|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() parcie na pecherz
kochane moje czy jak np wasz uochany robi wam paluszkowanie to macie ` parcie na pecherz ` dziwnie sie z tym czuje zastanawaim sie czy ze mna cos nie tak .. jest mi dobrze to czuje to parcie i boje sie zeby sie np nie ssiusiać bo bym sie trocheę zawstydzila ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: parcie na pecherz
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jak wyzej - lekarz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Ja też czuję takie jakby parcie na pęcherz, bo TŻt po prostu naciska na niego palcem, więc lekarz chyba tutaj nic nie zaradzi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
mhm .. to juz nie wiem .. dziwnie sie z tym czuje nie wiem czy zmienic pozycje czy jak .. bo to na prawde przeszkadza i nie moge sie calkiem rozluznic bo od razu si boje wlasnie zeby nie popuscic czy coś
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Wiem, żę dziwnie jest, ale TŻt chyba się nie pogniewałby nawet jakbys popuściła, chociaż mi się jeszcze nie zdarzyło.
Ewentualnie my przerywamy i idę siku zrobić by mieć całkiem pusty pęcherz, nawet pomaga. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Jak opróźnienie pęcherza przed nie pomaga to radziłabym lekarza się poradzić
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
... są kobiety, które podczas szczytowania .... no właśnie... radzę o tym poczytać lub obejrzeć pewne filmy, których w sieci sporo...może jesteś wśród tych kobiet... poza tym jeśli Ci to przeszkadza, możesz spróbować opróżniać pęcherz przed penetracją...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
przy tzw "kobiecym wytrysku" ma się uczucie parcia na pęcherz, tzn przed tym wytryskiem jest takie uczucie. Gdy się ulegnie z kobiety wypływa lub tryska przeźroczysta wydzielina, płyn - nie jets to mocz.
http://samozaspokojenie.ovh.org/wytrysk.html http://www.papilot.pl/article/3216/K...-wytrysku.html jesli nie miałaś wcześniej tego typu "wytrysku" możesz się pomylić i sądzić że cos nie tak jest z pęcherzem bo uczcuia są zbliżone, wiele kobiet opisuje to tak"mam wrażenie jakby chciało mi się siku" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja mam takie uczucie parcia na pecherz podczas sexu;/ pozycja od tylu, czy cos w tym stylu i trzeba przerywać, bo mam wrażenie, że za chwilke się posiusiam. Ide do toalety, zrobie siusiu, znowu sex i to samo uczucie;/ dopiero przy innej pozycji to mija. A jeżeli chce to zbagatelizować, to jest to takie okrutne uczucie jakbym już teraz zaraz miała popuścić... ehh.. i tez nie wiem co z tym zrobić... bo to chyba nie jest normalne? chociaż ostatnio czytałam na internecie, że to może być wynikiem stymulacji punktu G...
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
a najbardziej zadziwiający jest fakt, że mimo chęci oddania moczu, podczas orgazmu to ta funkcja naszego ciała jest niemożliwa. ostatnio się o tym dowiedziałam i zdziwiło mnie to. jedyne do czego może dojść, to jak ktoś już wcześniej wspomniał do kobiecego wytrysku, który może być mylony z tym, że kobieta "popuściła", ponieważ wydobywa się z cewki moczowej. jednak - niestety. nie każda kobieta jest w stanie osiągnąc orgazm z wytryskiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Z tego co widzę, to w swojej wypowiedzi nie zawarłaś niczego na temat stymulacji punktu G. Linków nie przeglądałam, ale domyślam się, że są również o kobiecym wytrysku, tak jak Twoja wypowiedz.
PS: Głową muru nie przebijesz ![]() ![]()
![]() |
#14 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
co do pkt g to jest raczej logiczne ale chyba nie dla wszystkich. Po to sa linki aby je przeglądać a co do rozbijania muru znam takich co i głową sa w stanie je rozbić
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
ja tak mam w niektórych pozycjach, ale rzadko ;p czasami nie jest to dość mocne i mi nie przeszkadza, ale bywa niekomfortowe
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.