|
Notka |
|
Służby mundurowe Służby mundurowe to forum, na którym dyskutujemy o pracy, szkołach i możliwości zatrudnienia w policji, straży granicznej, wojsku. Podziel się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Liceum lub technikum policyjne zaoczne?
Hallo,
czy wie ktoś może gdzie w najlepszym wypadku w województie wielkopolskim lub opolskim, lub też innym, czy istnieje coś takiego jak liceum lub technikum policyjne i czy jest możliwość zrobienia go zaocznie tzn weekendami ![]() I czy ktoś wie czy do policji można wstącić zaraz po maturze z technikum gastronomicznego, do pracy i jednocześnie robić szkołę?
![]() |
#2 |
Lena
|
Dot.: Liceum lub technikum policyjne zaoczne?
ja nie słyszałam żeby szkoły policyjne (chodzi mi o licedum bądź technikum) były zaoczne? przynajmniej u nas w m,ałopolsce ich chyba nie ma.
jeśli chodzi o drugą część pytania, to do policji możesz wstąpić i wtedy oni wysyłają cię do szkoły policyjnej. (przynajmniej 3 lata temu tak było)
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Liceum lub technikum policyjne zaoczne?
W Opolskim nic takiego nie ma.
Zdajesz egzamin ( najbliżej mam w Katowicach ) i idziesz do szkółki - dziennej. Najlepiej by było, gdybyś podjęła studia w trybie zaocznym. Edytowane przez 201704240951 Czas edycji: 2010-02-17 o 15:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.