|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
lokal Sadyba w Boszkowie k.Leszna (Wielkopolska) 26.09.2009
mam nadzieję, że nikt nie pogniewa się na mnie o zostawienie tu takiej wiadomości, podforum napewno odpowiednie
![]() z racji tego, iż zdecydowaliśmy się jednak na wesele bliżej naszych rodzinnych miejscowości, chcielibyśmy odstąpić termin w naszym wymarzonym miejscu Sadyba w Boszkowie dnia 26.09.2009 (sobota). ...straszliwie nam szkoda, jednak wiele czynników się na tę decyzję złożyło... lokal jest doprawdy śliczny, położony w pięknych okolicach nieopodal Leszna/Wschowy, nad samym brzegiem jeziora (w odległości ok. 50-100metrów), którego taflę widać z okien i trasów. całe założenie do użytku oddane zostało rok lub dwa temu (dokładnie nie wiem, gdyż udoskonalenia trwały jeszcze w zeszłym roku ) - jest więc "świeżo" i bardzo elegancko. na miejscu do dyspozycji są pokoje hotelowe (nad salą weselną), altanka z grillem (np.do urządzenia poprawin) oraz placyk zabaw dla dzieci.głowna sala może pomieścić do 100 gości, jednak przylegająca do niej sala kominkowa może zwiększyć tę liczbę. wszelkich dalszych podpowiedzi mogę udzielić mailowo ann.ada @ interia.pl tu adres lokalu http://sadyba.boszkowo.info/index.php a tu zdjęcia z naszych oględzin ![]() P6060035 - Kopia.jpg P6060034 - Kopia.jpg P6060026 - Kopia.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.