|
|||||||
| Notka |
|
| Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Blond czy ciemne, z grzywką czy bez - dużo zdjęć
Witam, bardzo proszę o rady dotyczące przede wszystkim włosów. Nie potrafię się zdecydować. Lepiej mi z grzywką czy bez? Co do koloru to miałam i czarne i platynowy blond i sama nie wiem w czym lepiej się prezentuję. Załączam kilka zdjęć z różnych okresów
![]() Z góry wielkie dzięki za każdą wskazówkę! |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blond czy ciemne, z grzywką czy bez - dużo zdjęć
a które ze zdjęc jest aktualne?
![]() mnie sie podoba blond i bez grzywki... taka 'swobodna' fryzurka jak na zdjęciach w białej sukience tak jakoś młodziej..
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Blond = bez grzywki
Ciemne = z grzywką a w ktorym kolorze lepiej sie czujesz to juz sama zdecyduj, w obu Ci dobrze
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Najbardziej aktualne są właśnie te, gdzie jestem ubrana na biało. I właśnie w blond się czuję chyba najlepiej. W ciemnych tak poważnie.. Kurcze, jutro idę do fryzjera i wiem na pewno, że zrobię sobie pasemka na odrosty ale mam właśnie dylemat co do grzywki...
zapuś ciłam ją w sumie "niechcący" ale czuję, że jest tak wygodniej. Z drugiej strony z grzywką chyba więcej fryzur wchodzi w grę. Ciekawa jestem innych opinii a za tą dziękuję
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
kobieto ! jak ty to zrobiłaś ! taki mniamniuśny blond z ciemnych włosów ...zazdroszcze ...
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
z grzywka w blondzie wygladasz sztucznie i jak to u nas mowia troche konsko( nic nie mam do koni a zwlaszcza tych na zdjeciu
) jezeli blond to oczywiscie bez grzywki ale w brazie z grzywka. moze sprobuj jakos odzywic te wloski albo bardziej uniesc u nasady bo takie sa troche oklapniete
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
blond bez grzywki, badz z grzywka, ale lzejsza, nie az taka "odcieta od linijki", mniej gesta. W brazie ok, ale bez zadnego "wow"...
|
|
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
moim zdaniem lepiej w blondzie bez grzywki
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Ładnie Ci w blondzie, ale brąz taki jaśniejszy jak na ostatnim zdjęciu też super! A może by tak coś pomiędzy? Natomiast z grzywki bym zrezygnowała.
Pozdrawiam! |
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
zdecydowanie blond i grzywka na bok.
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
włoski w kolorze blond , bez grzywki - ślicznie
|
#12 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mi się wydaje, że prócz czerni i platyny jest ci dobrze za równo w ciemnym blondzie jak i jasnym Ja bym Ci radziła zrobić jasne włoski takie jak masz w tym białym wdzianku i w okularach albo na kajaku i delikatną grzywkę na bok Uważam, że Twoja twarz zupełnie sie zmienia w zależności od fryzury i koloru, w tym blondzie wyglądasz słodko i dziewczęco więc ja bym na tym przystała
|
|
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
Blond z grzywką na bok , ślicznie Ci, od razu bezapelacyjnie taka fryzura mi się podoba
|
#14 |
|
Konto usunięte
|
Blond bez grzywki
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję dziewczynki za wszystkie rady;-) Po wizycie u fryzjera pozostałam przy blondzie- faktycznie nawet fryzjerka powiedziała, że w ciemnych to ona mnie w ogóle nie widzi
Podcięła mi je z tyłu równiutko a z przodu zrobiła pazurki. Zostałam też bez grzywki, a jak mi się znudzi to zrobię ją na bok Tylko dowiedziałam się co w sumie już sama wiedziałam że mam bardzo ciężkie włosy i jak jedna z Was powiedziała przez to są oklapnięte. Myślę o tym, żeby w przyszłości na lato je trochę przerzedzić
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Są tez specjalne preparaty unoszace wlosy
nie pytaj o nazwe... bo tylko o nich slyszalam ze sie naklada przy cebulce wlosa... czy jakos tak... no i zdjecie pokaz po fryzjerze
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

tak jakoś młodziej..
zapuś ciłam ją w sumie "niechcący" ale czuję, że jest tak wygodniej. Z drugiej strony z grzywką chyba więcej fryzur wchodzi w grę. Ciekawa jestem innych opinii a za tą dziękuję

Podcięła mi je z tyłu równiutko a z przodu zrobiła pazurki. Zostałam też bez grzywki, a jak mi się znudzi to zrobię ją na bok