|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Meteorytów Beige Chic wzamian za Mythic i bazy Lumene za Artdeco
NIEAKTUALNE
Witam ![]() tak jak w tytule poszukuję: odsypki meteorytów w kolorze Beige chic wzamian za odsypkę koloru Mythic. Jeśli ktoś będzie zainteresowany Mythic mogę oddać w oryginalnym opakowaniu 8 g (not for individual sale). Meteorytki są nowe świeżo zakupione - ilość oczywiście do uzgodnienia ![]() oraz bazę Lumene wzamian za bazę Artdeco. Zdjęcia później ![]()
Edytowane przez Ankie83 Czas edycji: 2009-01-24 o 13:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Meteorytów Beige Chic wzamian za Mythic i bazy Lumene za Artdeco
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Beige Chic nie mam, ale mam Perles Velours, zostało może 1/3 opakowania, z tym że nie ma najciemniejszych różowych kulek, więc w sumie podobne sa do beżowych, tylko z dodatkiem różu.
Byłabyś zainteresowana? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
cos u mnie za
YSL, Pressed Powder Refillable (Puder prasowany) kolor 04 pochodzi z wymianki z Wizażanką ana761, która określiła jego zużycie na 10%, ja użyłam go kilka razy (KWC) - tylko na inny rozświetlacz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moim zdaniem zostało ok 1/3, chętnie wymieniłabym wszystko na miniaturkę Mythic i coś jeszcze ewentualnie. W załączeniu foto z netu - w moich nie ma tych najciemniejszych kulek (na zdjęciu widoczna jako jedna). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że ja oddaje Ci 1/4 opakowania pełnowartościowego, czyli 8 g w opakowaniu "not for sale". Podział na 1/4 wychodzi następująco: 5 kuleczek zielonych -> 1/4 to 1 kulka 15 i 1/2 kuleczek różowych -> 1/4 to 4 kulki 16 kuleczek fioletowych -> 1/4 to 4 kulki 11 kuleczek złotych -> 3 kulki 12 kuleczek białych -> 3 kulki 13 kuleczek beżowych -> 3 kulki Jeśli chcesz to jutro wkleję zdjęcie jak to dokładnie wygląda. Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ale rozumiem, że to opakowanie z Mythic to takie małe oryginalne pudełeczko? Ale może dla pewności wklej fotę.
![]() Ja się postaram jutro, dzisiaj nie dałam rady. Gdybym nic nie znalazła u Ciebie dodatkowego, mogę po prostu dać Ci nie całe moje pudełko, a odsypkę, ale w oryginalnym pudełku. Będziemy w kontakcie w weekend ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A tak w ogóle to w Twoim nowym wątku wpadł mi w oko jeszcze błyszczy Mac (ten różowy). Tylko najpierw rozliczymy meteorki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:28.