|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Rozmowy z Polski na nr kom za granicą
Hej, chciałam się zapytać czy kupując jakąkolwiek kartę do rozmów międzynarodowych, dzwoniąc z nich na nr komórkowy, który jest za granicą to tamta osoba ponosi koszty za odebranie rozmowy??
TŻ znajduje się w chwili obecnej w Holandii, ma tylko tel kom, także zastanawia mnie to czy jest jakaś opcja żeby nie płacił za odebrane połączenie, gdy ja dzwonie z takich jak Telegrosik, Papuga itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozmowy z Polski na nr kom za granicą
Jeśli nr, na który dzwonisz jest w polskiej sieci kom (play, plus, orange itp), to niezależnie od tego z jakiej karty ty będziesz dzwonić, on ponosi koszty odebrania połączenia.
jeśli natomiast numer jest holenderski - za połączenie płacisz tylko ty, wtedy możesz korzystać ze zniżek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie będę opisywać, bo masz info w necie i sama możesz znaleźć i poczytać. Za 50zł dzwoniłam do USA po kilka godzin dziennie (starczyło na 2 tyg). Do krajów europejskich powinno być podobnie. aha, w HappyCall odbiorca rozmowy nic nie płaci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.