|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Pasta Bezo-Pet Wrocław
Hej
![]() Mam pytanie - gdzie we Wrocławiu kupię pastę odkłaczającą Bezo-Pet? I przy okazji - podajecie ją może swoim zwierzakom? Lubią? Pytam, bo mój jak widzi Gimpeta, to ucieka gdzie pieprz rośnie - generalnie jest strasznie wybredny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: Pasta Bezo-Pet Wrocław
Cytat:
Poszukaj w sklepach zoologicznych, u wetów.
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Mój Gimpeta jadł kiedyś, teraz mu się znudził.
Wet powiedziała, że podobno Bezo-Pet lepiej "przetyka" niż Gimpet, a to kotu akurat chyba bardzo potrzebne - bo ani nie chce trawy, ani Gimpeta, a ma gęstą sierść i lubi zżerać kurz spod mebli. Nie rzyga, więc się zapchał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
No i nie żre Bezo-peta. Ja juz nie mam sily.... zeby choc troche zlizal, musialam mu caly pysk tym smierdzacym czyms wysmarowac..
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Tą pastę kot bez problemu (choć może niezbyt chętnie) zje, jeśli podasz ją ze strzykawki. Kotek na kolana, bierzesz ok. 2ml Bezo-Petu i z boku pyszczka wsuwasz i działasz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Heh, nie znasz tego diabla!
![]() Podrapanie murowane. Jest 5-kilowym bardzo elastycznym stworem. Ale musze faktycznie wyprobowac strzykawke, bo juz nie mam sily. Boje sie tylko, zeby sie nie zadlawil czy zeby mu dziasla nie rozwalic, jak sie bedzie rzucal. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Podawałąm bezo peta królikowi.On miał skłonności do zatorów po tym problemu nie było.Oczywiście królik to nie kot,nie jadł tego ot tak trzeba było ukryć paste np w liściu kapusty lub sałaty
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.