|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zostańmy przyjaciółmi...
Zostańmy przyjaciółmi. Przecież możemy robić ze sobą wszystko to, co dotąd robiliśmy oprócz seksu i całowania...Tak mi oświadczył mój były po tym jak mnie zdradził z pewną czarnulką no i się rozstaliśmy...Oczywiście się na to nie zgodziłam. w takim razie po co ze mną zrywał?Heh...Bo jak twierdzi to nie łóżko było tego powodem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zostańmy przyjaciółmi...
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Tamten wątek zaczął schodzić na inny tor niż w temacie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że poprostu nie chciał już być z Tobą. Zdradził Cię, zerwał a Ty nadal chcesz z nim być? Ja tego trochę nie rozumiem, on ewidentnie nie jest zainteresowany. A przyjaźni niewart.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Diamentowa ja też tego nie rozumiem. Sama nie wiem czego chce. Słucham Waszych rad, rad znajomych którzy kładą mi do głowy każdy to samo...Gdyby to było dla mnie takie proste to bym tu nie zaczęła pisać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
No... nie warto oczekiwać, że to będzie proste. Bo koniec związku jest zawsze trudny. Tak jak i wiele jest w życiu ciężkich chwil. Musisz pomyśleć, że tu chodzi o Twoje dobro, i sama sobie przemówić do rozsądku. Bo nikt za Ciebie tego nie zrobi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Wiadome jest ,ze rozstania nie należą do rzeczy ani przyjemnych ani też łatwych ... Ale cóż zrobić taka kolej rzeczy,w sumie ja sobie nie wyobrażam nawet przyjaźni z facetem który by mnie zdradził , bo po co? Skoro był nieuczciwy jako Tż to równie dobrze moze być nieuczciwy jako kumpel... Eh , poza tym czas goi rany
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]() zbyt mało informacji w wątku,. wieć napisze - ale cham.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Nie jest wart Twojej przyjaźni...zdradził to niech spada na drzewo w podskokach.
A Ty lepiej się od niego odizoluj bo im szybciej tym lepiej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Dotalam takie dwie propozycje zebys my zostali przyjaciolmi ale oczywiscie powiedzialam ze Nie dziekuje. Faceci tak maja ze jak zrywaja a w szczegolnosci jak wyrzadzili ci jakas przykrosc np.zdrada to po zerwaniu chca sie przyjaznic .....
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Wiecie, dzisiaj chyba w końcu dotarło że muszę być nieźle pokręcona, żeby po tym co on mi zrobił, jak teraz mnie traktuje demonstrując spotkania z tą panienką, a wcześniej opowiadając mi ze szczegółami o niej - jeszcze o nim myślę i wspominam jak to było między nami pięknie. Owszem BYŁO. Ale już nie JEST. I kurcze muszę to w końcu zrozumieć. Jak tak sobie wspominam to widzę wiele moich błędów i momentami marzę o tym by mieć szansę naprawić to co robiłam źle
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie powinnas sie obiwniac i do szukiwac sie bledow. Ja sadze ze jak facet zdradzil raz to bedzie zdradzal i moze byc tak ze ja tez zdradzi... On nie ma sumienia napweno... Z drugiej strony pomysl w ten sposob ze wreszcie przejzalas na oczy jaki on jest .. Napewno znajdziesz kogos komu bedziesz mogla zaufac ... Czas leczy rany ..
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:45.