|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() jak wybrac dobry zespol na wesele przez internet?
witam kochane,
jestem jeszcze przed tym waznym dniem i probuje na odległosc bo z UK znalesc zespol na nasze wesele, robie to przez internet ale nie jestem pewna czy moge ufac tym ogloszeniom, co o tym sadzicie?czy demo ktore mozna przesluchac na stronach wirtualnych chociaz po czesci przypomina prawdziwe zdolnosci wokalne czy jest jedynie magia stworzona w studyjnych warunkach...? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak wybrac dobry zespol na wesele przez internet?
prócz stron konkretnych zespołów psozukaj też na forach co o nich piszą ludzie. Poza tym skontaktuj sie z zespołem, np mailowo i poproś o dodatkowe nagrania
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem ważne są opinie osób które znasz i które mają w miarę podobny gust jak Ty.
Demo nie zawsze się sprawdza- słyszałam pewien zespół wielokrotnie na żywo i byłam zachwycona, a jak posłuchałam płytki to nie mogłam uwierzyć, że to ta sama kapela. Pamiętaj, że te płytki są nagrywane przeważnie bez specjalistycznego sprzętu jakim się posługują profesjonalni wytwórcy, zatem wszelkie szumy, niedopasowania są tutaj wyostrzone. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Uważam, że nie da się wybrać zespołu przez internet.Często są tam nagrania złej jakości lub nagrywane w studiu- a więc i poprawiane komputerowo. Zaagnażuj rodzeństwo lub rodziców oni przecież nie wybiorą czegoś co nie będzie Ci się podobało, a tym barziej im samym.
Nie polegaj na opiniach osób, które miały dany zespół u siebie na weselu, bo to jest tak wspaniały dzień że w 90 % przypadków młodym podoba się wszystko- a goście są nieco innego zdania. Zespół jest najważniejszy na weselu dlatego radze poświęcić i czas i pieniądze.Tak samo nie wybiera się zespołu tylko na podstawie płyt z wesel, które oni pokazują.Trzeba zobaczyć i usłyszeć ich na żywo! Albo na próbie albo na weselu.Jak będzie kiepski zespół to wesele też.Goście mogą nie jeść wszytstkiego- bo np. im nie smakuje, ale wybiorą coś innego.A na muzykę są skazani przez całą noc. Jeśli nie masz możliwości w miarę osobistego wybrania zespołu to lepeij weź dj-a.
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
W 100% zgadzam się ze Śrubką 87.
Zaangażuj w poszukiwania zespołu rodzinę, a jak dalej masz obawy to weź dj'a
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
nieopłacona reklama
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-04-24 o 15:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeden zespół, to mi wysłał pocztą swoją płytę z filmem i demo. Pomimo, że i oni i Ja z Wrocławia jesteśmy. Demo było takie sobie, ale na filmie mimo, że to też nie to samo brzmienie co na żywo, to już lepiej to oddawało rzeczywistość. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Dzięki za rady, jak na początek to mam przedwtępną umowe i wplacilam zaliczke 300 zl zeby termin zarezerwowac a w grudniu zobacze ich na zywo wiec zobaczymy jak bedzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.