|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Tusz Rimmel Volume Flash,nowy, Lerosett, apteczne..
Witam Wizażanki. Chętnie i (raczej
![]() 1. Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany.<wymieniony ![]() 2. Lerosett Exclusive- krem nawilżający na dzień i na noc do skóry tłustej, z problemami. około połowa ze 100ml. 3. Gosh- puder prasowany transparentny, użyty parę razy i z lekkimi porysowaniami. 4. Sensique- brązujący puder w kulkach. prawie nieuzywany(może z 2 razy ![]() 5. Astor Fash'n studio- lakier do paznokci, czerwień opalizujaca na złoto. Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjecia ![]() 6. Dove- intensywnie ujędrniający żel-krem, 200ml. nowy, nieużywany. (skuteczny ![]() ![]() 7. AA Therapy Trądzik- tonik antybakteryjny. ponad połowa opakowania. 8. La Roche- Posay 2 zestawiki : Mleczko do demakijażu i tonik kojący o fizjologicznym PH,dpo skóry wrażliwej, po 2 buteleczki po 15 ml 9. Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml 10. Vichy Dermablen- korektor miejscowy, odcień 30- Medium, tubka 5 ml plus tubka 5ml uzyta około 3-4 razy(jako dodatek ![]() 11. Vichy Aqualia Thermal Serum, nawilzajacy koncentrat kojący i wzmacniający skórę. tubka 5ml 12. Klorane0 balsam na bazie chininy i witamin B do włosów osłabionych i wypadających. 2 saszetki po 10 ml. 13. Nowy, nieuzywany tusz do rzęs Rimmel Volume Flash, 8ml, czarny Zapraszam ![]()
" I've been a martyr for love And I will die in the flames As I draw my last breath As I'm closing on death I will call out your name.. " ![]() ![]() 10-11. 02. 2010 Łódź Arena Edytowane przez Poohatka Czas edycji: 2009-04-21 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Etiaxil, Lerosett, Dove i parę innych rzeczy;)
Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml (interesuje mnie też 1 buteleczka)
vichy Aqualia Thermal Serum, nawilzajacy koncentrat kojący i wzmacniający skórę. tubka 5ml Coś u mnie? ![]()
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
3. Gosh- puder prasowany transparentny, użyty parę razy i z lekkimi
6. Dove- intensywnie ujędrniający żel-krem, 200ml. nowy, nieużywany. (skuteczny ![]() 9. Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
. Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany.
8. La Roche- Posay 2 zestawiki : Mleczko do demakijażu i tonik kojący o fizjologicznym PH,dpo skóry wrażliwej, po 2 buteleczki po 15 ml 9. Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml 10. Vichy Dermablen- korektor miejscowy, odcień 30- Medium, tubka 5 ml plus tubka 5ml uzyta około 3-4 razy(jako dodatek ) cos u mnie?
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml 11. Vichy Aqualia Thermal Serum, nawilzajacy koncentrat kojący i wzmacniający skórę. tubka 5ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Chętnie przygarne Etiaxil
![]() Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za?
Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml Klorane0 balsam na bazie chininy i witamin B do włosów osłabionych i wypadających. 2 saszetki po 10 ml.
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
1. Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany.
2. Lerosett Exclusive- krem nawilżający na dzień i na noc do skóry tłustej, z problemami. około połowa ze 100ml. u ,mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=317918 za Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml?
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
. Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany.
3. Gosh- puder prasowany transparentny, użyty parę razy i z lekkimi porysowaniami. 7. AA Therapy Trądzik- tonik antybakteryjny. ponad połowa opakowania. 8. La Roche- Posay 2 zestawiki : Mleczko do demakijażu i tonik kojący o fizjologicznym PH,dpo skóry wrażliwej, po 2 buteleczki po 15 ml 9. Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml cos za ktoras z tych rzeczy?? odp u mnie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
1. Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany
9. Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml 10. Vichy Dermablen- korektor miejscowy, odcień 30- Medium, prosze odp u mnie
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() cos u mnie za: 1. Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany. 6. Dove- intensywnie ujędrniający żel-krem, 200ml. nowy, nieużywany. (skuteczny ![]() zapraszam ![]()
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Bardzo zależy mi na Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany. Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#15 |
Wtajemniczenie
|
moze u mnie cos za etiaxil?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie?
1. Etiaxil- antyperspoirant pod pachy, do skóry normalnej (czerwony), nowy, nieużywany. 6. Dove- intensywnie ujędrniający żel-krem, 200ml. nowy, nieużywany. (skuteczny ![]() 8. La Roche- Posay 2 zestawiki : Mleczko do demakijażu i tonik kojący o fizjologicznym PH,dpo skóry wrażliwej, po 2 buteleczki po 15 ml 9. Vichy Purette Thermale- płyn do demakijażu twarzy i oczu, roztwór micelarny, 2 buteleczki po 30ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
Przede wszystkim przepraszam jeśli będziecie musiały długo czekać na odpowiedź- mam chwilowo utrudniony dostęp do internetu
![]() nie napisałam czego szukam, a to chyba ważne ![]() ![]() nulko, u Ciebie interesują mnie kremy Vichy0 skinset i normaderm i peeling Daxa.. Pozdrowionka!
![]() |
#18 |
Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
A może w którymś moim wątku znalazłabyś coś za etiaxil?
![]()
![]() |
#19 |
leśny stwór
|
Gosh- puder prasowany transparentny, użyty parę razy i z lekkimi porysowaniami.
moze cos u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=302203 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
interesują mnie numery 1,8 i9.Poza atkiem mam nowy ofoliowany błyszczyk bezbarwny Avon ,,clear" glazewear
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chetnie oddam wszystkie 3 kosmetyki, ktore Cie u mnie zainteresowaly za Etiaxil i Dove ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Rozeznanie
|
Asiu, Yenotku, Golgie, neistety nic nie znalazłam
![]() Nulko, myslę, że taka wymiana jest jak najbardziej ok dlatego podasz adres na PW? jesteś zdecydowana? ![]()
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
4. Sensique- brązujący puder w kulkach. prawie nieuzywany(może z 2 razy
![]() 10. Vichy Dermablen- korektor miejscowy, odcień 30- Medium, tubka 5 ml plus tubka 5ml uzyta około 3-4 razy(jako dodatek ![]() coś u mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Nicole, a Twój kremik jest na dzień czy na noc?
![]() Pallacanestra, u Ciebie zainteresowały mnie bibułki matujące ![]()
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Iwostin, Purritin - krem na noc
![]() ![]() ![]()
![]() |
#29 |
Rozeznanie
|
Nicole, to ja jestem zainteresowana Iwostinem
![]() Pallacanestra, masz 2 paczuszki tych bibułek? za puder i Vichy? ![]()
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
heej
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.