|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Ooo masz makijaż????
Dziewczyny, czy wasz TŻ lub jeszcze nie TŻ mówi Wam, że nie lubi gdy się malujecie, albo powiedział Wam kiedyś żebyście przestały się malować?
Nie rozumiem dlaczego niektórzy faceci nie lubią, gdy kobieta chce uwydatnić swoje piękno, a zakryć niedoskonałości... Aha i jeszcze jedno, czy gdy powie wam ktoś, niekoniecznie ON ale także znajomi, rodzina ze wogóle macie makijaż lub za dużo kosmetyku na twarzy (chodzi mi tu dokładnie o fluid, puder) to robi wam się głupio i nie wiecie co odpowiedzieć? Piszcie, czekam ![]()
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ooo masz makijaż????
Cytat:
skoro sie juz maluje to robie to tak starannie, ze nie bylo kosmetykow 'widac' w sensie odcinajacego sie podkladu... tz lubie mnie wymalowana i nie wymalowana tez i szanuje to, ze ja makijaz lubie i zawsze robie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko delikatnie podkreślam swoją urode... wiec nikt jeszcze mi nie powiedział.. o masz makijaz lub, że za dużo sie umalowałm. Wyglądam naturalnie i tak sie tez czuję.. i o to przeciez chodzi.. by makijaz był naszą druga skórą, dopasowaną i nie rzucającą się w oczy... jedynie jak mam zamar wyjaśc na jakąś imprezę to wtedy mój makiajaż robię sobie mocniejszy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To już wiem czemu miałaś problem z 'tapetą'.
![]()
![]() |
#5 | |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka12344321 napisala;
Cytat:
![]() Ja tapet na twarzy nie lubie i wlasnie dlatego albo chodze bez makijazu(no moze tylko tusz) gdy cera ladnie wyglada, a jak mi cos nie pasuje to sie troszke fluidem podmaluje ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Ze zanjomymi nie miałam raczej problemu,nawet chwalili.Moja mama nie lubi,jak się mocno maluję,a ja lubie mieć mocne smoky na oczach i wtedy coś tam bączy,że za mocno :p Z kolei mój TŻ uwielbia moje smoky,mówi wtedy,że mam takie piękne oczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
BAN stały
|
Cytat:
Poza tym prefereuje niewidoczny make up. Czyli jest, a jakby go nie było ![]() EX akceptował i był zadowolony ![]() To jest Twoja sprawa i TŻ nie ma prawa Ci mówić, że masz przestać (chyba, że faktycznie robisz to nieumiejętnie ![]() Ja tylko raz usłyszałam ''Co Ty taka pomarańczowa na czole?'' ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiec zrobilam staranny makijaz jak zawsze - ale po pewnym czasie moj tz patrzy na mnie i pyta 'co ci sie stalo na buzi?' ja zszkowana - patrze w lustro - plamy podkladu, starty miejscami, sciemnial... normalnie 'ja pier..' starlam to wtedy od razu ! wole czasem nie miec wcale niz miec brzydki. oczy od lat wielu maluje mocno. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Konto usunięte
|
Wasz TŻ lub jeszcze nie TZ...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak makijaż będzie niewidoczny a zarazem podkreślał to, co ładne to nikt go nie zauważy i nie nazwie tapetą. A na mocniejszy makijaż można sobie pozwolić na wieczorne wyjścia-na przykład disco,czy temu podobna impreza. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;4632603]Wasz TŻ lub jeszcze nie TZ... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, ja używam tylko podkładu i nie biorę go dużo, ale i tak jest widoczny...
![]()
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Mam problemy z cerą więc niestety musze sie malować chociaż w wakacje kiedy skóre mam opaloną to nie robie tego . Ale jeszcze nikt nigdy nie powiedział mi że mam tapete , chociaż oczy zawsze musze mieć mocno umalowane czarna kredka i tusz
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To znaczy, że jest źle dobrany. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:30.