![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Guerlain, Dior, Chanel, Mavala, MAC
Wymienię:
limitowaną paletę DiorGlam 001 z małym ubytkiem, bez pudełka (limitowanka z 2006 roku) http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12411 Paleta jest bez łańcuszka i pędzelka. Gdzieś je posiałam po odpięciu, bo strasznie przeszkadzały przy malunkach. Ale nie ma co żałować, bo pędzelek byl okropnie drapiący. Górny prostokąt był maźnięty dosłownie parę razy (widać jeszcze wytłoczonż gwiazdę), dolny był użyty kilkakrotnie, ubytek mniej niż 10%. Wymianam ją, bo mam jeszcze wersje 002. wymiana z tropicalpuch płyn do utwardzania paznokci MAVALA, 5 ml, użyty parę razy, ubytek nie większy niż 5% http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13114 wymiana z m-habibi Szukam: - ciekawych zapachów orientalnych, kadzidlanych, w szczególności: Accenti Gucci, Prada Intense, Scent Intense, Shalimar EdP, Samsara Edp i EdT, Dolce Vita, czarna Coco EdP (tylko w oryginalnych flakonach, nie lubię odlewek) - pudru prasowanego L3 Shisiedo - korektora Dior Diorskin Sculpt Lifting Smoothing Concealer nr 01 - korektora Helena Rubinstein Magic Concealer nr 1 - różu Chanel Joues Contraste nr 15 Orchid Rose - paletek cieni matowych i mocno napigmentowanych w tonacji brązowej, szarej, zielonej - próbek podkładów, pudrów i korektorów mineralnych dla jasnej cery - kremów pod oczy, najchętniej Redermic - preparatu do usuwania skórek Kosmetyki są oryginalne, czyste i zadbane, jestem ich pierwszą właścicielką. Odpisuję tylko u siebie w wątku. Osoby z mała liczbą IP proszę o wysyłanie jako pierwsze. Oczekuję, że wszystkie przesyłki będą nadawane w formie listów poleconych bądź paczek, tzw. przesyłek rejestrowanych. Więcej zdjęć na życzenie. Edytowane przez Contax Czas edycji: 2009-03-29 o 11:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Dot.: Guerlain, Dior, Chanel, Mavala, MAC
znajdziesz coś u mnie za paletkę diora ?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297490 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko HC lub puder Kanebo, ale to trochę za dużo za terracottę ![]() niestety nic ![]() Cytat:
![]() ![]() 5. DOLCE VITA DIOR EDT 25/100 ML 10. CLARINS - MASECZKA POD OCZY SKIN SMOOTHING EYE MASK -30 ML NOWA tylko Maubossin ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za mavale?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
bardzo prosze
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-paznokci.html |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Szkoda ![]() ![]() Cytat:
dzięki ![]() ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Terracotę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Witaj, niestety nic dla siebie nie znalzlam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chetnie sie wymienia na ten krem SH, tylko co moglabys do niego dodac, tak zeby wymiana sie kalkulowala [Mavala kosztowala 54,00] ![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a moze masz na zbyciu jakis micel, cos do demakijazu, jakis preparat do usuwania skorek ![]() ![]() niestety nic nie znalazlam ![]()
![]() |
#21 |
Zadomowienie
|
Coś u mnie za róż Chanel Joues Contraste nr 44 Narcisse ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Terracottę dla blondynek Guerlain, z ubytkiem ok. 30%, bez pudełka link - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=305739 ??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Clinique rinse-off foaming cleanser,tubka 30ml - La Roche Posay tonik kojacy - 1/3 z 200ml - Clarins 2-fazowy plyn do demakijazu, nowa buteleczka 30ml - Lancome High Resolution Yeux, krem pod oczy, tubka 5ml, uzyty raz - Nuxe Creme Fraiche krem do skory suchej i bardzo suchej, 2ml - Vichy Purette Thermale, do demakijazu twarzy i oczu, 3,5ml - La Roche Posay mleczko do demakijazu, buteleczka 15ml - Nuxe Creme Merveillance , skora bardzo sucha, 2ml - La Roche Posay Active C krem 1,5ml - La Roche Posay Nutritic krem 2ml - La Roche Hydraphase XL riche krem 2ml - La Roche Posay Toleriane, mleczko do demakijazu 4ml - La Roche Posay Redermin, krem pod oczy tubka 5m - Estee Lauder Idealist, 1,5ml To tyle chyba ![]() Czekam na znak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Rozeznanie
|
Witam, mam jasny mineralny puder prasowany MACA, nowy, użyty dla wypróbowania koloru. Chętnie bym go wymienila za Terracottę dla blondynek Guerlain, z ubytkiem ok. 30%, bez pudełka.
![]() |
#26 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety nic nie znalazlam ![]() Cytat:
Wytluscialm te co bym chciala ![]() ![]() Cytat:
Zajrzalam do Twojego watku i jeszcze zainteresowal mnie korektor Biothermu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Witam Ciebie
![]() kompakt pudrowy MAC, odcień dla jasnej cery C2 pozostało ok. 20% Zapraszam, zajrzyj ![]() Mogłabym też oddać korektor Everyday Minerals sypki 3g,w plastikowym opak. z sitkiem, baaardzo wydajny, uzyty 2x, dostosowuje się do karnacji, a jest jasny, stapia się ze skórą. Leczy i kryje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moze masz jakies probki podkladow EDM ![]() ![]() jaki odcien ma korektor ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.