|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kilka drobiazgów do odstrzału
własciwie miałam juz nie przychodzic na targowisko ale znowu uzbierało mi się kilka rzeczy których nie używam. Moze komus sie przydadzą.
Ja szukam własciwie głównie zapachów i to konkretnych. Nie bede wypisywała wish-listy, rozwaze każda Wasza propozycje ale niestety mogę byc wybredna ![]() Nie szukam ciuchów, dodatków, ksiązek. Tylko kosmetyki i głownie zapachowe - moga byc koncówki/odlewki. Oddam dusze za parę kropel Sa Majeste La Rose SL(no moze troche wiecej niz pare kropel ![]() Aha - osoby ponizej 10 przekup proszone są o wysyłkę jako pierwsze. Odpowiadam w swoim wątku - nie w cudzym i nie na PW. Zapachy Pink Sugar Aquolina - 30 ml, zużycie jakies 5 % - za bardzo pink i za dużo sugar jak dla mnie ![]() Rose Absolue YR - 50 ml. zużycie 5 %, mam kartonik 5 firmowych próbek L'artisan Premier Figuier, Ananas Fizz, Fleur de Liane, Fou d'Absinthe, Timbuktu. Każda po 1 ml, z kartonikiem, użyłam tylko 1 kropelke Timbuktu i 2-3 krople ananasa. Reszta dziewicza. próbka Midnight Poison Dior, nowa z kartonikiem, nieużywana, ma atomizer próbka Hypnotic Poison Elixir Dior, nowa nieużywana, kartonik, atomizer 3 próbki kenzo Amour Indian Holi - nowe, w kartonikach, z atomizerem kolorówka Biała czekoladka Bourjois - zużycie ok. 1/3 Juicy Tubes Smoothie - jasny róż, mocno opalizuje, foto na życzenie - mini tubka, kilka razy uzyta odsypka glittera czarnego Mac w słoiczku Rozswietlacz Makeup factory - w kremie, srebrny, kupiony na www.gler.pl. Użyty kilka razy, za bardzo błyszczy jak na mój gust Błyszczyk Giordani Gold Oriflame, Pink Sorbet, uzyty kilka razy Błyszczyk w pomadce Glam Shine cream L'oreal Sexy Plum, użyty 2-3 razy pielęgnacja The Body Shop Mleczko do ciała kokosowe, w sprayu, zostalo wiecej niz połowa małe masełko kokosowe TBS, użyte raz. na razie tyle, foto na życzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Perfume Lover
|
Dot.: Kilka drobiazgów do odstrzału
Witam!
Cos u mnie za Aquoline, probki L'Artisana i Midnight Poison? W watku rozpaczliwie poszukuje, chetnie sie podziele, mam spis probek + moge zaoferowac probki zapachow Czech & Speake Pozdrawiam
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Pink Sugar Aquolina - 30 ml, zużycie jakies 5 %
lub małe masełko kokosowe TBS, użyte raz. Coś u mnie? ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Nicole Czas edycji: 2009-05-12 o 21:31 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
Pink Sugar Aquolina Biała czekoladka Bourjois
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
The Body Shop Mleczko do ciała kokosowe, w sprayu, zostalo wiecej niz połowa
małe masełko kokosowe TBS, użyte raz. cos u mnie?
![]() |
#8 |
BAN stały
|
cos u mnie:
ink Sugar Aquolina - 30 ml, zużycie jakies 5 % - za bardzo pink i za dużo sugar jak dla mnie ![]() Rose Absolue YR - 50 ml. zużycie 5 %, mam kartonik The Body Shop Mleczko do ciała kokosowe, w sprayu, zostalo wiecej niz połowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przeanalizowałam Wasze wątki ale niestety nic w nich nie znalazłam dla siebie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.