|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() pierwsza wizyta u ginekologa,tabletki anty
wiem że napewno temtów na ten temat był mnóstwo, ale nie mogłam dojść do jednoznacznej odp.
a więc, jeśli nie byłam nigdy u ginekologa, chce pójść- w maju koncze 18 lat. To czy przy zakładaniu karty, pierwszej wizyty musi być rodzic? i czy lekarz zapisze mi tabletki? nikt w mojej rodzinie ni chorował na raka piersi itd, nie mam problemów z wątrobą itd
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: pierwsza wizyta u ginekologa,tabletki anty
wg mnie nie powinnas miec problemow. nie licz jednak na to ze lekarz na 1 wizycie przepisze ci tabletki a jesli to zrobi wiecej bym do niego nie poszla. jako ze nigdy u lekarza nie bylas powinien wykonac ci badania zbadac np. piersi potem dac skierowanie na badanie np. krwi i moczu cukier itp. a po obejrzeniu wynikow wypisac recepte na tab.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Powinno być tak jak mówi Kamila
ale z doświadczenia Ci powiem, że raczej Ci przepiszę od ręki, najwyżej będziesz mu musiała później donieść jakieś badania krwi ![]() co do rodzica mnie przyjmują normalnie bez, zakładalam kartę sama, ale to też może zależeć od tego jaki gaminet.
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Ja pierwszy raz u ginekologa bylam z mama.. Tabletki lekarz przepisal mi z pierwsza wizyta.. najpierw mialam jednak wszytskie badania.. wiec nie wiem
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.