sklep Symbiosis - czy ktoś zna? Opinie - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-11-02, 14:20   #1
mathilde9
Przyczajenie

sklep Symbiosis - czy ktoś zna? Opinie

Czy ktoś z Was kojarzy sklep Symbiosis z butami i akcesoriami? Chciałam od nich kupić buty, niby dostawa i ewentualny zwrot za darmo, ale nigdzie nie mogę znaleźć żadnych opinii na jego temat. Na facebooku ma tylko 200 polubień :P
Jeśli ktoś kupował albo słyszał to będę wdzięczna za oddzew.
mathilde9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-02, 17:09   #2
Misia_lodz
Przyczajenie

Dot.: sklep Symbiosis - czy ktoś zna? Opinie

Kupuję w stacjonarnym sklepie w Łodzi w Manufakturze od kilku sezonów. Stacjonarny sklep oceniam bardzo wysoko.
Misia_lodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-11-09, 20:17   #3
aleksjaaa
Rozeznanie

kupuję tam stacjonarnie, ma mało polubień pewnie z faktu, że nie ma za dużo tych sklepów
aleksjaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-12-28, 15:09   #4
Mel20ka
Przyczajenie

Nie polecam sklepu symbiosis w centrum handlowym Ptak, ponieważ buty- lacoste po 3 miesiącach użytkowania przetarły się, reklamacja nie została uznana, ponieważ pracownik sklepu uznał, iż kupiłam za mały rozmiar ( co oczywiście jest absurdem, gdyż rozmiar obuwia dobrałam prawidłowo). Moja ponowna reklamacja także była rozpatrzona negatywnie (sporządził ją rzecznik spraw konsumenta). W trakcie postępowania dowiedziałam się, że buty oceniane są przez pracownika sklepu, jak widać mało kompetentny to człowiek, gdyż ich decyzja jest bezpodstawna, nikt nie skontrolował tego jak buty "leżą" na nodze.
Mel20ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-09-16, 09:43   #5
jaga1210
Przyczajenie

Absolutnie nie polecam sklepu internetowego Symbiosis- wrecz przestrzegam Was przed zakupami w tym miejsu chyba, ze nie zalezy Wam na fachowej obsludze klienta i lubidzie byc zwodzeni przez osoby obslugujace infolinie...Zamowilam w tym sklepie towar, na ktorym bardzo mi zalezalo bo za kilka dni musialam wyjechac i w obawie ze nie zdazy przyjsc na czas zadzwonilam do biura obslugi z prosba o mozliwie szybka realizacje. Pani zapewnila mnie ze towar jest na stanie i ewentualnie jeden dzien poslizgu )bo nie ma go w magazynie centralnym) wchodzi w rachube. Niestety na towar czekam juz 4 dni...a on nawet nie zostal odebrany przez kuriera!!!Pierwszy raz spotykam sie z sytuacja zeby sklep internetowy tak zwlekal z wysylka skoro maja produkt na stanie. Panie z infolini oszukuja klientow podczas rozmowy zapewniajac mnie codziennie, ze " dzisiaj przesylka od nas z pewnoscia wyjdzie". Dzial obslugi klienta nie ma kontaktu telefonicznego z magazynem.( tak przynajmniej poinformowala mnie pani z biura) - jakas kpina!!! Mam wrazenie, ze nikou nie zalezy ram na zadowolonym kliencie i sprzedanym towarze!!! Jesli czyta to menager sklepu nie przesledzi ta sytuacje bo jeszcze nigdy nie bylam tak zniesmaczona kupnem przez internet!!! Towar mimo wczorajszych zapewnien nadal nie wyszedl z magazynu, mimo zedzwonilam do nich z 7 razy i wrecz blagalam szanowne panie zeby to przyspieszyly bo za dwa dni wyjezdzam za granice i niestety produktu nie otrzymam. Zostalam oszukana wprowadzona w blad i bez towaru!!! Nigdy wiecej nic tam nie zamowie i odradzam Wam, bo az sie boje pomyslec jak bedzie wygladal proces ewentualnej reklamacjii...!!! skoro juz na tym etapie sa takie problemy!
jaga1210 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2017-10-03, 09:19   #6
Mimi78
Przyczajenie

A ja polecam! Zakupiłam obuwie przez stronę internetową w piątek przed południem i już w sobotę miałam je w paczkomacie w Kielcach. Towar zgodny z opisem. Cała transakcja przebiegła jak najbardziej pomyślnie.
Mimi78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-01-20, 12:27   #7
alkapralka918273645
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: sklep Symbiosis - czy ktoś zna? Opinie

Moja opinia o sklepie internetowym-TRAGEDIA
Zamowilam tam buty, ktore bardzo ciezko bylo dostac, a bardzo mi na nich zalezalo. Przesylka szla baaardzo dlugo. Na maila dostalam informacje ze niestety ale nie ma tych butow na magazynie, ale zeby mi nie bylo smutno to dali mi -20% na nastepne zakupy. Zasady? kod obowiazuje tylko przez tydzien i nie laczy sie z promocjami, a wlasnie na stronie byla wyprzedaz na wszystkie produkty. Zadzwonilam do biura obslugi klienta i udalo mi sie przedluzyc ten termin do miesiaca oraz otrzymalam informacje ze ten kod laczy sie z promocjami. Kilka dni pozniej chcialam zrealizowac kod, ale po wpisaniu otrzymalam -20 zl a nie -20%. Dzwoniac otrzymalam przepiekna wiazanke, ktora miala oczyscic sklep, a te -20% to moge sobie wyrzucic. Nigdy wiecej nie zrobie tam zakupow. Jest to bardzo uciazliwe i nie przepadam za wirtualnymi butami.
PS. Jesli chodzi o kulture droga Pani z biura obslugi klienta, mam mala rade- nie przerywa sie, gdy druga osoba mowi.
alkapralka918273645 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-12, 09:13   #8
sawucha31
Przyczajenie

NIE POLECAM, WRĘCZ ODRADZAM,
ten sklep internetowy jest jakimś nieporozumieniem, kase przyjmują a towaru nie widać, czas dostawy 3 dni robocze a jak się dzwoni po 5 dniach i po 8 dniach i pyta o status zamówienia to ciągle mówią że w realizacji, a pani w słuchawce jest sierotą i nie ma zielonego pojęcia co mówić w związku z tą sytuacją, zasłania się tym że mają swoje procedury i tyle, a po jakimś czasie po prostu anulują zamówienie i każą czekać na zwrot kasy minimum 14 dni...chory sklep i podejście do klienta. Masakra.
sawucha31 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2018-04-12, 18:42   #9
Iwonalodz
Zakorzenienie

A ja polecam. Nie mają może zbyt szybkiej obsługi (buty zamówiłam w niedzielę i dziś wieczorem je dostałam kurierem), ale mają fajne promocje i zniżki. Buty są oryginalne, bardzo dobrze zapakowane i wszystko ok

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości