|
Notka |
|
Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Pilnie potrzebne zmiany!
witam;-) potrzebna mi jest mała zmiana. Otóż nie lubię swoich włosów ale je zapuszczam. Są proste i cienkie, bo je cieniowalam. Myślałam o ondulacji ale za bardzo by mi zniszczyła i osłabiła je. I proszę o radę dotyczącą makijażu i uczesania włosów.Załączam zdjęcia bo bez nich nie da rady. Czekam na propozycje'-) pozdrawiam;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebna mała zmiana;-)
dobrze byłoby zapuścić włosy (może jakieś pazurki ??) noi podkreślić oko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
zapuszczam, zapuszczam. nie jestem pewna jakie kolory by mi pasowaly do makijażu i do mojego wieku, choc bardzo bym chciala wygladac na starszą. (mam 16 lat)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie skomentuje tego.. za pare lat bedziesz wydawać połowę wypłąty żeby wyglądać młodziej a teraz chcesz sie postarzać? ![]() ![]() co do fryzurki to fakt zapuść, grzywka na prosto i może delikatne pasemka? makijaż wystarczy Ci dobry tusz, błyszczyk np powiększajacy usta i kredka do brwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
czekam na kolejne propozycje;-) pozdrawiam;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Potrzebne zmiany..Pilnie.
witam Was wszystkie drogie forumowiczki;-) Potrzebne są mi zmiany. musze zmienic swoj wyglad zewnetrzny. Chodzi tu o ubiór, makijaz, fryzure. Jestem szczupła, mam 158cm wzrostu, ważę 47kg i mam 17lat. mile widziane wszystkie porady. dziekuje ślicznie. załączam swoje zdjęcia.pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Dot.: Potrzebne zmiany..Pilnie.
też ważę tyle przy takim wzroście. musisz pokazać swoją figurę, żeby można było coś powiedzieć, bo ubiór od wagi nie zależy do końca
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
to są zdjęcia na których widac moja figure
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
może jesteś wazą, albo rożkiem, ale nie wiem- widzę tylko dokładnie nóżki
![]() TYP KOLORYSTYCZNY 1. Jak się opalasz - szybko czy ciężko(najpierw na czerwono bądź różowo). Odcień opalenizny jest ciepły - złotawo-brązowawy czy raczej taki lekko przykurzony, szaro-beżowy? 2. Kolor oczu - ciemne, jasne... czy tęczówki mają ciemniejszą obwódkę, czy kolor ich jest czysty, a może mają plamki? Jaka jest oprawa oczu (brwi i rzęsy)-jasna czy raczej zdecydowana? 3. Piegi - jesli występują, to są złotawe ciepłe czy raczej szaro-brązowe? 4. Cera - jaki ma odcień Twoja skóra? Ciepły brzoskwiniowy, oliwkowy, złotawy czy jasny, chłodny wpadający w róż lub porcelanowy? Jeżeli się rumienisz, to na jaki kolor-czerwony czy różowy? 5. Naturalny kolor włosów - ciemny, jasny. Jaki odcień? Czy ma złotawo-brązowe przebłyski czy raczej mysie, bardziej popielate? 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy czy ciepły - nasycona czerwień, brzoskwinia czy koral? 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? Dzięki temu dowiesz się na razie jakie wybierać fasony i kolory ![]() ![]() ![]() ---------- Napisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- wybaczcie mi to "sobie" ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
dziękuję czekam na kolejne propozycje....muszę się radykalnie zmienic....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Mrs Mrau
|
Ja z kolei proponowałabym grzywkę.Nie za krótką,zaczesaną na bok.
Jesteś ładna dzieczyną, nie trzeba wiele zmieniać. Może też np. ciemniejszykolor włosów? brąz? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
grzywka....mialam wiele razy...nie sprawdziła się....mam okrągłą buzię i praktycznie wiekszosc fryzur odpada.....grzywka mnie pogrubia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
zmiana koloru
witam. chcialabym zmienic kolor wlosow. jaki kolor by do mnie pasowal? ciemny brąż ? co o tym myslicie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zmiana koloru
ciemny brąz tak ale do tego jasne blond pasemka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Dot.: zmiana koloru
Jeśli chce uzyskać sztuczny wygląd to jak najbardziej
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziewczyny pamiętajcie, że teraz najpiękniejsze są naturalne odcienie i bez żadnych pasemek, tylko jednolity kolorek na całej długości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
Prosze nie dublowac wätköw .Regulamin.
![]() ![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
zamierzam tak na próbę zrobic szamponem koloryzującym ciemny brąz.....nie wyjdą mi z tego rude?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.