![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
tż i inne kobiety
Witajcie!
To wątek pod wpływem chwili,ale musiałam napisac. Byliśmy z tżetem w restauracji, bylo bardzo sympatycznie i pod koniec weszło pare osób i usiadlo obok naszego stolika. I nagle słyszę: o kurcze ja nie moge! od swego tż,patrze o co chodzi a tam dziewczyna z mega biustem,dosłownie jak doda i zaczelo sie komentowanie jej walorów,ale cyce, ciągłe wgapianie sie itp. az nie kwapił sie do wyjscia a mnie az scisnęlo i bylo mi tak przykro,zwłaszcza ze sama nie mam sie czym pochwalić ![]() Dziękuję za odpowiedzi,pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Raczkowanie
|
Dot.: tż i inne kobiety
Cytat:
Zwróciłaś mu uwagę, że nie chcesz, żeby komentował inne dziewczyny przy Tobie? Mój były tak nie robił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Do glowy przychodzi mi tylko ze albo twoj chlopak jest 13 latkiem albo prostakiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
To co robi Twój chłopak jest nietaktowne i dla mnie zupełnie nie na poziomie.
Ja rozumiem - zerknąłby sobie dyskretnie, pomyślał, że dziewczyna ma fajny biust czy tam nogi, ale żeby to na głos komentować, i to jeszcze przy swojej dziewczynie? Z Twojego opisu wygląda to tak, jakby dosłownie się ślinił na widok kształtów innych dziewczyn, dla mnie straszne, "burak jakiś" (określenie dostosowane do poziomu jego zachowania..) ![]() Zwróć mu uwagę, że takie zachowanie jest nie na miejscu, mi by było wstyd za niego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój facet nie komentuje "walorów" (okropne określenie) innych kobiet, gdy jest ze mną, szczególnie na randce [ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Jak dla mnie są dwie opcje.
1. Traktuje Cie po prostu za bardzo nie jak dziewczyne a jak kumpla. 2. Jest idiotą niemającym taktu. Przepraszam, nie chce Cie urazić ale nie powinien sie tak zachowywać i sprawiać Ci przykrości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Walnęła bym przez łeb i wyszła. Zachował się prostacko, i już nawet nie chodzi o to, że Tobie zrobił przykrość ale o sposób w jaki komentował wygląd tej dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
prostak. nie daj sie tak traktowac, bo posunie sie do gorszych rzeczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Co za cham
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Widzę, że chyba źle napisałam,bo tż nie komentował tego na głos,tak żeby ta dziewczyna to słyszała,tylko po cichu do mnie,ale to boli,bo zawsze wtedy czuje sie gorsza od tej drugiej,zwłaszcza jeśli chodzi o biust...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Czasem się zastanawiam co jest z tymi facetami, że zachowują się jak buraki... A zaraz po tym zastanawiam się co jest z tymi kobietami, że pozwalają się tak traktować i zamiast ostro zareagować względem faceta, to pytają na forum czy inni panowie też tak robią (bo może to norma i nie należy się złościć...
![]() I nie ważne, czy komentował cicho, to dalej chamskie, tyle, że wobec Ciebie, a nie tamtej dziewczyny. Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2009-01-17 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
BAN stały
|
Cytat:
A dlaczego mu nie powiesz, że Ci to nie pasuje i żeby się hamował ? Lexie - no też sobie zadaję takie pytania. Wprost w głowie się nie mieści co się dzieje z ludźmi teraz ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2009-01-17 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wtajemniczenie
|
Rozumiem jakby popatrzył i na tym koniec. To co zrobił to ostra przesada.
Ja bym wstała i wyszla. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Przyznam, że mojemu Tżtowi zdarzyła się na początku naszego związku taka chamska gafa. Dopiero co skończyliśmy się kochac i nie zdążyłam się nawet jeszcze ubrac a on zobaczył jakąś babkę w reklamie i mówi: "Ale widoki" czy coś w tym stylu. Ale od razu powiedziałam mu co o tym myślę i że zachował się ostatni debil. Strasznie głupio mu się zrobiło i tłumaczył, że jstem jego pierwszą poważną dziewczyną i bla bla bla. Już nigdy więcej takiej gafy nie popełnił
![]() Dlatego moja rada dla Ciebie: Powiedz mu od razu, że bardzo Ci się nie spodobało jego zachowanie i że nie życzysz sobie czegoś takiego w przyszłości. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Moher to siła.Moher to władza. Moherowych kapeluszy.Nigdy się nie zdradza. Moher daje młodość.Niesie wielkich przemian wiatr Moherowy beret opanuje świat. "Wielkie historie miłosne mogą nie mieć końca. Ale co muszą mieć nieodzownie – to początek." ~Kłamczucha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
O boshe.... zero taktu...i w ogóle burak
![]() Wyszłabym i to by było na tyle ![]() Raz się też poczułam nieciekawie...ale nie mój TŻ kogoś komentowal...tylko jakiś kolo przy swojej lali skomentował mnie....a że miałam kiedyś gabaryt całkiem całkiem...to usłyszałam na cały głos...ALE CYCKI! Nie dość że ja poczułam się beznadziejnie...to jeszcze na dodatek jego laska...jak się musiała czuć....dodam że najwyraźniej nie miała nic do powiedzenia bo w ogóle nie zareagowała ![]() Nie dość że są bezczelni to jeszcze sobie kobietę "wychowają" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W zwiazku obie osoby wyznaczaja granice, jak dziewczyna godzi sie na takie rzeczy, to pozniej ma.
![]() |
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
Witki mi opadły...
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyobrażam sobie takiej akcji z moim TŻtem, mój wzrok by go zabił na miejscu. a ciekawe jak on by się czuł gdybyś np. skomentowała kaloryferek albo tyłek jakiegoś faceta? Twój tż jest chodzącym ideałem, mięśnie wyrzeźbione jak Apollo? Wątpię wielce. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cóż Twój facet zachowuje się jak nastolatek który nie widział walorów kobiecego ciała na żywo tylko w świerszczykach.Rani Cię tym potwornie więc musisz mu powiedzieć, że nie życzysz sobie tego zachowania albo zacznij kiedyś przy nim zachwycać się innymi mężczyzną i powiedz mu że spodnie tamtemu się ładnie opinają na kroczu i chyba pewnie niezłe doznania z takim muszą być niech zobaczy jak to smakuje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Brak szacunku i chamstwo!
Dziewczyny dobrze tu piszą, chłopak prostak, a ty nic nie zrobiłaś, ja bym zrobiła awanture bo tak nie powinno się traktować kobiety z którą się jest, nie jesteś jego dobrą kumpela, ani kolegą tym bardziej więc nie powinien tak się zachowywać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Miałam podobną sytuację, byłam z chłopakiem, który był już poważnym człowiekiem,a mimo to na widok zgrabnego tyłka czy dużych piersi tracił głowę, odwracał się, gapił się jak by nigdy nie widział i komentował, czasami nawet wulgarnie, za każdym razem kiedy tak robił czułam się okropnie
![]()
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co za roznica czy mowil to tobie czy innym ? jak mozna komentowac czyjs wyglad to raz a dwa jak mozna to robic takimi slowami i to w towarzystwie swojej dziewczyny . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a do autorki wątku : przeczytja dokładnie to wyżej i nie pozwól się tak traktować, powiedz mu TZ że ci to najzwyczajnie przeszkadza i że wpędza Cię w kompeleksy i że nie życyzsz sobie takich komentarzy. Jak zrozumie to dobrze. Jak się poprawi to jeszcze lepiej. Jak czytam takie rzeczy to doceniam mojego TZ... akurat w tej kwestii z mojego biustu zadowolony jest i on i o dziwo ja ( z moja tendencja do kompleksów...) i raczej słyszę komentarze że mój jest najpiekniejszy.. eh że człowiek jak takie coś ma to tego nie widzi i nie docenia ;/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz z nim porozmawiać i powiedzieć, że sobie nie życzysz takiego zachowania bo ono cię rani. Jeśli kocha to zrozumie.
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
ja bym wyszła z restauracji, a na dtrugi raz skomentowala przystjnego faceta : uuuu ale ciacho pewnie ma dużego f....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:10.