|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Krwawienia po stosunku
cześc
wiem, że macie mnie już pewnie dosyc jezeli chodzi o sprawy ginekologiczne ,ale obecuje ostatnie pytanie ;d tak więc pierwszy raz stosunek w swoim życiu odbyłam 2.01.2009 , stosuje tabletki antykoncepcyjne od 25.12.2008. Chodzi mi teraz o to, iż po każdym stosunku występują krwawienia, kochałam się 7 razy czy to naturlne ? czy może wina tabletek ? bądz może powinnam zgłosić się do lekarza?
![]() |
#2 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Krwawienia po stosunku
Cytat:
chciałam dodać iż wczesie stosunku też występują krwawienia. pozdrawiam
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Jesteś pewna, że te krwawienia występują tylko po stosunku?
Ja bym obstawiała, że są to plamienia, które przy pierwszym opakowaniu tabletek anty są zupełnie normalne. Są jednak na tyle skąpe, że pojawiają się tylko podczas stosunku (jako wynik "wzruszenia" ich;]).
więc daj mi spać o życiu milcz to potwór zły, wysysa szpik Edytowane przez Mmedeah88 Czas edycji: 2009-01-23 o 22:30 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
może to być też efekt nie wygojonej błony dziewiczej.
niektóre babeczki obserwują plamki krwi przy pierwszych stosunkach i jeśli na początku jest nieco zbyt intensywnie, to po prostu nie ma się to kiedy zagoić ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Też mi się tak wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
być może to nadżerka. moze to sie wydac dziwne jesli nigdy wczesniej nie upraiwałas seksu.
moja przyjaciółka jednak tak miała. zaczeła brać wcześniej tabletki a po 1-2 miesiacach odbyła stosunek. zauwazyła plamienia, myslała ze to efekt tabletek lub po prostu efekt niewygojonej błony jednak wysłałam ja do ginka i jaki efekt był to juz pisałam ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.