|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
naturalne i ekologiczne kosmetyki do włosów
Dzień dobry,
przychodzę dziś do Was z takim zapytaniem, czy stostujecie kosmetyki naturalne i ekologiczne ? Czy możecie polecić jakąś sprawdzoną markę ? Ostatnio moda na to na stała... ale wydaje mi się, że słowo "naturalny" jest często nadużywane. Co chwila Rossmann czy inna drogeria reklamują się z nowymi naturalnymi produktami, a później jak sprawdzam skłąd to się okazuje, że same sls, silikony i właściwie to nic dobrego. Ostatnio na instagramie usłyszałam o firmie H2Bio.. kosmetyki są do dostępne na allegro.. słady wydają się ok. W intenercie nie ma żadnych opini.. co myślicie ? Pozdrawiam Wam i całuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: naturalne i ekologiczne kosmetyki do włosów
Raczej nie korzystam z rzeczy, które nie mają żadnej recenzji, opinii itp... Nie kumam też tego lęku na slsy i parabeny. Slsy szkodą tylko gdy ktoś ma wrażliwą cerę, a parabany są neutralnymi konserwantami i nie ma dowodów na ich szkodliwość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Dot.: naturalne i ekologiczne kosmetyki do włosów
Przez lata testowałam różne kosmetyki, próbując znaleźć idealną pielęgnację dla mojej skóry. Mimo wielu obietnic producentów, większość produktów nie przynosiła oczekiwanych efektów â nawilżenie było chwilowe, a składniki często podrażniały moją wrażliwą cerę. Przełom nastąpił, gdy trafiłam na xx. Kosmetyki Bella Aura okazały się zupełnie inne niż te, które znałam. Ich unikalne formuły nie tylko intensywnie nawilżają, ale także chronią skórę przed szkodliwymi czynnikami zewnętrznymi. Największym odkryciem był dla mnie krem nawilżający, który nie pozostawia tłustej warstwy, a jednocześnie sprawia, że skóra jest miękka i promienna przez cały dzień. Serum regenerujące również zrobiło na mnie ogromne wrażenie â już po kilku dniach zauważyłam, że cera stała się bardziej jednolita i wypoczęta. Bella Aura to kosmetyki oparte na naturalnych składnikach, które nie zapychają porów i idealnie sprawdzają się nawet przy problematycznej skórze xx
Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2025-02-05 o 07:32 Powód: reklama, link |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.