|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymienię MARION ODŻYWKA ROZŚWIETLAJĄCA za szampon/lotion SEBORADIN ! WYPRÓBUJ! :))NIEAKTUALNE! To już nieaktualne- Marion leci do NaamaH6669 Jak w tytule - chętnie zamienię NOWĄ, nieużywaną odżywkę rozświetlającą do włosów firmy MARION na szampon lub lotion SEBORADINU ![]() Jeśli komuś nie podpasował kosmetyk Seboradinu to myślę że to fajna okazja na pozbycie się go i wypróbowanie za free czegoś innego ![]() Ps. interesuje mnie tylko taka wymiana.
Punkt 'G' u kobiety?Jest na końcu słowa shoppinG ![]() Edytowane przez agata.c Czas edycji: 2009-08-08 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię MARION ODŻYWKA ROZŚWIETLAJĄCA za szampon/lotion SEBORADIN ! WYPRÓBUJ!
Witam, ja mam szampon i lotion Seboradin i chętnie bym się wymieniła na tą odżywkę
![]()
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wymienię MARION ODŻYWKA ROZŚWIETLAJĄCA za szampon/lotion SEBORADIN ! WYPRÓBUJ!
Wiesz co, wg mnie jest nawet trochę więcej niż po pół opakowania w każdym. Otwarte jakiś miesiąc temu. Chętnie bym wymieniła z Tobą oba, ale ta odżywka w zamian to chyba troszkę za malo... Masz może jeszcze jakiś drobiazg, próbki kosmetyków, perfum?
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
Witam i przepraszam, że nie odpowiedziałam.
W takim razie proponuje te dwa seboradiny za tą odzywkę, próbkę perfum avon i ten lakier. Pasuje Ci taka opcja? ![]()
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Super, jak najbardziej zgadzam się na taką wymianę
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:15.