|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Fotografia ślubna... co o tym myślicie?
naruszenie regulaminu
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2012-03-05 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fotografia ślubna... co o tym myślicie?
ja tak nie na temat
dla mnie tzw fotograf który robi i wydaje 1500 zdjęć ze ślubu, jest pstrykaczem, nie profesjonalistą |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
A co do zdjęć to ładne jak na amatora ![]()
http://s10.suwaczek.com/200912213338.png http://s7.suwaczek.com/201001073829.png http://www.suwaczek.pl/cache/6939182781.png http://www.suwaczek.pl/cache/fbbd411fe4.png http://www.suwaczki.com/tickers/1usavcqgegaaczpr.png Edytowane przez shirmus Czas edycji: 2012-03-04 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
My mimo, że mieszkamy we Wrocławiu mamy ślub 200 km stąd ale za to we Wrocławiu chcemy sobie zrobić zdjęcia plenerowe. Więc jeśli byłabyś zainteresowana tylko plenerem również chętnie skorzystamy
![]()
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj jedni z najlepszych wg. Ciebie pstrykacze: www.swiatwasylewskich.pl Natomiast ile kto daje zdjęć jest kwestią indywidualną.
![]() |
![]() |
#7 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Plenerek po ślubie to świetny pomysł, kiedy już cały ten stres odpuszcza a Młodzi jeszcze pijani szczęściem :P Jak najbardziej jestem ZA ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
Nie gniewaj się, ale chyba nie wiesz o czym mówisz. Jeśli zrobisz 200 zdjęć z całego ślubu, okaże się że na 50 ktoś ma zamknięte oczy albo głupią minę. Do śmieci. Na 10 pannie młodej nie spodoba się że jest z lewego a nie prawego profilu, a tamten bardziej lubi. Do śmieci. Na 20 z kościoła widać szum cyfrowy, bo tak zwykle jest że światło jest tam fatalne a używanie flesza bywa różnie odbierane. Do śmieci. Na 30 będzie widać poruszenie, bo przecież ludzie tańczą, a sale zwykle nie są mocno oświetlone, bo lepsze jest nastrojowe delikatne światełko. Do śmieci. I co dasz parze młodej po takiej selekcji? I pytanie co oni Ci dadzą za taką usługę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=czarno_biala87;3273 1490]Plenerek po ślubie to świetny pomysł, kiedy już cały ten stres odpuszcza a Młodzi jeszcze pijani szczęściem :P
Jak najbardziej jestem ZA ![]() Wysłałam prywatną wiadomość odnośnie tej daty ![]() ![]() pozdrawiam
![]() |
#9 |
BAN stały
|
Przecież to jakieś jaja! Co ja tu niby reklamuję? Nie oferuję żadnych usług więc jak mogę dostać upomnienie za nieopłaconą reklamę?? Ludzie, opamiętajcie się! Było w tekście wyraźnie napisane że NIE POBIERAM ŻADNYCH OPŁAT a jedynie proszę o umożliwienie mi zdobycia praktyki! Za to też mam zapłacić? Chore... A tak w ogóle proszę o podanie artykułu na podstawie którego usunięto post. Bez podania podstawy prawnej zamieszczę go jeszcze raz! Choćbym miała w nieskończoność zakładać nowe konta! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
i po co takie głupie komentarze? zapomniał wół jak cielęciem był. pomijam to jak na innych wątkach robiłeś sobie reklamę, rozsyłałeś prywatne wiadomość.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cały czas to robię - z tym, że gdy moderator zrobił mi takiego psikusa wykupiłem sobie reklamę bo jest tania.
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
ale za swoje usługi pobierasz opłatę a ona nie:P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Jak wykupiłem po raz pierwszy też nie brałem ;-)
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wystarczy że płacę za szkołę fotograficzną i miliony odbitek dla nauczycieli. Nie przesadzajmy... Sytuacja tak samo abstrakcyjna jak opłata klimatyczna nad morzem - płacisz za świeże powietrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
I usunęli mi konto. Bardzo fajnie. A znalazłam w ciągu 10 minut 3 inne wątki o podobnym charakterze, ich nie zamykają. Spoko. Dyktatura jest trendy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Na innych watkach szukają osób do pozowania, robienia zdjęć okolicznościowych i nie ma z tym problemu. Usuwając Ci konto powołali się chociaż na jakiś punkt regulaminu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ja też szukam ludzi, których będę mogła fotografować. Tylko w czasie ślubu, co to zmienia?
Punkt regulaminu?? Nie. Napisali: Admin ma zawsze rację. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
a tu Cię zaskoczę przypomniałam sobie o Tobie i znalazłam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Masz rację. I rzeczywiście wykłócałam się. Widzisz, jak się skończyło. Okazuje się, że jeśli ma się choćby złudzenie władzy, nie trzeba mieć rozsądnych argumentów. Też znalazłam parę takich wątków. I cóż z tego?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:18.