|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Lateks ! do czego ?
Ostatnio kupiłąm sobie lateksowe leginsy i nie wiem do czego je można założyć
miałąm je 2 razy na sobie : pierwszy raz z białą bluzką w brązowe wzorki a drugi ubrałam do nich zwykłą fioletową bluzkę która mi zasłaniała tyłek xD ak myślicie co mogła bym do takich czrnych lateksowych leginsów założyć .? mam nadzieje że ktoś mi csoś doradzi
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lateks ! do czego ?
lateks traktuję tylko jako strój do urozmaicenia życia łóżkowego.
ale widuję dziewczyny w takowych leginsach i noszą zwykle białe/szare/czarne koszule do tego
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie spodnie fajnie wyglądają w zestawieniu z :
- t-shirt ( dłuższy, w opcji oversize ) - koszulą np. flanelową w kratę - marynarką i tuniką/bawełnianą koszulką - górą uszytą z miekkich i lekkich tkanin, aby złagodzić dominujący wygląd spodni - górą o prostym kroju, dopasowaną ale nie obcisłą - butami na wysokim obcasie ![]() Mam nadzieję, że pomogłam |
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się podobają te spodnie noszone z białymi bluzkami z falbankami albo koronkami. Możesz też próbować zestawiać je z długimi koszulami w stylu stradivariusa.
Pamiętaj tylko, żeby, to co założysz, zasłaniało tyłek, bo inaczej to...
I'd love to stay and chat, but you're a total bi*ch. wymiana książek: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=774155 Edytowane przez kas!a Czas edycji: 2009-12-15 o 16:56 |
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Zimą ?? współczuje twoim nerkom .
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
przecierz nie bd tylko w tym latała ; x
a pozatym od tego są dłuższe bluzki
|
|
#7 |
|
BAN stały
|
Leggingsy generalnie wyglądają najlepiej do tunik i dłuższych bluzek. W zależności jaki styl preferujesz, taką górę możesz na siebie włożyć.
Do kraciastych koszul fajnie wyglądają buciki typu Emu. Wrzucam Ci kilka ciekawych propozycji z kolekcji Tally Waijl. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
A mnie się mega podoba lateks do stylizacji biurowej
Lateksowa spódniczka w ołówek plus biała koszula - szał! Ostatnio znalazłam kilka fajnych kiecek z lateksu, czy sukienek lateksowych, które bez problemu można założyć na imprezkę. Po prostu, ze szpileczkami.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.