| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-01-14, 17:31 | #1 | 
| Zadomowienie | Meteorytów Beige Chic wzamian za Mythic i bazy Lumene za Artdeco

NIEAKTUALNE  Witam  tak jak w tytule poszukuję: odsypki meteorytów w kolorze Beige chic wzamian za odsypkę koloru Mythic. Jeśli ktoś będzie zainteresowany Mythic mogę oddać w oryginalnym opakowaniu 8 g (not for individual sale). Meteorytki są nowe świeżo zakupione - ilość oczywiście do uzgodnienia  . oraz bazę Lumene wzamian za bazę Artdeco. Zdjęcia później   
				__________________ Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2009-01-24 o 14:58 | 
|     |   | 
|  2009-01-14, 18:52 | #3 | |
| Zadomowienie | 

Dot.: Meteorytów Beige Chic wzamian za Mythic i bazy Lumene za Artdeco

Cytat: 
  Dziękuje za propozycję, kusić zawsze można  . Jaednak na razie najbardziej mi zależy na Beige Chic  . Jeśli nie uda mi się wymienić to będę o Tobie pamiętać. A czy bylabyś ewentualnie skłonna oddać jakiś zapach, np. OI??? Pozdrawiam 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2009-01-14, 18:58 | #4 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Niestety, OI chyba poleci do kogoś innego, ale gdybyś wypatrzyła coś jeszcze - zapraszam  Pozdrawiam   
				__________________ Wymienię | |
|     |   | 
|  2009-01-14, 21:04 | #6 | 
| Zakorzenienie | 

Beige Chic nie mam, ale mam Perles Velours, zostało może 1/3 opakowania, z tym że nie ma najciemniejszych różowych kulek, więc w sumie podobne sa do beżowych, tylko z dodatkiem różu. Byłabyś zainteresowana? | 
|     |   | 
|  2009-01-14, 21:15 | #7 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  Wstępnie byłabym zainteresowana tylko muszę poszukać jak dokładnie wyglądają i poczytać co nieco na ich temat. Także odezwę się później   
				__________________ | |
|     |   | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-01-15, 15:12 | #8 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  .  Więc czy mogłabyś mi je trochę opisać, ewentualnie wkleić zdjęcie??? Czy chciałabyś oddać całe opakowanie czy odsypkę??? 
				__________________ | |
|     |   | 
|  2009-01-15, 21:41 | #9 | 
| BAN stały | 

cos u mnie za  YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 pochodzi z wymianki z Wizażanką ana761, która określiła jego zużycie na 10%, ja użyłam go kilka razy (KWC) - tylko na inny rozświetlacz | 
|     |   | 
|  2009-01-15, 21:52 | #10 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Moim zdaniem zostało ok 1/3, chętnie wymieniłabym wszystko na miniaturkę Mythic i coś jeszcze ewentualnie. W załączeniu foto z netu - w moich nie ma tych najciemniejszych kulek (na zdjęciu widoczna jako jedna). | |
|     |   | 
|  2009-01-15, 22:22 | #11 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  . Napisz tylko proszę co ewentualnie chciałabyś jeszcze. Rozumiem, że ja oddaje Ci 1/4 opakowania pełnowartościowego, czyli 8 g w opakowaniu "not for sale". Podział na 1/4 wychodzi następująco: 5 kuleczek zielonych -> 1/4 to 1 kulka 15 i 1/2 kuleczek różowych -> 1/4 to 4 kulki 16 kuleczek fioletowych -> 1/4 to 4 kulki 11 kuleczek złotych -> 3 kulki 12 kuleczek białych -> 3 kulki 13 kuleczek beżowych -> 3 kulki Jeśli chcesz to jutro wkleję zdjęcie jak to dokładnie wygląda. Pozdrawiam   
				__________________ | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-01-16, 18:37 | #12 | 
| Zakorzenienie | 

Ale rozumiem, że to opakowanie z Mythic to takie małe oryginalne pudełeczko? Ale może dla pewności wklej fotę.   Ja się postaram jutro, dzisiaj nie dałam rady. Gdybym nic nie znalazła u Ciebie dodatkowego, mogę po prostu dać Ci nie całe moje pudełko, a odsypkę, ale w oryginalnym pudełku. Będziemy w kontakcie w weekend   | 
|     |   | 
|  2009-01-16, 21:45 | #13 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  . W odróżnieniu od opakowania dużego ono jest plastikowe a nie kartonowe. Wklejam zdjęcie zarówno i jednego i drugiego. W małym pudełeczku są już odłożone kulki dla Ciebie i tak to dokładnie wygląda. Wkleiłam również dokładne zdjęcie opakowania, gdyż na górze ma kilka zadrapań. A tak w ogóle to w Twoim nowym wątku wpadł mi w oko jeszcze błyszczy Mac (ten różowy). Tylko najpierw rozliczymy meteorki    bo nie wiem czy Cię czymś skuszę   
				__________________ | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.