¿eby nie by³o smuuutno ![]() ![]() Jeste¶ szczup³a, do¶æ wysok± dziewczyn±, wiêc spódnice i sukienki równie¿ mile widziane. Do tego jakie¶ ³adne, subtelne kolczyki. Mo¿e jaka¶ opaska na g³owe? Kapelusz, kaszkiet? Jest wiele rzeczy do wyboru, trzeba poszperac po necie, po sklepach pochodziæ i ju¿ ![]() POWODZENIA! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
hehe, dziêkujê Naciaaa
![]() Mocno wytuszowane, a mo¿e powiesz mi, jak zrobiæ, aby ta wyg±da³y? ![]() ![]() W³a¶nie w ¶rodê idê do kosmetycznego, mam zaplanowane wiosenne zakupy ![]() Dziêkujê za rady ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- W³a¶nie niejeden raz my¶la³am o podkrêceniu sobie w³osków.. Na papilotach, lub falownic± (? dobrze piszê? ![]() Tylko te¿ trochu siê bojê.. Bo moje w³osy nieuk³adaj± siê za dobrze. Zazwyczaj je prostujê, bez tego urz±dzenia, bym sobie nie poradzi³a, s± tragiczne dzieñ po myciu. Niedojrze,¿e nabieraja ogromnej wielko¶ci ![]() Dziêki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 528
|
Cytat:
![]() Mocno wytuszowane rzêsy - do tego oczywi¶cie potrzeba przede wszystkim dobrego tuszu. Poszperaj po w±tkach o maskarach, jest ich pewnie sporo tutaj i wtedy wybierz siê na zakupy ![]() Ja nie uwa¿am, ¿e najdro¿sze i z najwy¿szej pó³ki s± najlepsze. Czêsto lepiej jest kupiæ trochê tañszy i wypróbowaæ go ni¿ kupiæ ten drogi, bo je¶li siê nie spodoba = kasa wyrzucona w b³oto. Tym bardziej je¶li dopiero zaczynasz zabawê z makija¿em. Popróbuj, poszukaj, a na pewno znajdziesz co¶ co Ci bêdzie odpowiada³o ![]() Co do fryzurki, mo¿e skróciæ, mocno pocieniowaæ, prosta grzywka? To zale¿y co lubisz, co Ci siê podoba. Przejrzyj str. z fryzurami, wydrukuj, te które Ci odpowiadaj±, a potem wybierz siê do dobrego fryzjera, który powie Ci, która fryzura bêdzie dla Ciebie najlepsza. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 038
|
moglabys dodac wyrazniejsze zdjecie twarzy.
ale grzywka na 2gim zdjeciu nie bardzo mi sie podoba, lepiej cala zaczesywac na jeden bok ![]() faktycznie mozesz sprobowac fal, takich duzych ![]() a z tuszy moge polecic max factora 2000calorie, loreala telescopic, oriflame wonder lash ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Cytat:
![]() Moje w³osy by³y takie nijakie, ani fale, ani loki.... i jeszcze ta "ogromna wielko¶æ" o której piszesz ![]() ![]() Ale teraz zaczê³am zaraz po myciu nak³adaæ na nie od¿ywkê, która lekko je prostuje, a po jej zmyciu nak³adam drug±- podkre¶laj±c± skrêt w³osów. Potem czekam, a¿ w³osy same wyschn±. I co mnie zdziwi³o- efekt mnie bardzo zadowala ![]() Nie wiem czy w Twoim przypadku by siê to sprawdzi³o- wszystko zale¿y od w³osów... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
dzisiaj by³am u fryzjera. Po pó³godzinnym niezbyt delikatnym ich traktowaniu, ¶cinaniu i cieniowaniu, wiem jedno: WYGL¡DAJ¡ TRAGICZNIE!! Dos³ownie jeden wielki ¿al, wygl±dam jak dziewczynka z 1klasy gim, a nie 2licealistka... Tak beznadziejnie moje w³osy wygl±da³y w 2007 roku... Potem pozapuszcza³am je i by³y ju¿ ¶liczne, teraz to tragizm i komedia
![]() ![]() Sara325 proszê powiedz mi jak siê nazywa³y te od¿ywki, te¿ je zastosujê jak mi w³osy ciut podrosn± ![]() Dziêki za radê Olcia, a wyra¼niejsze zdjêcie buzi dodam wkrótce ![]() pozdrawiam moje doradzicielki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 41
|
skroo kreski nie whcodza w rachube to mocno wytuszuj rzecy ja mam bardzo fajny tusz z maybelline volume express niebieski i jest naprawde fajny, jesli zalezy ci na du¿ym wyd³u¿eniu kup sobie zarny, jest swietny a kosztuje ok 20 z³. kup sobie tez jaki¶ delikatny fluid np z maybelline pure zone, poniewaz jest bardoz fajny i delikatny
![]() ¯eby pozbyæ sie pieprzyków nak³adaj na nie grubsza warstwe korektora w odcieniu twojej skóry, pomaga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.