|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
![]() > and now I'm left with broken promises <
Był sobie pomysł... niestety nie przyłożyłam się zbytnio do jego wykonania
![]() ![]() Widzę mnóstwo niedociągnięć w moim makijażu, ale jestem ciekawa czy błędy, które Wy zauważycie, pokryją się z moimi przypuszczeniami ![]() - podkład Maybelline, puder Essence, brązujący Rimmel, rozświetlający Sensique - cienie kremowe Oriflame, fioletowy Ruby Rose, czarny Sensique, Żółty Piere Rene, zielony Astor - kredka fioletowa Oriflame, czarna AVON, zielona Essence - tusz Maybelline, paletka do brwi Essence, błyszczyk Oriflame, kilka kępek sztucznych rzęs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: > and now I'm left with broken promises <
Nie lubię krytykować... Ale ja sama zawsze też liczę na szczere opinie.
Nie podoba mi się nieroztarta granica między fioletem a złotym, przy zdjęciu całej buzi rzuca się w oczy brak rozjaśnienia wewnętrznego kącika (za dużo tego ciemnego! Który nawiasem mówiąc ma piękny kolor). Coś przekombinowałaś z tym ciemnym nałożonym na fiolet (wygląda jak plama). I ta jedna kępka tak dziwnie odstaje. Brakuje mi różu na policzkach, a niektóre dziewczyny będą wołać pewnie o kreskę. Ogólne wrażenie jest takie, że makijaż jest zbyt ciężki, brakuje mu lekkości. Zamysł jednak mi się podoba, i kolory też, bo są bardzo soczyste, intensywne. A gdybyś spróbowała go zrobić jeszcze raz? Chętnie zobaczyłabym staranniejszą wersję ![]() Nie gniewaj się tylko za krytykę, bo oceniam makijaż, a nie ciebie. Wiem, że umiesz namalować coś naprawdę ślicznego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie ten fiolet nie pasuje do tego odcienia złota niestety :< a sam w sobie fiolet ma przepiękny odcień
![]() no i ode mnie to właściwie tyle, bo moim zdaniem technicznie jest jak najbardziej ok, jak zawsze zresztą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
U mnie ten złoty wygląda jak żółty nadając mało przyjemny kolor skórze - trupio-chory. Jak dla mnie cienie za mocno wyciągnięte na boki, ten ciemny jakiś taki plackowaty i na dodatek zdaje mi się, że widzę prześwity. Mnie również nie przekonują te rzęsy w kąciku. Ponad to bardziej roztarłabym cienie.
P.S. ależ masz ogromniaste oczy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Według mnie te kępki na dolnej powiece nie pasują. Górne bardzo OK (choć mogłyby być lepiej przyklejone), zaś dolne zakłócają proporcje.
Masz piękne oczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Ładnie, z tym ze bez tego złotego byłoby o wiele lepiej
![]()
![]() Edytowane przez fifcia Czas edycji: 2009-01-31 o 09:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
Zgadzam się z resztą, że ten złoty nie pasuje. Zbyt widoczna jest granica między złotem, a resztą makijaż, co sprawia wrażenie, jakby tam nie pasował.
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze to chyba pierwszy Twoj makijaż, który mnie nie przekonuje...
Najbardziej nie pasuje mi ten złoty nałożony az pod same brwi( u mnie wygląda jak żółty), granice są słabo roztarte i kępki na dolnej powiece niepotrzebne wg mnie sa. Mam wrazenie, ze to taki kombinowany na siłę makijaż ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się dolna powieka - jak to zazwyczaj u Ciebie
![]() Nie przekonuje mnie jednak ten złoty cień, bo u mnie jest zupełnie żółty i bardzo gryzie mi się z tym ślicznym fioletem. Dostrzegłam jeszcze jakąś zieloną plamę cienia o takim mało konkretnym kształcie na tym fiolecie i to też do mnie nie przemawia niestety ![]() Ja również czekam na wersję poprawioną ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:29.