|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Notoryczny problem z nieotrzymywaniem linków aktywacyjnych
Witam!
Od dłuższego czasu nie otrzymuję linkow aktywacyjnych wymaganych przy konkretnych zgłoszeniach. Mail jest podawany poprawnie, z moją skrzynką odbiorczą jest wszystko ok. Pisalam już maila raz do wydawnictwa i nic sie nie zmianiło. Proszę o interwencję. Obecnie "wisi" mi aktywacja w konkursie z Avon. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Dot.: Notoryczny problem z nieotrzymywaniem linków aktywacyjnych
Witam,
Proszę wysłać informację na adres e-mail podany w regulaminie konkursu potwierdzając udział w konkursie. Jest problem z odbieraniem wiadomości wysłanych z naszego portalu do kont pocztowych w domenie Interia ![]() Problem został zgłoszony do portalu Interia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Ok, dziekuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Smutno mi bardzo, bo na kolejny @ nie zareagowano, a zaś, tym razem w testach Loreal nie mam linka..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Administrator
|
Cytat:
![]() Zapraszam na forum konkursowe - proszę zgłąszać problemy w odpowiednim watku konkursowym ![]() https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=99 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Jasne, ale @ wysłałam 22.04..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Rozumiem, ale my na forum nie mamy wpływu na szybkość odpowiedz z działu konkursowego
![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Informacja z biura konkursowego: Zgłoszenia do tego testu są automatycznie zatwierdzane bez konieczności klikania w link aktywacyjny. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
elbeenka
|
![]()
Mam taki okropny problem, że nie mogę wziąć udział w konkursach, ponieważ żaden link, wiadomość aktywacyjna nie dotarła mi na emaila. Konto mam od dawna, email też, wcześniej wszystko przychodziło a od ponad miesiąca zupełnie nic. Żadna wiadomość.
Patrze spam, odświeżam. Czy któraś z Was ma taki problem? Chodzi mi o potwierdzenie zgłoszenia, jak wypełniamy już całe dane do konkursiku i jest napisane, że trzeba aktywować zgłoszenie. Ah i przepraszam, jeśli wątek nie pasuje, nigdy się nie udzielam na forum i nie wiedziałam gdzie mam dodać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
Jeśli zgłaszasz się do konkursu podając e-mail w domenie Interia to może być problem z otrzymaniem linka z kodami aktywacyjnymi, ponieważ Interia dość często blokuje nasze e-mail, dlatego od niedawna udział w konkursie lub teście nie wymaga dodatkowego potwierdzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.