|
|||||||
| Notka |
|
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
uwodzicielski karnawał
no i ponownie karnawał tyle ze turkusowy
kreski troche mi nie wyszły ale to dlatego ze na sobie malowałam na innej osobie jest mi łatwiej podkład mabelline cienie inglot czarny i turkus biały z palety ruby rose tusz mabelline roz no jak sie wam pomysł podoba bo wyknanie jest mało precyzyjne
|
|
|
|
|
#2 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: uwodzicielski karnawał
ślicznie
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba bedzie sie przylozyc troszke bo jest pare niedociagniec-ja widze niebieskosci i zero turkusu
ale to pewnie lampa zzarla kolorykreseczki nierowne,brakuje mi ladnego rozswietlenia pod lukiem brwiowym bo tutaj widac niebieskosci jakos tak wszystko sie zlalo na calej powiece ja chcialabym zobaczycz makijaz w swietle dziennym bo na pewno inaczej sie prezentuje |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Pomysł mi się jak najbardziej podoba, jednak faktycznie coś z kreseczkami nie tak, do końca nie wiem jakbym je widziała ale wydaje mi się że powieka troche za jasna jest do nich - a jeśli już taka ma być to kreseczki muszą byc perfecto
i jeszcze dałabym więcej tuszu do rzęs, szczególnie od strony powieki - bo się tam mocno cien osypał - mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
oczy różnią się od siebie, na jednym czarna kreskeczka jest wewnątrz dolnej powieki, na drugim chyba uciekła, kreski z góry nierówne
myślę że jeśli bardziej sie postarasz przy malowaniu to bedzie świetny i pomysłowy makijaż. |
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
tak wiem ze nie jest perfrkto
musze to samo zrobic na kims bo na sobie mi trudno takie kreseczki zrobic no a co do kloru to faktycznie troche inny wyszedl niz w realu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:25.

ale to pewnie lampa zzarla kolory
i jeszcze dałabym więcej tuszu do rzęs, szczególnie od strony powieki - bo się tam mocno cien osypał - mam nadzieję że wiesz o co mi chodzi