|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() gdzie na wakacje? znacie jakieś fajne miejsca nad morzem lub na mazurach? :)
jest już połowa lata więc pewnie niektóre z Was wróciły z urlopów..a może macie jakieś znane od dawna, wypróbowane miejsca?
szukam jakiegoś miłego miejsca dla kilku osób.. przede wszystkim musi być czysto ![]() ![]() i jeszcze w jakiejś rozsądnej cenie ![]() najlepiej niedaleko do morza lub jeziora..ale niekoniecznie tuż przy plaży ![]() jeśli znacie takie perełki i może jeszcze jakieś ich strony www to zapraszam do wpisywania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: gdzie na wakacje? znacie jakieś fajne miejsca nad morzem lub na mazurach? :)
Ja to mam pecha...
Wracam po 10 dniach i od razu na takiego posta trafiam :P Obca, wbrew twojemu nickowi jesteś nieobca, wię powinnaś wiedzieć, ąe takich tematów jest już kilka... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: gdzie na wakacje? znacie jakieś fajne miejsca nad morzem lub na mazurach? :)
A wiec
![]() Polecam nowo powstałe forum Podróze tam jest sporo informacji o wypoczynku nad morezm ![]() zjedz tez na koniec watku tam w tabeleczke sa podobne watki a jak zaden ci nie podpasuje skorzystaj z wyszukiwarki było juz o tym sporo a tak od siebie to polecam Jastarnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
oj..szukałam "wakacje" i nie widziałam nic nowego..zupełnie zapomniałam że są te Podróże :0
dzięki Dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:30.