|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Creamfields 2007
.
Edytowane przez blueania Czas edycji: 2018-07-18 o 14:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Creamfields 2007
Ooo ale się zapowiada
![]()
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Jak dla mnie to po 1. drogo a po 2. nie mój styl muzyczny
![]() Miłej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KWC
|
cińko w tym roku
![]() The Prodigy to już gwiazdka nieco przyblakła, w dodatku za mało trance'owa jak na moje ucho. W 1997 roku to pewniebym ocipiała ze szczęścia, a tak robię tylko eeee Dobrze, że chociaż ściągneli Above & Beyond ![]() no, może się wybierzemy, termin imprezy bardzo smakowity, szczególnie, że chyba w tym roku odpuszczę sobię po raz pierwszy Sunrise. W ubiegłym roku działy się tam wręcz dantejskie sceny, dziękuję bardzo za taniec z twarzą na czyichś plecach ( w najlepszym razie) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
/
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
KWC
|
zgadza się. Już odruchowo przebiegłam line-up wzrokiem w poszukiwaniu Kalwi& Remi, bo wszędzie ich teraz pełno. A ich nie ma, hihi.
Carl Cox fajnie gra, nie powiem, byłoby miło posłuchać ![]() Ciekawie sie zapowiada scena Hypnosis. Wypatrzyłam tam Kyau vs.Albert, a oni za***iste trance'owe kawałki robią. Ronski Speed też w porządku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Cudownie!! Nie wiem czy będę, waham się jeszcze między Soundtropolis. Najlepiej gdybym mogła jechać na obie imprezy.
Line up bardzo mi się podoba.. Z main stage najbardziej Vitalic i A&B, a poza tym wreszcie mogłabym usłyszeć na żywo set Hardy'ego... Widzę, że wśród wizażanek to mało popularna muzyka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
podnosze
![]() jeszcze nigdy na creamfields nie bylam, wiec takie pytanko do tych co byli. czy mozna sie rozbic namiotem gdzies w polu niedaleko festiwalu? zazwyczaj przy takich imprezach na swiezym powietrzu organizowane jest jakies pole namiotowe. a tu nie widze zeby cos takiego bylo ![]() bo wybieramy sie autem i prawde mowiac to nie usmiecha nam sie po festwialu jechac i szukac campingu gdzies w miescie, szczegolnie, ze ktos musilaby sobie odpuscic picie, a tak chcemy w spokoju sie przespac, wytrzezwiec i wrocic do domu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hejka!
ja sie wybieram w tym roku, w sumie styl muzyczny calkowicie nie moj...ale trzeba byc otwartym na swiat, sa wakacje...laduje dupe w pociag(w Gliwicach) i jade. Mam tez bilet do...ja wiem...powiedzmy ze oddam za cene pociagu gliwice-wroclaw-gliwice...zreszta jestem ugodowy chlopak ![]() ![]() gosailing@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ze sceny dnb warto sie wybrac dla Ed Rusha....na Dieselboyu bylam ostatnio i zabil mnie grajac same clownstepy, wiec opcja malo wciagajaca
![]() gdybym byla w PL, to na pewnoe bym zawitalam, ale bede musiala ominac ta impreze niestety...jednak czeka mnie cos rowniez swietnego: http://www.10daysoff.be/uk/ -> LINE UP gniecie ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Creamfields to absolutnie najlepsza impreza, na jakiej byłam. Rok temu było po prostu cudownie (chociaż najwięcej czasu spędziłam na tech genetic- Dave Clark- mistrzostwo!!!). W tym roku niestety nie mogę jechać ( z powodów rodzinnych) nad czym ubolewam straszliwie, bo w tym roku moją gwiazdą jest Jeff Mills, to straszne, że nie będę mogła go posłuchać na żywo
![]() Mam nadzieję, że przynajmniej uda mi się pojechać na Nature One, bo zapowiada się nieźle- takie Mayday w plenerze ![]() Wszystkim jadącym na Cream życzę niezapomnianych wrażeń i udanej zabawy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
dziewczynki w co sie ubieracie? pogoda nie najlepiej sie zapowiada.. nie wiem w co sie ubrac
w tatmtym roku uciekłam z domu żeby pojechać na creamfields ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
No i dziewczyny jak wrazenia po imprezie??
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Ja byłam w zeszłym roku na Creamfields... w tym, choć wygrałam bilet to sprzedałam go pare dni przed imprezą... eh życie, brak kasy przysisnął i ominęło mnie takie wydarzenie...
Najgorsze że impreze miałam pod nosem.. aajajaj ![]() Niemniej jednak jestem ciekawa waszych relacji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ah kocham moje miasto właśnie za to że od pewnego czasu nie stroni od organizowania coraz to ciekawszych eventów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:09.