|
Notka |
|
Dom, mieszkanie, nieruchomości Szukasz domu, mieszkania lub nieruchomości? Masz już upatrzone lokum i czeka cię remont? Dobrze trafiłeś - tutaj wymieniamy się wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
z niebieskiego na czerwony ...
A więc mam do was dziś wielką prośbę, o pomoc jak można zmienić w większości niebieski pokój na czerwony, który strasznie mi się marzy...
Największym moim problemem są meble, są wykonane z niebieskiej płyty mdf więc nie da się ich tak łatwo pomalować, co mogę zrobić by zmienić ich kolor ? ![]() Ściany myślałam przemalować na czerwoną, plus na jednej wzorzysta czarno-biała lub czarno-czerwona tapeta nie wiem co lepiej ? Kanape mam w kolorze pomarańczowym z niebiekimi poduchami, pomarańcz chyba jakoś będzie pasował do czerwieni? a poduchy mam zamiar wymienić poszewki na czerwony. Ale właśnie najwiekszy mam problem z tymi mebami ![]()
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: z niebieskiego na czerwony ...
w marketach budowlanych są róznego typu okleiny na meble...jeśli kupisz samoprzylepne to wystarczy tylko przyciąć przykleić i gotowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
no właśnie na tych kantach nie da się przykleić ładnie oklejny ;(
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
możesz spróbować z naklejkami z folii z odpowiednio wyciętym wzorem.
nie zakryje to całych mebli, ale częściowo co już zmieni ich charakter i może będą bardziej pasować. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.